ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

PTMD Wandpanelen

 Met de wandpanelen van PTMD kleedt u uw kale muren gezellig aan. Wandpanelen zijn leuke woonaccessoires om de boel wat minder saai te maken. Vooral in de woon- en slaapkamer geven ze de ruimte een vrolijke touche. Deze populaire items zijn echte eyecatchers voor in iedere woon- en slaapkamer. Leuke woonaccessoires om te hebben en te krijgen!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -58%
  Wandpaneel Square - White - Iron Lady Collection by PTMD - Wandpaneel Square - White - Iron Lady Collection by PTMD
  11,66
  28.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: PTMD Categorie: Wandpaneel Square - White - Iron Lady Collection by PTMD Wandpaneel Square - White - Iron Lady Collection by PTMD //cdn.lil.nl/upload/22/products/332431/th2/wandpaneel-square---white---iron-lady-collection-by-ptmd[0].jpg Te koop voor 11,65. in_stock 5.0

  Dit wandpaneel Sqaure white uit de Iron Lady Collection by PTMD laat elke muur leven. Het wandpaneel is weer eens wat anders dan een schilderij en bovendien erg stijlvol. Dit wandpaneel heeft een afmeting van 40 X 40 X 4 cm. Hierdoor is het niet alleen mooi om het wandpaneel los te hangen, maar kunt u er ook voor kiezen meerdere wandpanelen bij elkaar te hangen. Het resultaat is een waar kunstwerk aan uw muur. Prachtig!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up