Umbra badkameraccessoires

Een zeeppompje is een ideaal accessoire voor in de badkamer of het toilet. De trendy zeeppompjes van het super leuke woonaccessoiremerk Umbra hebben een strak en modern design dat goed past in elk hedendaags interieur. Één keer drukken is genoeg voor de juiste hoeveelheid zeep om uw handen te wassen. En dankzij de vrolijke kleuren zijn dit trendy zeeppompjes die altijd opvallen en die elke badkamer of toilet gezellig aankleden. 

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Badrek Aquala - Umbra - Badrek Aquala - Umbra
  37,70
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Badrek Aquala - Umbra Badrek Aquala - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247321/th2/badrek-aquala---umbra[0].jpg Te koop voor 37,70. in_stock 4.5

  Badderen is een verwennerij op zich, maar met Badrek Aquala van Umbra is uw relax avond compleet. Zo kunt u heerlijk een boek lezen en bijvoorbeeld een wijntje drinken terwijl u geniet van het warme water en geurende badolie. Dit badrek heeft een afmeting van B: 71 x D: 22 x H: 4 cm en is gemaakt van een combinatie van bamboe en RVS. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt comfort meets design. Meer inspirerende producten van Umbra bekijken? Klik hier voor de gehele collectie.

 • Best verkocht
  Tissuedoos Casa - Wit - Umbra - Tissuedoos Casa - Wit - Umbra
  9,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tissuedoos Casa - Wit - Umbra Tissuedoos Casa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247341/th2/tissuedoos-casa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock 4.0

  Wat is er nu leuker dan al uw tissues te bewaren in deze hippe tissuedoos wit van Umbra. Wanneer u een tissue uit de schoorsteen laat komen, lijkt het net of er rook uitkomt. De tissuedoos wit van Umbra maakt het pakken van tissue gemakkelijker. Bovendien staat deze tissuedoos veel leuker op uw bureau of in huis dan een doodnormale tissuedoos van de supermarkt. Tip! De tissuedoos wit is ook een origineel en leuk cadeau.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • Best verkocht
  Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256163/th2/prullenbak-touch---zwart---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256168/th2/prullenbak-touch---wit---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.    

  Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247337/th2/zeeppompje-otto---nikkel---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 4.3

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Touch - Wit - Umbra - Zeeppompje Touch - Wit - Umbra
  12,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Wit - Umbra Zeeppompje Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/180078/th2/zeeppompje-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock

  De meeste zeeppompen dienen vooral voor functioneel gebruik. Dat ze er niet erg stijlvol uitziet, is dan ook een tweede zorg. Toch staat een stijlvolle zeeppomp veel mooier in de keuken of in de badkamer. Dit zeeppompje Touch is behalve stijlvol ook handig. Want is het zeeppompje leeg dan vult u deze met een navulverpakking weer aan. Zo bespaart u ook nog eens geld, wat altijd fijn is.

  Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra - Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330683/th2/toiletrolhouder-ply---metaal---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 5.0

  Toiletrolhouder Ply van het merk Umbra is de ideale toiletrolhouder voor uw badkamer. Het kunststof handvat is verstelbaar: zo kunt u nieuwe rollen op de stang schuiven en kunt u het handvat uitgeklapt als houder gebruiken voor de wc-rol die u op dat moment gebruikt. Deze toiletrolhouder is licht en kunt u makkelijk verplaatsen: ideaal tijdens het schoonmaken.

   

  Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) - Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra
  17,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/180083/th2/zeeppompje-pinguin---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock

  Dit zeeppompje Pinguin maakt van elke keuken en elke badkamer een feestje. Door het stijlvolle design wordt het met dit zeeppompje Pinguin nooit saai in huis. Ook het gemak van dit zeeppompje Pinguin krijgt een dikke tien, want door het zeeppompje telkens na te vullen geniet u oneindig van dit leuke en handige zeeppompje Pinguin in huis.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra
  18,05
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255036/th2/prullenbak-touch---grijs---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.

 • -5%
  Wisser Buddy - Wit - Umbra - Wisser Buddy - Wit - Umbra
  13,25
  13.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Wit - Umbra Wisser Buddy - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256046/th2/wisser-buddy---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 13,25. in_stock 5.0

  Deze kunststof wisser van Umbra is voorzien van een decoratief en modern handvat. Dit maakt de wisser ook leuk als decoratie. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Klik hier en laat u inspireren door de gehele collectie.

  Zeeppompje Touch - Rood - Umbra - Zeeppompje Touch - Rood - Umbra
  12,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Rood - Umbra Zeeppompje Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256134/th2/zeeppompje-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 12,95. in_stock

  Ongemerkt is het zeeppompje het accessoire waar we met z'n allen nauwelijks zonder kunnen. Want bij elk toiletbezoek en na elke bereiding van de maaltijd gebruiken we een zeeppompje om onze handen te reinigen. Dit zeeppompje Touch rood van Umbra is stijlvol en te combineren met elke keuken en elke badkamer. Uiteraard zorgt deze vooral voor veel gemak, want dat is waar het zeeppompje Touch ook om draait.

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra - Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra (SALE)
  17,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/180085/th2/zeeppompje-penguin---rood---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 17,99. in_stock 5.0

  Een zeeppompje met een vrolijke, felle kleur, een leuke vorm en een ideale werking in de badkamer, keuken of het toilet. Naast al deze punten zorgt dit Zeeppompje Penguin van Umbra voor een gezellig sfeertje in deze kleine kamertjes van het huis. Het zijn immers de kleine details die 't hem doen in het interieur. Dit leuke accessoire past in ieder interieur en geeft uw badkamer, toilet of keuken een gezellige boost. 

  Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256150/th2/prullenbak-touch---blauw---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.    

  Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra
  7,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256125/th2/tandenborstelhouder-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra - Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404661/th2/douche-organiser-cubiko---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
  Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247338/th2/zeeppompje-otto---wit---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De automatische zeepdispenser Otto van Umbra is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het design is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen. 

   • Afmetingen: H 22 x B 10 x D 9 cm
   • Materiaal: Chroom en kunststof
   • Zeepdispenser met sensor
   • Inhoud: 177 ml
   • Exclusief batterijen (4x AAA)

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra - Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404651/th2/toiletrolhouder-tucan---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
  Douche Organiser Bask - Wit - Umbra - Douchebakjes Caddy - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Bask - Wit - Umbra Douche Organiser Bask - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247322/th2/douchebakjes-caddy---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Wisser Buddy - Blauw - Umbra - Wisser Buddy - Blauw - Umbra
  10,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Blauw - Umbra Wisser Buddy - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255983/th2/wisser-buddy---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock

  Met deze grappige wisser Buddy van Umbra wordt het een stuk leuker om je badkamer weer droog te maken na het douchen. De douchewisser hang je gemakkelijk op aan z'n houder met zuignap.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Beker Touch - Rood - Umbra - Beker Touch - Rood - Umbra
  6,43
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Rood - Umbra Beker Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256101/th2/beker-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 6,43. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, kli khttp://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra - Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra
  10,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256144/th2/zeeppompje-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock

  Ongemerkt is het zeeppompje het accessoire waar we met z'n allen nauwelijks zonder kunnen. Want bij elk toiletbezoek en na elke bereiding van de maaltijd gebruiken we een zeeppompje om onze handen te reinigen. Dit zeeppompje Touch blauw van Umbra is stijlvol en te combineren met elke keuken en elke badkamer. Uiteraard zorgt deze vooral voor veel gemak, want dat is waar het zeeppompje Touch ook om draait.

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -5%
  Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra - Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra
  16,63
  17.50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/180086/th2/zeeppompje-penguin---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 16,62. in_stock

  Dit zeeppompje Penguin heeft zijn grappige naam aan zijn vorm te danken. De zeeppomp heeft een mooie basiskleur (chroom) en is daardoor goed te combineren met andere kleuren in de badkamer of keuken. Voortaan geen plastic zeeppompje meer op het aanrecht, maar een mooie navulbare zeeppomp van Umbra. De pomp heeft een transparant venster, zodat u kunt zien hoeveel zeep er nog in zit. 

  Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255032/th2/prullenbak-touch---rood---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.

  Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra - Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404612/th2/zeeppomp-otto-rood---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 5.0

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra - Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404652/th2/toiletrolhouder-vana---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 3.0
  Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra - Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra
  20,-
  Leverbaar vanaf 13-12-2016
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404616/th2/zeeppompje-kera---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra - Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404611/th2/zeeppomp-otto-zwart---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra - Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra
  32,58
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341490/th2/badkamer-organizer-vana---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 32,58. in_stock 5.0 Het idee voor deze organizer was om een minimalistisch, stijlvol en toch multi-functioneel badkamerobject te ontwerpen. Organizer Vana is verkrijgbaar in de kleuren grijs en mintgroen.
  Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra - Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372269/th2/toiletborstel-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Touch - Wit - Umbra - Toiletborstel Touch - Wit - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Wit - Umbra Toiletborstel Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372274/th2/toiletborstel-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra - Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372278/th2/toiletborstel-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Zeeppompje Kera - Wit - Umbra - Zeeppompje Kera - Wit - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Wit - Umbra Zeeppompje Kera - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404617/th2/zeeppompje-kera---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra - Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404662/th2/douche-organiser-flex---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex grijs van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra - Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404663/th2/douche-organiser-flex---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex blauw van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra - Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra
  34,30
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404678/th2/badkamer-organizer-vana---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 34,30. in_stock
 • -19%
  Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra
  20,36
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404643/th2/toiletborstel-fiboo---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,36. in_stock
  Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404645/th2/toiletborstel-fiboo---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Douche Organiser Flex - Wit - Umbra - Douche Organiser Flex - Wit - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 18-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Wit - Umbra Douche Organiser Flex - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404665/th2/douche-organiser-flex---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex wit van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

 • -10%
  Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) - Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE)
  18,05
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/372286/th2/toiletborstel-touch---blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Zeeppompje Roca - Beton - Umbra - Zeeppompje Roca - Beton - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Roca - Beton - Umbra Zeeppompje Roca - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404618/th2/zeeppompje-roca---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
 • -19%
  Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) - Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE)
  16,29
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/372282/th2/toiletborstel-touch---rood---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404644/th2/toiletborstel-fiboo---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
 • -26%
  Toiletborstel Step - Zwart - Umbra - Toiletborstel Step - Zwart - Umbra
  18,38
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Zwart - Umbra Toiletborstel Step - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404646/th2/toiletborstel-step---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 18,38. in_stock
 • -10%
  Toiletborstel Step - Wit - Umbra - Toiletborstel Step - Wit - Umbra
  22,56
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Wit - Umbra Toiletborstel Step - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404649/th2/toiletborstel-step---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock
 • -19%
  Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra - Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra
  16,29
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404650/th2/toiletborstel-touch---mist-blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock
 • -10%
  Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra - Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra
  37,86
  41.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447208/th2/zeeppomp-finch---met-sensor---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 37,86. in_stock

  De sensor zeeppomp Finch van Umbra is responsief en strak vormgegeven. Heeft een inhoud van 295ml en is touch-free dankzij de sensor.

  De zeeppomp Finch van Umbra beschikt over een sensor, wanneer je je hand voor de sensor houdt krijg je automatisch zeep. Een lampje (blauw) geeft aan wanneer de zeep bijna op is en moet worden aangevuld. Aan de bovenkant van het zeeppompje zit een ruime opening, waardoor bijvullen eenvoudig is. De vormgeving van dit zeeppompje is stijlvol en modern.

  Extra specificaties
  Hands-Free, geen ziektekiemen of vlekken die achter worden gelaten.
  Neemt maar weinig ruimte in.
  Kan worden gebruikt met zeep of hand desinfecterende middel.
  Brede opening aan de bovenkant, zodat de zeep eenvoudig kan worden bijgevuld.
  Indicatie lampje dat aangeeft wanneer de zeep bijna op is.
  Werkt op 4x AAA batterijen. (niet inbegrepen)
  Capaciteit (295ml).

   

  Zeeppompje Bubble - Grijs - Umbra - Zeeppompje Bubble - Grijs - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Bubble - Grijs - Umbra Zeeppompje Bubble - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404613/th2/zeeppompje-bubble---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Zeeppompje Bubble - Blauw - Umbra - Zeeppompje Bubble - Blauw - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Bubble - Blauw - Umbra Zeeppompje Bubble - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404614/th2/zeeppompje-bubble---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Zeeppompje Ensa - Wit - Umbra - Zeeppompje Ensa - Wit - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Ensa - Wit - Umbra Zeeppompje Ensa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404615/th2/zeeppompje-ensa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Toiletborstel Step - Rood - Umbra - Toiletborstel Step - Rood - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Rood - Umbra Toiletborstel Step - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404647/th2/toiletborstel-step---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Toiletborstel Step - Blauw - Umbra - Toiletborstel Step - Blauw - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Blauw - Umbra Toiletborstel Step - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404648/th2/toiletborstel-step---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Handoekrek Vana - Wit - 2 Rekken - Umbra - Handoekrek Vana - Wit - 2 Rekken - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Handoekrek Vana - Wit - 2 Rekken - Umbra Handoekrek Vana - Wit - 2 Rekken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404677/th2/handoekrek-vana---wit---2-rekken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Zeeppomp Finch - met sernsor - wit - Umbra - Zeeppomp Finch - met sernsor - wit - Umbra
  41,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Finch - met sernsor - wit - Umbra Zeeppomp Finch - met sernsor - wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447214/th2/zeeppomp-finch---met-sernsor---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 41,95. in_stock

  De sensor zeeppomp Finch van Umbra is responsief en strak vormgegeven. Heeft een inhoud van 295ml en is touch-free dankzij de sensor.

  De zeeppomp Finch van Umbra beschikt over een sensor, wanneer je je hand voor de sensor houdt krijg je automatisch zeep. Een lampje (blauw) geeft aan wanneer de zeep bijna op is en moet worden aangevuld. Aan de bovenkant van het zeeppompje zit een ruime opening, waardoor bijvullen eenvoudig is. De vormgeving van dit zeeppompje is stijlvol en modern.

  Extra specificaties
  Hands-Free, geen ziektekiemen of vlekken die achter worden gelaten.
  Neemt maar weinig ruimte in.
  Kan worden gebruikt met zeep of hand desinfecterende middel.
  Brede opening aan de bovenkant, zodat de zeep eenvoudig kan worden bijgevuld.
  Indicatie lampje dat aangeeft wanneer de zeep bijna op is.
  Werkt op 4x AAA batterijen. (niet inbegrepen)
  Capaciteit (295ml).

   

  Tandenborstelhouder Touch - Wit - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Wit - Umbra
  7,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Wit - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256128/th2/tandenborstelhouder-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeephouder Touch - Zwart - Umbra - Zeephouder Touch - Zwart - Umbra
  5,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Zeephouder Touch - Zwart - Umbra Zeephouder Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256076/th2/zeephouder-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Beker Touch - Wit - Umbra - Beker Touch - Wit - Umbra
  7,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Wit - Umbra Beker Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256104/th2/beker-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeephouder Touch - Wit - Umbra - Zeephouder Touch - Wit - Umbra
  5,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Zeephouder Touch - Wit - Umbra Zeephouder Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256081/th2/zeephouder-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock

  Zeephouder Touch van het merk Umbra heeft een neutraal en modern design. Door de neutrale kleuren past de zeephouder in elk interieur. Daarnaast  is de zeephouder zeer functioneel en hygiënisch.

  Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra (SALE) - Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra
  7,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra (SALE) Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/256131/th2/tandenborstelhouder-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Tandenborstelhouder Touch - Rood - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Rood - Umbra
  7,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Rood - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256122/th2/tandenborstelhouder-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Beker Touch - Grijs - Umbra (SALE) - Beker Touch - Grijs - Umbra
  7,13
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Grijs - Umbra (SALE) Beker Touch - Grijs - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/256110/th2/beker-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 7,12. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeephouder Touch - Rood - Umbra - Zeephouder Touch - Rood - Umbra
  3,15
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Zeephouder Touch - Rood - Umbra Zeephouder Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255738/th2/zeephouder-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 3,15. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klikhttp://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeephouder Touch - Grijs - Umbra - Zeephouder Touch - Grijs - Umbra
  5,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Zeephouder Touch - Grijs - Umbra Zeephouder Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256086/th2/zeephouder-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Tandenborstelhouder Touch - Blauw - Umbra (SALE) - Tandenborstelhouder Touch - Blauw - Umbra
  7,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Blauw - Umbra (SALE) Tandenborstelhouder Touch - Blauw - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/255039/th2/tandenborstelhouder-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik .http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Beker Touch - Blauw - Umbra - Beker Touch - Blauw - Umbra
  7,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Blauw - Umbra Beker Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256116/th2/beker-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Tandenborstelhouder Touch - Donkerblauw - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Donkerblauw - Umbra
  3,98
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Donkerblauw - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Donkerblauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256119/th2/tandenborstelhouder-touch---donkerblauw---umbra[0].jpg Te koop voor 3,98. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Zeephouder Touch - Blauw - Umbra - Zeephouder Touch - Blauw - Umbra
  5,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Umbra Categorie: Zeephouder Touch - Blauw - Umbra Zeephouder Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256096/th2/zeephouder-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock

  Zeephouder Touch van het merk Umbra heeft een neutraal en modern design. Door de neutrale kleuren past de zeephouder in elk interieur. Daarnaast  is de zeephouder zeer functioneel en hygiënisch.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up