« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Petstages hondenspeelgoed

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -46%
  Kattenspeeltje OrkaKat spool met touw - Petstages - Kattenspeeltje OrkaKat spool met touw - Petstages
  2,25
  3.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Petstages Categorie: Kattenspeeltje OrkaKat spool met touw - Petstages Kattenspeeltje OrkaKat spool met touw - Petstages //cdn.lil.nl/upload/22/products/175510/th2/kattenspeeltje-orkakat-spool-met-touw---petstages[0].jpg Te koop voor 2,25. in_stock

  De Petstages Orkakat met touw is gemaakt van uniek Orka materiaal. Orka materiaal is zacht voor de mond van katten en niet giftig. De Petstages Orkakat met touw is gevuld met onweerstaanbare catnip, waar katten gek op zijn. De Catnip geur blijft lang in de Orkakat met touw van Petstages ruiken. Het touw van de Orkakat rafelt niet. Petstages kattenspeeltjes zijn veilig en geschikt voor katten van alle leeftijden.

   

  ENERGIZING – Katten die vaak alleen thuis zijn kunnen zich gaan vervelen waardoor katten lui en vervelend worden. Om te voorkomen dat je kat lui en daardoor te dik en vervelend wordt is het belangrijk om geschikt kattenspeelgoed in huis te hebben. Petstages Energizing kattenspeelgoed stimuleert de nieuwsgierigheid van uw kat door Catnip, beweging en geluid wat leidt tot actie.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up