« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Woonwebwinkel LiL.nl

Speedy Pool

Speedy Pool is het perfecte merk voor de warme dagen! Het assortiment van Speedy Pool bestaat namelijk uit heerlijke familiezwembaden voor in de tuin. Speedy Pool heeft daarnaast handige accessoires en waterbehandelingsproducten, waarmee u het zwembad lekker schoon houdt. De duurzame zwembaden van Speedy Pool zijn in verschillende maten te krijgen. Neem binnenkort een duik in het zwembad in uw eigen tuin! 

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Zwembadalarm - Rc Gestuurd - 105 Db - Speedy Pool - Zwembadalarm - Rc Gestuurd - 105 Db - Speedy Pool
  29,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Speedy Pool Categorie: Zwembadalarm - Rc Gestuurd - 105 Db - Speedy Pool Zwembadalarm - Rc Gestuurd - 105 Db - Speedy Pool //cdn.lil.nl/upload/22/products/196914/th2/zwembadalarm---rc-gestuurd---105-db---speedy-pool[0].jpg Te koop voor 29,99. in_stock Laat uw zwembad veilig achter! Alarmsysteem met drijvend alarm en ontvanger. De drijver laat u achter in het zwembad als u niet bij het zwembad bent. Als er buiten uw gezichtsveld onverhoopt een kind in het bad kruipt, gaat er door de beweging in het water direct een alarm van 105 decibel af in de ontvanger. Geschikt voor zwembaden met een ma x imale doorsnede van 18 meter. Bereik alarm-ontvanger: 30 meter. Werkt ook als het zwembad is afgedekt met een cover.

Het merk Speedy Pool is een totaalconcept in allerlei verschillende soorten zwembaden waarin het hele gezin of zelfs de hele familie kan ontspannen. Het programma is bijzonder compleet in zwembaden, accessoires en waterbehandelingsproducten. Extra sterkte, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij Speedy Pool. De zwembaden van Speedy Pool zijn namelijk gemaakt van drie verschillende soorten lagen. De twee buitenste lagen bestaan uit PVC van zware kwaliteit, hier tussenin is een kwalitatief goed gerasterde laag van polyester geplaatst. Bovendien is het materiaal van de Speedy Pools voorzien van UV-remmende stoffen om de levensduur van uw zwembad te verlengen!

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up