Umbra

Umbra maakt elke saaie ruimte anders. Met een collectie vol fotolijsten, wandhaken, deurhangers en nog veel meer is Umbra het merk voor betaalbare hebbedingen in huis. Niet alleen door de handigheid, maar ook door het design en de betaalbaarheid zijn de producten van Umbra erg leuk om cadeau te geven. Origineel zijn de producten ook. Wat dacht u van een bloemen als muurdecoratie voor uw saaie muur?

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Wanddecoratie vlinders wit (set van 9) - Umbra - Wanddecoratie vlinders wit (set van 9) - Umbra
  13,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie vlinders wit (set van 9) - Umbra Wanddecoratie vlinders wit (set van 9) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30108/th2/wanddecoratie-vlinders-wit-set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 13,95. in_stock 5.0

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders wit van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • Best verkocht
  Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra - Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra
  39,-
  Leverbaar vanaf 06-12-2016
  Merk: Umbra Categorie: Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30145/th2/vissenkom-vishotel---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 39,00. in_stock 5.0

  Het Vishotel van Umbra is het vijfsterren hotel voor al onze onderwatervrienden. Niemand wil meer zo een standaard ronde vissenkom waar onze dierenvrienden maar een beetje ronddobberen. Vissenkom VIshotel van Umbra is ideaal voor alle vissen met stijl. Daarnaast staat de vissenkom ook leuk in de huis- of slaapkamer. Een stijlvol huisje in een stijlvol interieur. Uw vissen krijgen meteen meer energie, laat ze wonen in dit prachtige woonresort! 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • Best verkocht
  Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra - Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra
  29,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30122/th2/kapstok-sticks---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 29,90. in_stock 3.8

  Een kapstok Sticks heeft u vast nog nooit gezien. Deze bijzondere en originele kapstok zorgt dan ook voor veel bekijks in huis. Door zijn hippe design zorgt de kapstok Sticks voor veel sfeer in huis. Vergeet niet dat de kapstok Sticks ook functioneel is. Hierdoor kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en sjaals een mooie plek geven, waardoor uw huis er opgeruimd en netjes uitziet.

  Badrek Aquala - Umbra - Badrek Aquala - Umbra
  37,70
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badrek Aquala - Umbra Badrek Aquala - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247264/th2/badrek-aquala---umbra[0].jpg Te koop voor 37,70. in_stock 4.5

  Badderen is een verwennerij op zich, maar met Badrek Aquala van Umbra is uw relax avond compleet. Zo kunt u heerlijk een boek lezen en bijvoorbeeld een wijntje drinken terwijl u geniet van het warme water en geurende badolie. Dit badrek heeft een afmeting van B: 71 x D: 22 x H: 4 cm en is gemaakt van een combinatie van bamboe en RVS. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt comfort meets design. Meer inspirerende producten van Umbra bekijken? Klik hier voor de gehele collectie.

  Tissuedoos Casa - Wit - Umbra - Tissuedoos Casa - Wit - Umbra
  9,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tissuedoos Casa - Wit - Umbra Tissuedoos Casa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30163/th2/tissuedoos-casa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock 4.0

  Wat is er nu leuker dan al uw tissues te bewaren in deze hippe tissuedoos wit van Umbra. Wanneer u een tissue uit de schoorsteen laat komen, lijkt het net of er rook uitkomt. De tissuedoos wit van Umbra maakt het pakken van tissue gemakkelijker. Bovendien staat deze tissuedoos veel leuker op uw bureau of in huis dan een doodnormale tissuedoos van de supermarkt. Tip! De tissuedoos wit is ook een origineel en leuk cadeau.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30124/th2/kapstok-sticks---zwart---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock 5.0
  Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra - Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30143/th2/vogelcafe-feeder---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock 4.8

  Welke vogel wil hier nu niet in vertoeven? Elke vogel zal hierin zich de koning van het rijk worden. Dit vogelcafe heeft een design-uitstraling en geeft daarom uw tuin veel sfeer. Daarmee laat het vogelcafe zien dat het niet alleen functioneel is, maar ook decoratief. Behalve de vogels zal ook u veel plezier aan het vogelcafe Feeder wil beleven. Geniet en laat de vogels genieten van uw tuin of balkon! 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra
  26,55
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30117/th2/kapstok-flip-hook---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 26,55. in_stock 4.7

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247281/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Deze wandhaken van Umbra zijn vrienden voor het leven. Hang ze met zijn drieën in de hal, in de badkamer of in de kinderkamer en ontdek de voordelen. Zo kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en bijvoorbeeld sjaals een plaats geven en wanneer er niets aan de haken hangt zien er ook nog eens erg leuk uit. Deze vriendjes worden met zijn drieën geleverd en hebben allemaal een andere houding. Ze zijn makkelijk aan de muur te bevestigen, want er wordt wandbevestiging meegeleverd. Ieder vriendje kan een maximaal gewicht van 2,3 kg dragen. Geschikt dus voor enkele dunne jassen, tassen of sjaals.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256162/th2/prullenbak-touch---zwart---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra - Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247289/th2/keukenrolhouder-buddy---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 4.0

  De Umbra Keukenrolhouder Buddy zorgt voor een leuke decoratie op het aanrecht of aan tafel. Deze Buddy houdt de keukenrol wel even voor je vast! Een leuk en handig ontwerp van Alan Wisniewski voor Umbra! 

   • Afmetingen: Ø 32 x H 18 cm
   • Materiaal buddy: Kunststof
   • Materiaal voet: Metaal
   • Een handige keukenrolhouder
   • Design: Alan Wisniewski

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra
  50,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247284/th2/kapstok-flip-hook---wit---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256167/th2/prullenbak-touch---wit---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.    

  Wanddecoratie Vlinders kleur - Set van 9 - Umbra - Wanddecoratie Vlinders kleur - Set van 9 - Umbra
  14,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Vlinders kleur - Set van 9 - Umbra Wanddecoratie Vlinders kleur - Set van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247298/th2/wanddecoratie-vlinders-kleur---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders kleur van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247287/th2/zeeppompje-otto---nikkel---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 4.3

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra
  28,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30121/th2/kapstok-flip---naturel---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Touch - Wit - Umbra - Zeeppompje Touch - Wit - Umbra
  12,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Wit - Umbra Zeeppompje Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30165/th2/zeeppompje-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock

  De meeste zeeppompen dienen vooral voor functioneel gebruik. Dat ze er niet erg stijlvol uitziet, is dan ook een tweede zorg. Toch staat een stijlvolle zeeppomp veel mooier in de keuken of in de badkamer. Dit zeeppompje Touch is behalve stijlvol ook handig. Want is het zeeppompje leeg dan vult u deze met een navulverpakking weer aan. Zo bespaart u ook nog eens geld, wat altijd fijn is.

  Boekensteun wit - klein - Umbra (SALE) - Boekensteun wit - klein - Umbra (SALE)
  15,15
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun wit - klein - Umbra (SALE) Boekensteun wit - klein - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30115/th2/boekensteun-wit---klein---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 15,15. in_stock 5.0

  Met deze Boekensteun Wit van Umbra zullen uw boeken voortaan in stijl aan de muur 'hangen'. Het onderste boek slaat u met de kaft om de steun heen, waarna u de andere boeken er bovenop legt. Uiteindelijk ziet u niets meer van de steun en lijkt het net of uw boeken zweven. Een mooie, onzichtbare oplossing voor aan de muur.

  Geschikt voor:
  - Max. 6,8 kg. boeken
  - Stapel van max.41 cm hoog
  - Stapel van max. 20 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   
  Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra
  29,94
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30123/th2/kapstok-sticks---espresso---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 29,94. in_stock
  Schoenenrek Imelda - Zwart - 2 Rekken - Umbra - Schoenenrek Imelda - Zwart - Umbra
  35,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Schoenenrek Imelda - Zwart - 2 Rekken - Umbra Schoenenrek Imelda - Zwart - 2 Rekken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255571/th2/schoenenrek-imelda---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 35,90. in_stock 4.5
  Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra - Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330682/th2/toiletrolhouder-ply---metaal---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 5.0

  Toiletrolhouder Ply van het merk Umbra is de ideale toiletrolhouder voor uw badkamer. Het kunststof handvat is verstelbaar: zo kunt u nieuwe rollen op de stang schuiven en kunt u het handvat uitgeklapt als houder gebruiken voor de wc-rol die u op dat moment gebruikt. Deze toiletrolhouder is licht en kunt u makkelijk verplaatsen: ideaal tijdens het schoonmaken.

   

  Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Muurplankjes Showcase - Set van 3 - Umbra - Muurplankjes Showcase - Set van 3 - Umbra
  22,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Muurplankjes Showcase - Set van 3 - Umbra Muurplankjes Showcase - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247286/th2/muurplankjes-showcase---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 22,50. in_stock

  Geef uw kleine woonaccessoires een mooi podium met de Showcase plankjes van Umbra. Kleine woonaccessoires of souvenirs verdienen een mooie en prominente plaats in uw interieur. Met de Showcase planken van Umbra creëert u zo'n plaats heel makkelijk. De wandbevestiging wordt meegeleverd en is onzichtbaar wanneer u de plankjes op hun plek schuift. De plankjes kunnen ieder ongeveer 1 kg. aan gewicht dragen. Dit en de kleine afmeting maakt ze erg geschikt voor uw mooiste, kleine items. 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set van 8 - Umbra - Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set van 8 - Umbra
  26,30
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set van 8 - Umbra Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set van 8 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30113/th2/wanddecoratie-mantra-love---zwart---set-van-8---umbra[0].jpg Te koop voor 26,30. in_stock 5.0

  'Do what you love, love what you do.' Het klinkt als een prachtige zin! Maar deze zin blijft niet alleen voor papier, want door de muurtekst Love van Umbra kunt u de spreuk ook op de muur een mooie plek geven. De muurmantra is gemakkelijk te bevestigen. Geef de tekst een mooie plek in huis en u zal altijd met een grote glimlach op uw gezicht rondlopen. Tussen de tekst en de muur zit een korte afstand voor een prachtig schaduweffect! 

  De afmetingen per woord (cm):
  "Do" = 16,5 x 7,5 / "What" = 31,5 x 7,5
  "You" = 17 x 7,5 / "Love" = 26,5 x 7,5

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra
  35,65
  Leverbaar vanaf 15-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30119/th2/kapstok-flip-hook---metaal---nikkel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,65. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie bloemen wit (set van 25) - Umbra - Wanddecoratie bloemen wit (set van 25) - Umbra
  25,-
  22.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie bloemen wit (set van 25) - Umbra Wanddecoratie bloemen wit (set van 25) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30111/th2/wanddecoratie-bloemen-wit-set-van-25---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Fleur de muur op met wel 25 bloemetjes! Plaats een wolk van bloemetjes op de muur die volgens u wat extra’s kan gebruiken. Of decoreer de kamer van uw dochter met een set bloemen of fleur subtiel de keuken op. Deze bloemetjes van Umbra krijgt u in een set van 25 stuks en vijf verschillende maten. Dit maakt het decoreren van de muren nog leuker. Bepaal vorm en grote van de bloemenwolk zelf en geniet van een muur met een beetje extra.  

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotohouder Hangit - Wit - Umbra - Fotohouder Hangit - Wit - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Hangit - Wit - Umbra Fotohouder Hangit - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256240/th2/fotohouder-hangit---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Maak u herinneringen onvergeetelijk met deze leuke fotohouder Hangit van het merk Umbra. De fotohanger is perfect om uw mooiste momenten samen te brengen en in uw interieur te verwerken. Deze fotohouder kunt u bovendien overal gemakkelijk bevestigen enbevat maar liefst 5 lijntjes waaraan de fotos bevestigd  kunnen worden. De fotohanger Hangit heeft een afmeting van: B:75,9  x H:66,1 x D:3,8 cm.

  Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra - Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra
  50,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341706/th2/wandrek-cubist---large---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock 5.0 De Cubist is een hot item voor aan de muur! Dit wandrek stelt u namelijk de mogelijkheid om uw mooiste accessoires tentoon te stellen. Dit trendy stukje wanddecoratie is verkrijgbaar in twee formaten.
  Boekensteun zilver - klein - Umbra - Boekensteun zilver - klein - Umbra
  17,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun zilver - klein - Umbra Boekensteun zilver - klein - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/170031/th2/boekensteun-zilver---klein---umbra[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Deze boekensteun is 'onzichtbaar'! Het werkt als volgt. U slaat een boek open, u schuift hem om de boekensteun heen en u klapt het boek weer dicht. Het horizontale plankje is al niet meer zichtbaar! Nu kunt u uw andere boeken er bovenop leggen, waardoor ook het verticale gedeelte van de steun niet meer zichtbaar is. Het lijkt wel of uw stapel boeken zweeft! Een prachtige afwerking, vooral als u liever geen plankjes of boekensteunen in het zicht wilt hebben. 


  Geschikt voor:
  - Max. 6,8 kg. boeken
  - Stapel van max.41 cm hoog
  - Stapel van max. 20 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255586/th2/kapstok-flip-hook---wit---3-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) - Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra
  17,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) Zeeppompje Pinguin - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30171/th2/zeeppompje-pinguin---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock

  Dit zeeppompje Pinguin maakt van elke keuken en elke badkamer een feestje. Door het stijlvolle design wordt het met dit zeeppompje Pinguin nooit saai in huis. Ook het gemak van dit zeeppompje Pinguin krijgt een dikke tien, want door het zeeppompje telkens na te vullen geniet u oneindig van dit leuke en handige zeeppompje Pinguin in huis.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra
  18,05
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255035/th2/prullenbak-touch---grijs---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.

  Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra - Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra
  175,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341717/th2/spiegel-hub---rond---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 175,00. in_stock 5.0

   Spiegel Hub van Umbra. De spiegel heeft een doorsnede van maar liefst 91 cm en de rand is gemaakt van rubber. Een stoere en uitgesproken aanwinst voor je moderne of minimalistische interieur!
  Het formaat en materiaal gebruik van de spiegel maken hem een echte eye-catcher. Mooi te combineren met de overige accessoires uit de Umbra collectie.


  Ontworpen door designer Paul Rowan:

 • -10%
  Wisser Buddy - Wit - Umbra - Wisser Buddy - Wit - Umbra
  13,25
  13.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Wit - Umbra Wisser Buddy - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256045/th2/wisser-buddy---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 13,25. in_stock 5.0

  Deze kunststof wisser van Umbra is voorzien van een decoratief en modern handvat. Dit maakt de wisser ook leuk als decoratie. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Klik hier en laat u inspireren door de gehele collectie.

  Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra
  17,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255725/th2/keukenrolhouder-stream---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock 4.5

  Deze keukenrolhouder heeft een luxueuze en moderne uitstraling. Elke keuken zou minder saai worden met zo'n stijlvolle keukenrolhouder. Daarnaast is hij ook multifunctioneel: als handoekenrek zou hij het ook heel goed doen.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie Chrysalis - Zwart-Wit - Set van 15 - Umbra - Wanddecoratie Chrysalis - Zwart-Wit - Set van 15 - Umbra
  16,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Chrysalis - Zwart-Wit - Set van 15 - Umbra Wanddecoratie Chrysalis - Zwart-Wit - Set van 15 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247301/th2/wanddecoratie-chrysalis---zwart-wit---set-van-15---umbra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders zwart-wit van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

  Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra - Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341696/th2/wandrek-cubist---small---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock De Cubist is een hot item voor aan de muur! Dit wandrek stelt u namelijk de mogelijkheid om uw mooiste accessoires tentoon te stellen. Dit trendy stukje wanddecoratie is verkrijgbaar in twee formaten.
  Boekensteun wit - groot - Umbra (SALE) - Boekensteun wit - groot - Umbra (SALE)
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun wit - groot - Umbra (SALE) Boekensteun wit - groot - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/169535/th2/boekensteun-wit---groot---umbra-sale[1].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Zoekt u een mooie oplossing voor uw boeken? Met de Boekensteun wit van Umbra kunt u uw boeken laten zweven! U bevestigt de steun aan de muur en slaat het onderste boek er met de kaft omheen. Vervolgens stapelt u de andere boeken er bovenop, waardoor de steun niet meer zichtbaar is. Een stijlvolle oplossing voor boekenliefhebbers!

  Geschikt voor:
  - Max. 9 kg. boeken
  - Stapel van max. 25,4 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Boekensteun zilver - groot - Umbra - Boekensteun zilver - groot - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun zilver - groot - Umbra Boekensteun zilver - groot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247866/th2/boekensteun-zilver---groot---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Deze boekensteun is 'onzichtbaar'! Het werkt als volgt. U slaat een boek open, u schuift hem om de boekensteun heen en u klapt het boek weer dicht. Het horizontale plankje is al niet meer zichtbaar! Nu kunt u uw andere boeken er bovenop leggen, waardoor ook het verticale gedeelte van de steun niet meer zichtbaar is. Het lijkt wel of uw stapel boeken zweeft! Een prachtige afwerking, vooral als u liever geen plankjes of boekensteunen in het zicht wilt hebben. 

  Geschikt voor:
  - Max. 9 kg. boeken

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Sjaalhouder LBD - Zwart - met ringen - Umbra - Sjaalhouder LBD - Zwart - met ringen - Umbra
  14,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sjaalhouder LBD - Zwart - met ringen - Umbra Sjaalhouder LBD - Zwart - met ringen - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/226462/th2/sjaalhouder-lbd---zwart---met-ringen---umbra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Deze sjalenhouder LBD van Umbra heeft iets bijzonders. Hoe meer sjaals er in gehangen worden, hoe mooier de hanger wordt. Steeds meer gaat hij de vorm van een jurk aannemen. Zo wordt het een mooie decoratie voor aan de deur of in de kast. Geschikt voor de gang, slaapkamer of woonkamer. Elke kamer wordt ermee opgefleurt!

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Flo - 6 foto's - Chroom - 10x15 - Umbra - Fotolijst Flo - 6 foto's - Chroom - 10x15 - Umbra
  23,70
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Flo - 6 foto's - Chroom - 10x15 - Umbra Fotolijst Flo - 6 foto's - Chroom - 10x15 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30160/th2/fotolijst-flo---6-fotos---chroom---10x15---umbra[0].jpg Te koop voor 23,70. in_stock 4.8

  In fotolijst Flo chroom kunt u al uw favoriete foto's kwijt. Niet alleen van alle kinderen, maar ook van familie, vrienden en bijzondere plekken waar u bent geweest. Het strakke design van fotolijst Flo chroom zorgt ervoor dat de fotolijst een plaatje is om te zien. Ook de kwaliteit mag er zijn. Gelukkig maar, want zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige lijst met mooie foto's. 

  Zeeppompje Touch - Rood - Umbra - Zeeppompje Touch - Rood - Umbra
  12,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Rood - Umbra Zeeppompje Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256133/th2/zeeppompje-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 12,95. in_stock

  Ongemerkt is het zeeppompje het accessoire waar we met z'n allen nauwelijks zonder kunnen. Want bij elk toiletbezoek en na elke bereiding van de maaltijd gebruiken we een zeeppompje om onze handen te reinigen. Dit zeeppompje Touch rood van Umbra is stijlvol en te combineren met elke keuken en elke badkamer. Uiteraard zorgt deze vooral voor veel gemak, want dat is waar het zeeppompje Touch ook om draait.

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra - Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra (SALE)
  17,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra Zeeppompje Penguin - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30173/th2/zeeppompje-penguin---rood---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 17,99. in_stock 5.0

  Een zeeppompje met een vrolijke, felle kleur, een leuke vorm en een ideale werking in de badkamer, keuken of het toilet. Naast al deze punten zorgt dit Zeeppompje Penguin van Umbra voor een gezellig sfeertje in deze kleine kamertjes van het huis. Het zijn immers de kleine details die 't hem doen in het interieur. Dit leuke accessoire past in ieder interieur en geeft uw badkamer, toilet of keuken een gezellige boost. 

  Wanddecoratie libellen nikkel (set van 20) - Umbra - Wanddecoratie libellen nikkel (set van 20) - Umbra
  21,44
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie libellen nikkel (set van 20) - Umbra Wanddecoratie libellen nikkel (set van 20) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/169652/th2/wanddecoratie-libellen-nikkel-set-van-20---umbra[0].jpg Te koop voor 21,43. in_stock 4.0

  Tegenwoordig is het ontzettend hip om die witte muur te transformeren in een vrolijke muur vol leuke accessoires. Zo kunt u deze vrolijke wanddecoratie libellen ophangen voor een speels effect en extra sfeer. Helemaal anno nu en ontzettend leuk voor in het hele huis. Met deze wanddecoratie libellen wordt iedere muur een plaatje!

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra (SALE) - Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra
  48,87
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra (SALE) Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/247279/th2/fotolijst-art-luna---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 48,87. in_stock

  Umbra Fotolijst Art Luna is wanddecoratie met ruimte voor maarliefst negen foto's. Liever geen fotolijstjes verspreid door de kamer? In deze lijst kunnen de mooiste foto's gecombineerd worden. Dit zorgt voor een prachtig effect op elke wand. 

   • Afmetingen: ø 58,5 x D,5 6 cm
   • Materiaal: Kunststof
   • Geschikt voor 9 foto's
   • Foto formaat: L 10 x B 15 cm
   • Mooie fotocollage voor aan de wand

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor licht - Set van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor licht - Set van 3 - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor licht - Set van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor licht - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/405062/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---multicolor-licht---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Boekenhouder Pelica - Umbra - Boekenhouder Pelica - Umbra
  22,56
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekenhouder Pelica - Umbra Boekenhouder Pelica - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255722/th2/boekenhouder-pelica---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock

  Strakke en praktische boekenhouder van het merk Umbra. De houder heeft door zijn materialen, kunstof en metaal, een modern en strak uiterlijk. Past perfect in een modern interieur. Door de kunsttoffe plaat aan de voorkant blijven de pagina's op hun plek. Ook prima geschikt voor een I-pad. Ideaal om bijvoorbeeld een recept makkelijk af te lezen.

  Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra - Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra
  24,80
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255618/th2/kapstok-cubby---wit---2-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 24,80. in_stock

  Deze speelse kapstok van Umbra is multifunctioneel. Hij bevat twee haken om vanalles aan op te hangen. Daarnaast heeft hij een handig opbergbakje bovenin voor bijvoorbeeld sleutels, een zonnebril of je mobiele telefoon. Met zijn bijzondere design is deze kapstok nooit saai in huis. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotoboom Laurel - Wit - Umbra - Fotoboom Laurel - Wit - Umbra
  19,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotoboom Laurel - Wit - Umbra Fotoboom Laurel - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30162/th2/fotoboom-laurel---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock

  Waarom zou u alle foto's verbergen in een fotoalbum? Het is namelijk erg leuk om de leukste foto's aan iedereen te laten zien in de fotoboom laurel wit van Umbra. In deze fotoboom Laurel wit van Umbra krijgen uw foto's niet alleen een mooi plekje, maar krijgt de plek waar deze fotoboom staat een stijlvol woonaccessoire erbij. De fotoboom Laurel wit van Umbra is niet alleen leuk voor uzelf, maar ook een leuk en origineel cadeau.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256149/th2/prullenbak-touch---blauw---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.    

  Wanddecoratie Chrysalis - Kleur - Set van 15 - Umbra - Wanddecoratie Chrysalis - Kleur - Set van 15 - Umbra
  18,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Chrysalis - Kleur - Set van 15 - Umbra Wanddecoratie Chrysalis - Kleur - Set van 15 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247302/th2/wanddecoratie-chrysalis---kleur---set-van-15---umbra[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders in kleur van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

  Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra
  7,95
  Leverbaar vanaf 31-10-2016
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256124/th2/tandenborstelhouder-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 7,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra - Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471025/th2/douche-organiser-cubiko---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
  Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra
  65,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247285/th2/kapstok-flip-hook---nikkel---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 65,00. in_stock 4.5

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -23%
  Sieradenhouder LBD - Corset - Zwart - Umbra (SALE) - Sieradenhouder LBD - Corset - Zwart - Umbra (SALE)
  11,40
  13.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder LBD - Corset - Zwart - Umbra (SALE) Sieradenhouder LBD - Corset - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/32495/th2/sieradenhouder-lbd---corset---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 11,39. in_stock 5.0

  Bent u het zat dat alle kettingen snel in de knoop raken? En dat armbanden snel kwijtraken? Met deze sieradenhouder LBD Corset zijn die problemen verleden tijd. In de sieradenhouder LBD Corset kunt u netjes en geordend al uw sieraden kwijt. Ook al heeft u niet zoveel sieraden, dan is de sieradenhouder ook handig voor haaraccessoires, sokken en kleine spulletjes.

  Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Wit - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Wit - Umbra
  100,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Wit - Umbra Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341714/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 100,00. in_stock

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van wit gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.

 • -23%
  Koelkastmagneet Talk Bubble wit (set van 3) - Umbra - Koelkastmagneet Talk Bubble wit (set van 3) - Umbra
  6,77
  8.75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Koelkastmagneet Talk Bubble wit (set van 3) - Umbra Koelkastmagneet Talk Bubble wit (set van 3) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30116/th2/koelkastmagneet-talk-bubble-wit-set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 6,77. in_stock 4.0

  Nog een boodschap voor iemand? Schrijf het op de koelkastmagneten van Umbra. Deze Talk Bubbles zijn leuk en handig, maar toch voornamelijk leuk. Is er een slaapkop in huis, verwelkom de persoon in kwestie met een leuke tekst op de koelkast. Mag u iets niet vergeten? Noteer het op de koelkast! Maak het uzelf en de rest van het gezin gemakkelijk, meldt het met de Talk Bubbles.  

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -10%
  Fotolijst Prisma - Small - Umbra - Fotolijst Prisma - Small - Umbra
  11,88
  12.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma - Small - Umbra Fotolijst Prisma - Small - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255552/th2/fotolijst-prisma---small---umbra[0].jpg Te koop voor 11,88. in_stock

  Geef de foto van je oma, vriendje, zoon of kleinkind een nieuwe dimensie met de Umbra Prisma Fotolijst! Met deze lijst 'zweeft' elke foto tussen twee glasplaatjes. Zet hem neer of hang hem op en geef dierbare momenten een plekje in je interieur. 

   • Geschikt voor fotoformaat: 10 x 10 cm
   • Afmetingen: H 15,3 x B 15,3 x D 7,6 cm
   • Geef een unieke dimensie aan je foto's
   • Hang de fotolijst op of zet hem neer
   • Koester dierbare momenten!

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra - Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra
  27,08
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330671/th2/fotolijst-matrix---13x18---metaal---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 27,07. in_stock

  Deze bijzondere fotolijst Matrix van Umbra bestaat uit een lijst van 13x18 in een robuust, metalen frame. Hierdoor lijkt de foto te zweven aan uw wand of op uw kast. Deze fotolijst kunt u zowel staand als hangend gebruiken. De sobere look zorgt ervoor dat uw foto de blikvanger wordt en hierdoor kunt u deze fotolijst in ieder interieur plaatsen. Geef leuke momenten en mooie herinneringen een prominente plek in uw interieur met deze fraaie fotolijst Matrix van Umbra.

  Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247288/th2/zeeppompje-otto---wit---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De automatische zeepdispenser Otto van Umbra is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het design is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen. 

   • Afmetingen: H 22 x B 10 x D 9 cm
   • Materiaal: Chroom en kunststof
   • Zeepdispenser met sensor
   • Inhoud: 177 ml
   • Exclusief batterijen (4x AAA)

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Lijst T-Shirt T-Frame - Zwart - Umbra - Lijst T-Shirt T-Frame - Zwart - Umbra
  25,72
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Lijst T-Shirt T-Frame - Zwart - Umbra Lijst T-Shirt T-Frame - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256234/th2/lijst-t-shirt-t-frame---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 25,72. in_stock

  Hang uw mooiste T-shirt van uw favoriete voetbalclub, band of idool aan de muur met het zwarte T-shirt T-frame van Umbra. Het frame dient niet alleen als wanddecoratie, maar hij roept ook nog eens leuke herinneringen op! Deze lijst is ook in het wit verkrijgbaar.

  Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra (SALE) - Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra
  41,75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra (SALE) Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30153/th2/fotolijst-huddle---espresso---umbra[0].jpg Te koop voor 41,75. in_stock 4.0

  Met fotolijst Huddle espresso van Umbra is het nooit saai in huis. Met maar plek voor maar liefst elf foto's heeft u altijd om naar te kijken. Bewaar in deze fotolijst Huddle espresso foto's van de leukste momenten, personen en voorwerpen. Fotolijst Huddle espresso is ook zonder foto's een plaatje om te zien. Geniet en bewonder jarenlang, want ook de kwaliteit mag er zijn!

  Productinformatie:

  • Lijsten: L 9 x B 8 cm (x2), L 10 x B 15 cm (x8), L 18 x B 13 cm (x1) 
  Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra - Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471050/th2/toiletrolhouder-tucan---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
  Fotohouder Fotofalls - Umbra - Fotohouder Fotofalls - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Fotofalls - Umbra Fotohouder Fotofalls - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247276/th2/fotohouder-fotofalls---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Aan deze Foto Falls boom van Umbra groeien geen bladeren, maar foto's! Als u op zoek bent naar een opvallende manier om uw foto's aan iedereen te laten zien, dan is deze Foto Falls fotoboom van Umbra precies wat u zoekt! Deze 'boom' is ontworpen door Tom Vincent en er kunnen 18 foto's aan zijn 'takken' gehangen worden. De fotoboom is een perfect stukje decor voor feesten en partijen, maar is natuurlijk ook leuk voor in huis.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Douche Organiser Bask - Wit - Umbra - Douchebakjes Caddy - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Bask - Wit - Umbra Douche Organiser Bask - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247265/th2/douchebakjes-caddy---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra - Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra
  60,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371096/th2/sieradendoos-stowit---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  De sieradendoos stowit van Umbra is heel handig en ook te gebruiken als decoratie in uw kamer of badkamer. De sieradendoos is makkelijk te gebruiken en heeft een uniek design.                                                            

  Wisser Buddy - Blauw - Umbra - Wisser Buddy - Blauw - Umbra
  10,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Blauw - Umbra Wisser Buddy - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255982/th2/wisser-buddy---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock

  Met deze grappige wisser Buddy van Umbra wordt het een stuk leuker om je badkamer weer droog te maken na het douchen. De douchewisser hang je gemakkelijk op aan z'n houder met zuignap.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Stoel OH - Blauw - Umbra - Stoel OH - Blauw - Umbra
  44,11
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Blauw - Umbra Stoel OH - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256308/th2/stoel-oh---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 44,11. in_stock 5.0

  Stoel OH Umbra - Blauw
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

  Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404835/th2/gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Beker Touch - Rood - Umbra - Beker Touch - Rood - Umbra
  6,43
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Rood - Umbra Beker Touch - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256100/th2/beker-touch---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 6,43. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, kli khttp://www.lil.nl/30107/umbra.html

 • -14%
  Stoel OH - Wit - Umbra - Stoel OH - Wit - Umbra
  54,15
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Wit - Umbra Stoel OH - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256299/th2/stoel-oh---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 54,15. in_stock

  Stoel OH Umbra - Wit
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341470/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Wandvaas Trigg - Set van 2 - Small - Koper - Umbra - Wandvaas Trigg - Set van 2 - Small - Koper - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Set van 2 - Small - Koper - Umbra Wandvaas Trigg - Set van 2 - Small - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404957/th2/wandvaas-trigg---set-van-2---small---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
 • -19%
  Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra - Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra
  51,44
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247278/th2/fotolijst-art-luna---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 51,44. in_stock

  Een prachtige wanddecoratie, met of zonder foto's! De multi fotolijst Luna heeft een prachtig ontwerp waardoor het ook zonder foto's een mooie wanddecoratie is. Het ontwerp heeft aziatische invloeden door het gebruik van de rijstpapier afbeeldingen in de verschillende lijstjes, deze zijn te vervangen door foto's of kaarten van u zelf. Uiteraard kunt u ook diverse kleine decoratieve spulletjes in de vakken stoppen voor een leuk effect.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Espresso - 3 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Espresso - 3 Haken - Umbra
  19,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Espresso - 3 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Espresso - 3 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256311/th2/kapstok-flip-hook---espresso---3-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock

  Kapstok Flip van het merk Umbra is gemakkelijk te verplaatsen en geschikt voor elke ruimte in het huis. Want behalve bij binnenkomst, is het ook fijn om een kapstok in de slaapkamer te hebben. De kapstok is goed te combineren met verschillende interieurstijlen.

 • -37%
  Sjaalhouder LBD - Zwart - Umbra - Sjaalhouder LBD - Zwart - Umbra
  13,24
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sjaalhouder LBD - Zwart - Umbra Sjaalhouder LBD - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/32497/th2/sjaalhouder-lbd---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 13,24. in_stock

  Sjaals liggen vaak kriskras door elkaar in een mandje of hangen ergens tussen alle jassen op de kapstok. Wilt u toch snel uw sjaal kunnen vinden, dan is deze sjaalhouder LBD zwart ideaal. Alle sjaals krijgen een mooi plekje, zodat deze niet in de knoop raken. Het is niet langer nodig om naar uw sjaal te zoeken, want wanneer u deze sjaalhouder op de gang of in de slaapkamer hangt heeft u zo uw sjaal te pakken.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra - Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra
  10,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256143/th2/zeeppompje-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock

  Ongemerkt is het zeeppompje het accessoire waar we met z'n allen nauwelijks zonder kunnen. Want bij elk toiletbezoek en na elke bereiding van de maaltijd gebruiken we een zeeppompje om onze handen te reinigen. Dit zeeppompje Touch blauw van Umbra is stijlvol en te combineren met elke keuken en elke badkamer. Uiteraard zorgt deze vooral voor veel gemak, want dat is waar het zeeppompje Touch ook om draait.

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -10%
  Klok Numbra - Zwart - Umbra (SALE) - Klok Numbra - Zwart - Umbra
  46,55
  49.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Klok Numbra - Zwart - Umbra (SALE) Klok Numbra - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/255647/th2/klok-numbra---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 46,55. in_stock

  Creëer je eigen klok met deze "Do it yourself" Numbra klok van Umbra. Hang het uurwerk op en plak de metalen letters naar eigen idee om de klok heen. Dit kan in een mooie cirkel maar kan ook op een speelse manier, zo groot of zo klein als u zelf wilt. Door de verschillende stijlen cijfers heeft de klok van zichzelf al een speels effect.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra
  28,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/422395/th2/kapstok-flip---naturel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra - Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra
  27,08
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471014/th2/kapstok-skyline---zwart---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 27,07. in_stock
  Flessenopener Buddy - Umbra (SALE) - Flessenopener Buddy - Umbra
  11,35
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Flessenopener Buddy - Umbra (SALE) Flessenopener Buddy - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30187/th2/flessenopener-buddy---umbra[0].jpg Te koop voor 11,35. in_stock

  Iedereen kent het probleem vast wel. U geeft een feestje en honderd keer komt de vraag voorbij waar de flessenopener is gebleven. Want die is altijd overal en nergens. Maar de Flessenopener Buddy van Umbra verdwijnt nooit. Deze unieke flessenopener is namelijk je Buddy voor altijd. Nooit meer op zoek, want de Buddy Flessenopener van Umbra is en blijft voor altijd je maatje. Met zijn stijlvolle design maakt hij er ook nog eens echt een feestje van! 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotohouder Petal - Umbra - Fotohouder Petal - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Petal - Umbra Fotohouder Petal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247275/th2/fotohouder-petal---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock 5.0

  Een vrolijke fotohouder van Umbra, om uw foto's goed in te bewaren! Deze bloemetjes vragen niet om water, ze houden slechts uw favoriete foto's vast! De Petal bloempot van Umbra heeft de mogelijkheid om 15 foto’s, kaartjes of notities aan te hangen. Tevens is de bloempot leuk om met foto's als cadeau te geven. Door de vrolijke bloemen aan de pot is het een gezellige decoratie in huis.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Zwart - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Zwart - Umbra
  100,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Zwart - Umbra Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/446627/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 100,00. in_stock 3.0

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van naturel gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.

  Prullenbak Woodrow - Wit - 9L -Umbra (SALE) - Prullenbak Woodrow - Wit - 9L -Umbra (SALE)
  22,56
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Wit - 9L -Umbra (SALE) Prullenbak Woodrow - Wit - 9L -Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/470983/th2/prullenbak-woodrow---wit---9l--umbra-sale[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Stoel OH - Oranje - Umbra - Stoel OH - Oranje - Umbra
  41,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Oranje - Umbra Stoel OH - Oranje - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256302/th2/stoel-oh---oranje---umbra[0].jpg Te koop voor 41,90. in_stock

  Stoel OH Umbra - Oranje
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 • -5%
  Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra - Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra
  16,63
  17.50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30174/th2/zeeppompje-penguin---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 16,62. in_stock

  Dit zeeppompje Penguin heeft zijn grappige naam aan zijn vorm te danken. De zeeppomp heeft een mooie basiskleur (chroom) en is daardoor goed te combineren met andere kleuren in de badkamer of keuken. Voortaan geen plastic zeeppompje meer op het aanrecht, maar een mooie navulbare zeeppomp van Umbra. De pomp heeft een transparant venster, zodat u kunt zien hoeveel zeep er nog in zit. 

  Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404858/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock 5.0

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471015/th2/kapstok-skyline---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock 4.0
  Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255031/th2/prullenbak-touch---rood---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Basic op z'n best! Het zijn de kleine verschillen die van een alledaags product een designobject maken. De mooi vormgegeven afvalemmer Touch met klapdeksel is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal. Verkrijgbaar in trendy kleuren en geeft hiermee een fris accent aan elke badkamer of keuken. Bevat geen melamine en BPA. De afvalemmer heeft een afmeting van:L:19 x B:19 x D:26 cm.

  Stoel OH - Zwart - Umbra - Stoel OH - Zwart - Umbra
  46,43
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Zwart - Umbra Stoel OH - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255628/th2/stoel-oh---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 46,43. in_stock

  Stoel OH Umbra - Zwart
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

   

  Boekensteun Zilver - Small - Set van 3 - Umbra - Boekensteun Zilver - Small - Set van 3 - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Zilver - Small - Set van 3 - Umbra Boekensteun Zilver - Small - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371083/th2/boekensteun-zilver---small---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
  Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra - Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470993/th2/zeeppomp-otto-rood---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 5.0

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set van 3 - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471009/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---wit---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra - Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404831/th2/sieradenhouder-trigem---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 4.0
  Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra - Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/408391/th2/toiletrolhouder-vana---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 3.0
 • -26%
  Sieradenhouder Mini LBD - Zwart - Umbra (SALE) - Sieradenhouder Mini LBD - Zwart - Umbra
  5,38
  6.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Mini LBD - Zwart - Umbra (SALE) Sieradenhouder Mini LBD - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/32493/th2/sieradenhouder-mini-lbd---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 5,38. in_stock

  In deze sieradenhouder LBD (Little Black Dress) kunt u al uw sieraden opbergen. Het jurkje heeft maar liefst 9 transparante vakken met een rits. Zo kunt u alles netjes sorteren. De Little Black Dress heeft een lus waar u hem aan op kunt hangen. Hang hem bijvoorbeeld aan de muur, aan de badkamerdeur of aan uw kledingkast. Dit schattige jurkje mag gezien worden! Gaat u een weekendje weg? Dan rolt u de jurk gemakkelijk op. Iedere dame kan een Little Black Dress als deze goed gebruiken!

 • -5%
  Sieradenhouder LBD - Jurk - Fuchsia - Umbra (SALE) - Sieradenhouder LBD - Jurk - Fuchsia - Umbra (SALE)
  12,56
  12.55
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder LBD - Jurk - Fuchsia - Umbra (SALE) Sieradenhouder LBD - Jurk - Fuchsia - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/32496/th2/sieradenhouder-lbd---jurk---fuchsia---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 12,55. in_stock

  OP = OP

  Raken bij u ook altijd alle sieraden kwijt of zitten ze vaak in de knoop? Door deze handige sieradenhouder zal dat probleem opgelost worden, in stijl. Want deze sieradenhouder heeft niet alleen een gezellige kleur door de vele mogelijkheden, vakjes en haakjes kunt u alle sieraden netjes ophangen. Deze sieradenhouder hangt prachtig aan de kledingkast, maar ook aan de deur zorgt deze sieradenhouder voor een waar feestje.

  Fotohouder Crowd - Umbra - Fotohouder Crowd - Umbra
  28,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Crowd - Umbra Fotohouder Crowd - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247280/th2/fotohouder-crowd---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock

  Uw mooiste momenten geeft u een mooi podium met de Umbra Crowd fotohouder.De Crowd fotohouder van Umbra is perfect om uw mooiste momenten samen te brengen en in uw intrieur te laten zien. Deze fotohouder kunt u bovendien uitrekken of in elkaar schuiven, zo bepaalt u de dichtheid van de kaarten of foto's. Deze fotohouder heeft 15 clipjes en kan dus 15 kaarten of foto's houden.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   

  Tasopberger Pocketta - Umbra - Tasopberger Pocketta - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tasopberger Pocketta - Umbra Tasopberger Pocketta - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247269/th2/tasopberger-pocketta---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Dankzij deze Pocketta Tas Organiser heb je geen last meer van rondslingerende tassen. Deze Umbra heeft plek voor 12 tassen en bovendien zijn de compartimenten verstelbaar. Ook schoenen kunnen worden opgeborgen in de Pocketta. 

   • Afmetingen: L 136 x B 25,4 cm
   • Materiaal: Polyester
   • Kleur: Zwart
   • Ruimte voor 12 paar tassen
   • Compartimenten in maat verstelbaar

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   

  Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra - Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra
  47,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371048/th2/tijdschriftenbak-gazette---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 47,50. in_stock
  Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9L -Umbra - Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9L -Umbra Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9L -Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404732/th2/prullenbak-woodrow---donker-grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra - Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 02-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404877/th2/wanddecoratie-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra - Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra
  35,-
  Leverbaar vanaf 04-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404955/th2/wandvaas-trigg---large---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra (SALE) - Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra
  30,91
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra (SALE) Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/255635/th2/wandklok-madera---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 30,91. in_stock

  Wandklok Madera Umbra

  Deze klok draait om eenvoud. Umbra heeft een wandklok ontworpen die hetzelfde geval van rijkdom en klasse geeft als een mannen horloge. Deze klok is de finishing touch voor uw minimalistische en moderne interieur. De klok is gemaakt van hout met een walnoten afwerking en is voorzien van een aluminium rand. 

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341466/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---zilver---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Kapstok Mini Flip - Espresso - 8 Haken - Umbra - Kapstok Mini Flip - Espresso - 8 Haken - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Mini Flip - Espresso - 8 Haken - Umbra Kapstok Mini Flip - Espresso - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371062/th2/kapstok-mini-flip---espresso---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. Nu met een mini versie : De lapstok MINI FLIP 8 hooks. 

  - Umbra's Flip hook verkrijgbaar als MINI met muurbevestiging.
  - Verborgen bevestigings materiaal voor een gladde uitstraling.
  - Met optioneel een beugel voor in deur openingen.
  - Perfect voor kleine ruimtes.
  - Maximaal 2,3 k.g per haak.
  - Bvestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

  Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra - Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371102/th2/keukenrolhouder-buddy---mint---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 4.0

  De vrolijke en handige keukenrolhouder buddyvan Umbra is een echte toevoeging in uw keuken. Het poppetje dat bij het design hoort houd de keukenrol als het waren vast en dat is een echte toevoeging aan deze keukenrolhouder.                     

 • -10%
  Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra
  19,-
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/406276/th2/keukenrolhouder-muur-groove---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Kapstok Mini Flip - Wit - 8 Haken - Umbra - Kapstok Mini Flip - Wit - 8 Haken - Umbra
  27,08
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Mini Flip - Wit - 8 Haken - Umbra Kapstok Mini Flip - Wit - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/422596/th2/kapstok-mini-flip---wit---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 27,07. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. Nu met een mini versie : De lapstok MINI FLIP 8 hooks. 

  - Umbra's Flip hook verkrijgbaar als MINI met muurbevestiging.
  - Verborgen bevestigings materiaal voor een gladde uitstraling.
  - Met optioneel een beugel voor in deur openingen.
  - Perfect voor kleine ruimtes.
  - Maximaal 2,3 k.g per haak.
  - Bvestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set van 3 - Umbra (SALE) - Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set van 3 - Umbra (SALE)
  18,05
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set van 3 - Umbra (SALE) Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set van 3 - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471008/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---multicolor---set-van-3---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock
  Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra - Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra
  35,-
  Leverbaar vanaf 15-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404827/th2/sieradendoos-spindle---wit---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
  Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra - Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra
  60,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404828/th2/sieradendoos-stowit---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock
  Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  60,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404841/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

 • -10%
  Spiegel Prisma - Koper - Umbra - Spiegel Prisma - Koper - Umbra
  95,-
  100.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Koper - Umbra Spiegel Prisma - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404893/th2/spiegel-prisma---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 95,00. in_stock

  Spiegel Prisma Umbra - Koper
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een koperlaag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De koperen metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

  Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra - Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra
  20,-
  Leverbaar vanaf 13-12-2016
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471038/th2/zeeppompje-kera---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Fotolijst Senza 2 - Chroom - Umbra (SALE) - Fotolijst Senza 2 - Chroom - Umbra (SALE)
  12,57
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Senza 2 - Chroom - Umbra (SALE) Fotolijst Senza 2 - Chroom - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30157/th2/fotolijst-senza-2---chroom---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 12,57. in_stock 5.0

  In fotolijst Senza chroom 2 van Umbra bewaart u de allermooiste foto. Misschien is het wel een foto van uw geliefde of een foto van een bijzondere vakantie, fotolijst Senza chroom 2 zorgt voor een prachtige omlijsting. Door het strakke design combineert u de fotolijst Senza prima met uw moderne interieur. Maar ook in het landelijke interieur staat de fotolijst prachtig! 

  Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra (SALE) - Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra (SALE)
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra (SALE) Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/341685/th2/sieradendoosjes-spindle---groen---hout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock

  Op zoek naar een mooi en praktisch sieradendoosje? Juwelendoosje Spindle is ideaal voor het opbergen van uw mooiste juwelen. Dit stijlvolle doosje bestaat uit drie laatjes zodat u uw sieraden gemakkelijk kunt scheiden.

 • -10%
  Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra - Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra
  33,25
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341684/th2/sieradendoosje-tesora---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 33,25. in_stock Dit moderne juwelendoosje is gemaakt van ruwe materialen. De contrasterende eigenschappen van koper en beton geven en verfijnde opslag van uw mooiste sieraden.
  Prikbord Trigon - Wit - Umbra (SALE) - Prikbord Trigon - Wit - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prikbord Trigon - Wit - Umbra (SALE) Prikbord Trigon - Wit - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/341699/th2/prikbord-trigon---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Prikbord Trigon is geen ouderwets of saai prikbord. Nee, prikbord Trigon is modern, heeft een stoer design en dus helemaal van nu! Het prikbord wordt geleverd met 12 punaises en 12 magneten en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Geschikt om te gebruiken in het kantoor, in je slaapkamer of welke ruimte dan ook in huis.
  Kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd.
  Notities en foto's worden door magneten of punaises vast gezet.

  Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 x 25 cm - Hout - Umbra - Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 x 25 cm - Hout - Umbra
  20,36
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 x 25 cm - Hout - Umbra Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 x 25 cm - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341682/th2/fotolijst-corda---multi-opening---51-x-25-cm---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 20,36. in_stock Het design van fotolijst Corda is onder andere ge
  Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra - Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371100/th2/sieradenhouder-trinket---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  De prachtige elegante Sieradenhouder trinket van Umbra is heel handig om al uw sieraden aan op te hangen en de sieradenhouder heeft ook een erg mooi en strak design.                                                                         

  Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra
  100,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/422449/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 100,00. in_stock

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van walnoten gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.


   

  Afdruiprek Tub - Rood - Umbra - Afdruiprek Tub - Rood - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Tub - Rood - Umbra Afdruiprek Tub - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471004/th2/afdruiprek-tub---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Stoel OH - Geel - Umbra - Stoel OH - Geel - Umbra
  41,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Geel - Umbra Stoel OH - Geel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256305/th2/stoel-oh---geel---umbra[0].jpg Te koop voor 41,90. in_stock

  Stoel OH Umbra - Geel
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren..

 • -34%
  Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra - Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra
  17,46
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247297/th2/wijnrek-grapevine---transparant---umbra[0].jpg Te koop voor 17,46. in_stock

  Een mooi Grapevine wijnrek van Umbra geschikt voor 6 flessen lekkere wijn.Met dit Grapevine wijnrek van Umbra presenteert u uw wijnflessen op een leuke manier in de huiskamer. Doordat het rek op de grond geplaatst kan worden, zal hij erg opvallen en staat het ook nog eens erg stevig. Het wijnrek is geschikt voor 6 flessen, zo kunt u al de wijnflessen netjes bij elkaar houden!

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -40%
  Fotolijst Senza 1 - Chroom - Umbra (SALE) - Fotolijst Senza 1 - Chroom - Umbra
  8,82
  14.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Senza 1 - Chroom - Umbra (SALE) Fotolijst Senza 1 - Chroom - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30156/th2/fotolijst-senza-1---chroom---umbra[0].jpg Te koop voor 8,82. in_stock

  Deze moderne fotolijst Senza chroom staat prachtig op het dressoir of de kast. Niet alleen door het design, maar natuurlijk gaat het vooral om de foto erin. Met ruimte voor een foto, kunt u hier uw meest bijzondere foto in kwijt waar u elke dag even naar kunt kijken. En bent u de fotolijst Senza chroom zat op het dressoir? Deze fotolijst staat net zo mooi in de slaapkamer en aan de muur in de hal.

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341462/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra
  24,44
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371054/th2/kapstok-flip---walnoot---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -10%
  Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra - Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371099/th2/sieradenhouder-trigem---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock

  De prachtige elegante Sieradenhouder trigem van Umbra is heel handig om al uw sieraden aan op te hangen en de sieradenhouder heeft ook een erg mooi en strak design.                                                                         

   

 • -5%
  Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra - Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra
  28,50
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404812/th2/sieradenstandaard-curio---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
  Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra - Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404816/th2/sieradenhouder-orchid---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra - Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404829/th2/sieradenhouder-tesora---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 15-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404838/th2/gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

  Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  36,10
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404848/th2/gordijnroede-chroma---chroom---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404857/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra - Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404876/th2/wanddecoratie-prisma---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Wandklok Ribbon - Staal - Umbra - Wandklok Ribbon - Staal - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Staal - Umbra Wandklok Ribbon - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404925/th2/wandklok-ribbon---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  Wandklok Ribbon staal Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. 
  De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft rode/zilveren wijzers.

  Extra specificaties:

  Tijdweergave - Analoog
  Vorm - Rond
  Type batterij - 1x AA
   

  Wandplank Stealth - Zwart - Umbra - Wandplank Stealth - Zwart - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Stealth - Zwart - Umbra Wandplank Stealth - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404944/th2/wandplank-stealth---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  De mooie wandplank stealth van Umbra past in iedere kamer van uw huis en is gemakkelijk op te hangen zodat u er niet zoveel werk aan hebt.                                                

 • -14%
  Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra - Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra
  45,13
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404950/th2/wandrek-cubist---large---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 45,12. in_stock

  Wandrek Cubist van Umbra is een multifunctioneel rek met een uitneembaar bakje. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. 

  Specificaties

  Veelzijdige wandrek.
  Bevestiging aan wand of bureau.
  Kan op verschillende manieren worden in elkaar gezet.
  Gelaste vierkanten staven frame. 
  Het houten bakje is voorzien van een kunsstoffen inzetstuk om waterschade te voorkomen.
   

  Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470991/th2/keukenrolhouder-mountie---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
 • -14%
  Wasbak organiser Saddle - Wit - Umbra - Wasbak organiser Saddle - Wit - Umbra
  4,51
  5.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wasbak organiser Saddle - Wit - Umbra Wasbak organiser Saddle - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256181/th2/wasbak-organiser-saddle---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 4,51. in_stock 3.0

  Nooit meer troep rondom uw gootsteen! Met deze handige wasbak organiser van Umbra kunt u al uw gootsteen assecoires kwijt. Zo heeft u nooit meer uw spons of vaatdoek rondslingeren. De wasbak orginiser Saddle is klein van stuk en hangt daarom nooit in de weg. L:10 x B:10 x D:13 cm

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -23%
  Wanddecoratie muurtekst All You Need - Set van 8 - Zwart - Umbra (SALE) - Wanddecoratie muurtekst All You Need - Set van 8 - Zwart - Umbra (SALE)
  24,44
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie muurtekst All You Need - Set van 8 - Zwart - Umbra (SALE) Wanddecoratie muurtekst All You Need - Set van 8 - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/247305/th2/wanddecoratie-muurtekst-all-you-need---set-van-8---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock

  Hang deze liefdevolle tekst van Umbra aan de muur en fleur daarmee kamer op! Deze mooie wanddecoratie met de tekst 'love is all you need' komt in losse woorden, zodat je ook nog kunt variëren. Origineel boven bijvoorbeeld het bed of de bank. 

   • Afmetingen maximaal: L 31,75 x B 7,5 x H 7 cm
   • Materiaal: Metaal
   • Set van 10 woorden
   • Eenvoudig te bevestigen
   • Kleur: Zwart

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotodisplay Slider - Hout - Umbra - Fotodisplay Slider - Hout - Umbra
  38,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotodisplay Slider - Hout - Umbra Fotodisplay Slider - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341694/th2/fotodisplay-slider---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 38,00. in_stock 5.0 Deze creatieve fotohouder is origineel en heeft een mooie vintage uitstraling. Het handige laadje zorgt voor extra opbergruimte. Fotodisplay Slider heeft een afmeting van 23 x 12 x 21 cm)
  Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra - Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra
  54,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371086/th2/wandklok-piatto---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 54,00. in_stock
  Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra - Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra
  60,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404885/th2/spiegel-cumulus---rond---5-spiegels---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  Spiegel Cumulus Umbra
  De spiegel culumus van Umbra is uniek en stijlvol. Deze zeer decoratieve spiegel bestaat uit 5 verschillende schijven, wat zorgt voor een uniek en prachtig effect. De randen van de spiegel Cumulus zijn gepolijst en de achterkant is mooi afgewerkt met MDF. De spiegels is eenvoudig op te hangen met het meegeleverd bevestigingsmateriaal. 

  Tafelklok Sometime - Wit - Umbra - Tafelklok Sometime - Wit - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tafelklok Sometime - Wit - Umbra Tafelklok Sometime - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404895/th2/tafelklok-sometime---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock


  De tafelklok Sometime van Umbra is  architectonische tafelklok of bureauklok met een hout/metalen afwerking. Voorzien van een gecombineerde afwerking van materialen wat zorgt voor een speelse uitstraling. De wijzer plaat is voorzien van dunne zwarte strepen die de uren aangeven. Mooi voor op een tafel, op een bureau of bijzettafeltje. 

  Ontworpen door Sung Wook Park.

  Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra - Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra
  36,10
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404915/th2/wandklok-pace---grijs---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock
  Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra - Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra
  38,-
  Leverbaar vanaf 06-01-2017
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404952/th2/wandrek-cubist---small---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 38,00. in_stock

  Wandrek Cubist van Umbra is een multifunctioneel rek met een uitneembaar bakje. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. 

  Specificaties

  Veelzijdige wandrek.
  Bevestiging aan wand of bureau.
  Kan op verschillende manieren worden in elkaar gezet.
  Gelaste vierkanten staven frame. 
  Het houten bakje is voorzien van een kunsstoffen inzetstuk om waterschade te voorkomen.

  Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra - Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/450545/th2/zeeppomp-otto-zwart---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -10%
  Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra - Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470987/th2/afdruiprek-basin---antraciet---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
 • -10%
  Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra
  18,05
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471001/th2/afdruiprek-sinkin---wit---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock
  Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra - Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra
  32,58
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341689/th2/badkamer-organizer-vana---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 32,58. in_stock 5.0 Het idee voor deze organizer was om een minimalistisch, stijlvol en toch multi-functioneel badkamerobject te ontwerpen. Organizer Vana is verkrijgbaar in de kleuren grijs en mintgroen.
 • -10%
  Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra - Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra
  47,50
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371047/th2/tijdschriftenbak-gazette---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 47,50. in_stock
  Spiegel Prisma - Goud - Umbra - Spiegel Prisma - Goud - Umbra
  100,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Goud - Umbra Spiegel Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371090/th2/spiegel-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 100,00. in_stock 5.0

  Spiegel Prisma Umbra - Goud
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een gouden laag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De gouden metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

  Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra - Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371098/th2/sieradenbox-toto-hoog---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra - Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372268/th2/toiletborstel-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Touch - Wit - Umbra - Toiletborstel Touch - Wit - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Wit - Umbra Toiletborstel Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372272/th2/toiletborstel-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra - Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372277/th2/toiletborstel-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra - Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404818/th2/sieradenhouder-pillar---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  36,10
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404834/th2/gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404836/th2/gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  57,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404840/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 57,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

 • -5%
  Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set van 3 - Umbra - Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set van 3 - Umbra
  38,-
  40.00
  Leverbaar vanaf 02-12-2016
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set van 3 - Umbra Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404878/th2/spiegel-dima---ruit---zwart---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 38,00. in_stock
  Wandkleed Looma - lichtgrijs - vilt/hout - Umbra - Wandkleed Looma - lichtgrijs - vilt/hout - Umbra
  36,10
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandkleed Looma - lichtgrijs - vilt/hout - Umbra Wandkleed Looma - lichtgrijs - vilt/hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404905/th2/wandkleed-looma---lichtgrijs---vilt-hout---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock

  Wanddecoratie Looma - lichtgrijs - Umbra 
  Uniek handgeweven wanddecoratie gemaakt van vilt en hout. Mooi op zichzelf maar als groep met de andere wandkleden Looma. Bevestigingsgaten zijn al gemaakt dus het enige wat nog rest is een mooi plekje op de muur vinden. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten.

  Wandklok Ribbon - Koper - Umbra (SALE) - Wandklok Ribbon - Koper - Umbra
  42,87
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Koper - Umbra (SALE) Wandklok Ribbon - Koper - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/404923/th2/wandklok-ribbon---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 42,87. in_stock

  Wandklok Ribbon rvs staal zwart Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. 
  De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft rode/zilveren wijzers.

  Extra specificaties:

  Tijdweergave - Analoog
  Vorm - Rond
  Type batterij - 1x AA
  Quartz 

  Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra (SALE) - Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra
  47,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra (SALE) Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/404927/th2/wandklok-ribbon---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 47,50. in_stock

  Wandklok Ribbon rvs staal zwart Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. 
  De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft rode/zilveren wijzers.

  Extra specificaties:

  Tijdweergave - Analoog
  Vorm - Rond
  Type batterij - 1x AA
  Quartz 

  Schaakbord Wobble - Hout - Umbra - Schaakbord Wobble - Hout - Umbra
  259,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Schaakbord Wobble - Hout - Umbra Schaakbord Wobble - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447218/th2/schaakbord-wobble---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 259,95. in_stock

  Het schaakbord Wobble van Umbra zorgt ervoor dat er een beetje beweging wordt toegevoegd aan een anders zo'n stil spel. Een landschap vol met dalen stabiliseert vrij tollende schaakstukken, op deze manier wordt er interactie tussen het bord en de stukken gecreëerd.

  Prachtig als geschenk
  Gemaakt van solide walboot / esdoor hout. 

  Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra - Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447326/th2/kapstok-hub---wit---hout---3-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  De kapstok HUB 3 hook van Umbra is niet alleen erg praktisch, de drie haken zien er ook nog eens erg leuk uit op de muur. De kapstokken zijn overal te plaatsen en zijn leuk met elkaar te combineren. Door de ronde haken op verschillende hoogtes heen te hangen, ontstaat er een leuk effect. De haken zijn erg eenvoudig op te hangen en het bevestigingsmateriaal valt weg achter de haak, waardoor het geheel strak en stijlvol blijft.

  Extra specificaties.

  Geschikt om sjaals, accessoires, jassen en andere kleding stukken op een modieuze manier op te hangen.
  Voorzien van een rubberen rand om te voorkomen dat er kleding stukken blijven haken.
  Set van drie haken
  Massief hout
  Elke haak kan maximaal 2,3 kg houden.

  Dienblad Plato - Hout - Umbra (SALE) - Dienblad Plato - Hout - Umbra (SALE)
  23,21
  Leverbaar vanaf 22-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Dienblad Plato - Hout - Umbra (SALE) Dienblad Plato - Hout - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/470997/th2/dienblad-plato---hout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 23,21. in_stock
  Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470999/th2/afdruiprek-sinkin---rood---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra (SALE) - Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra (SALE)
  17,15
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra (SALE) Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471013/th2/sleutelhouder-magneet---espresso---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 17,15. in_stock
  Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra - Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471036/th2/douche-organiser-flex---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex grijs van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra - Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471037/th2/douche-organiser-flex---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex blauw van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Zeeppompje Kera - Wit - Umbra - Zeeppompje Kera - Wit - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Wit - Umbra Zeeppompje Kera - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471039/th2/zeeppompje-kera---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra (SALE) - Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra (SALE)
  34,30
  Leverbaar vanaf 22-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra (SALE) Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471052/th2/badkamer-organizer-vana---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 34,30. in_stock
 • -10%
  Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra - Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341450/th2/wanddecoratie-muurbloem---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock Wanddecoratie set Muurbloem bestaat uit 9 prachtige bloemen gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra - Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra
  60,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341711/th2/fotolijst-prikbord-gridlock---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock Dit ontwerp van Umbra is een fotolijst en prikbord in
  Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra (SALE) - Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra (SALE)
  42,87
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra (SALE) Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/341705/th2/fotolijst-matrix---small---zilver---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 42,87. in_stock

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 28 x B: 28 x D: 8 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

  - Door de toegevoegde diepte in het metalen frame kan deze fotolijst aan de muur worden gehangen of op tafel worden gezet.
  - Plaats voor 4 verschillende foto's. 

  Wandvaas Trigg - Large - Wit/Goud - Umbra - Wandvaas Trigg - Large - Wit/Goud - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Large - Wit/Goud - Umbra Wandvaas Trigg - Large - Wit/Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341683/th2/wandvaas-trigg---large---wit-goud---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock Deze wandvaas is ge
  Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra (SALE) - Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra (SALE)
  45,13
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra (SALE) Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/341704/th2/fotolijst-matrix---small---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 45,12. in_stock

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 28 x B: 28 x D: 8 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

  - Door de toegevoegde diepte in het metalen frame kan deze fotolijst aan de muur worden gehangen of op tafel worden gezet.
  - Plaats voor 4 verschillende foto's. 

  Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra - Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra
  195,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341719/th2/spiegel-hub---staand---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 195,95. in_stock

  De staande spiegel Hub van Umbra is één van de pronkstukken uit de collectie. Deze spiegel is zeer geschikt voor in de badkamer, slaapkamer of in een kleedkamer. De spiegel is niet alleen erg praktisch maar ook nog eens stijlvol en modern vorm gegeven. De grote spiegel Hub is 157cm hoog, waardoor je jezelf helemaal terug kunt zien. 

  Om de spiegel is een zwarte rubberen rand toegevoegd, dit geeft de staande spiegel een nog strakkere en modernere uitstraling. De standaard van de spiegel is voorzien van 3 dwarslatten waar bijvoorbeeld kleding of handdoeken op kunnen worden gehangen. 

  afmetingen 157 x 43cm

 • -30%
  Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra (SALE) - Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra
  128,64
  175.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra (SALE) Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/371053/th2/bijzettafel-tavalo---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 128,64. in_stock

  De bijzettafel Travalo van Umbra is een multifunctionele bijzettafel. Het blad kan dienen om spullen, glazen, sleutels en noem zo maar op. Het bijzondere aan deze bijzettafel is de betonnen basis dat kan dienen als opbergruimte, maar ook als plantenbak! Door het gewicht van het beton onstaat er een ontzettend sterke en stabiele tafel. 

  Extra specificaties
  Decoratieve bijzettafel met een extra opslagruimte als basis.
  Geschikt voor kleine ruimtes
  Eenvoudig in elkaar te zetten
  Koper/metalen blad en poten
  Bevestiginsmaterialen worden meegeleverd.

  Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra - Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra
  45,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404658/th2/parapluhouder-hub---zwart---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 45,00. in_stock

  Parapluhouder Hub Umbra - Zwart naturel

  De parapluhouder Hub van Umbra heeft een essenhouten hendel en een waterbestendige bak. Met deze parapluhouder berg je je paraplu's op stijlvolle manier op. De combinatie van het lichte essenhout met de zwarte, witte of walnoten bakken geven de Hub houder een strakke en modern karakter. Het water dat van de nog natte paraplu's komt zal worden opgevangen in de bakjes die zijn voorzien van een waterbestendige coating, hierdoor voorkomt u plassen water en / of modder op de grond. Geef de parapluhouder een mooie plek in de hal of onder de kapstok! 

  Overzicht specificaties 

  Waterbestendige kunsstof bodem voorkomt dat de parapluhouder gaat roesten.
  De metalen ring heeft 2 haken om bijvoorbeeld kleine paraplu's aan op te hangen.
  Eenvoudig in elkaar te zetten.
  Knock-down voor vervoer.
  Bevestigingsmateriaal wordt allemaal meegeleverd.
  Eenvoudig te dragen.

   

  Prullenbak Woodrow - Rood - 9L - Umbra - Prullenbak Woodrow - Rood - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Rood - 9L - Umbra Prullenbak Woodrow - Rood - 9L - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404730/th2/prullenbak-woodrow---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra - Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404817/th2/sieraden-organizer-pillar---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Sieradendoos Spindle - Rood - Hout - Umbra - Sieradendoos Spindle - Rood - Hout - Umbra
  25,73
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Spindle - Rood - Hout - Umbra Sieradendoos Spindle - Rood - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404826/th2/sieradendoos-spindle---rood---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 25,73. in_stock
  Sieradenbox Toto - Wit - Umbra - Sieradenbox Toto - Wit - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbox Toto - Wit - Umbra Sieradenbox Toto - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404830/th2/sieradenbox-toto---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  33,25
  Leverbaar vanaf 04-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404852/th2/gordijnroede-chroma---zwart---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 33,25. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404860/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Gordijnroede Coretto Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  23,75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra Gordijnroede Coretto Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404861/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404862/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Spiegel Prisma - Zwart - Umbra - Spiegel Prisma - Zwart - Umbra
  95,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Zwart - Umbra Spiegel Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404891/th2/spiegel-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 95,00. in_stock

  Spiegel Prisma Umbra - Zwart
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een zwarte poeder laag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De zwarte metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

  Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set van 9 - Umbra - Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set van 9 - Umbra
  28,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set van 9 - Umbra Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404897/th2/wanddecoratie-feltra---bloemen-vilt---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
  Wandkleed Looma - Donker Grijs Vilt - Hout - Umbra - Wandkleed Looma - Donker Grijs Vilt - Hout - Umbra
  24,44
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandkleed Looma - Donker Grijs Vilt - Hout - Umbra Wandkleed Looma - Donker Grijs Vilt - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404903/th2/wandkleed-looma---donker-grijs-vilt---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock

  Wanddecoratie Looma - donkergrijs - Umbra 
  Uniek handgeweven wanddecoratie gemaakt van vilt en hout. Mooi op zichzelf maar als groep met de andere wandkleden Looma. Bevestigingsgaten zijn al gemaakt dus het enige wat nog rest is een mooi plekje op de muur vinden. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten.

  Wandkleed Looma - roze - vilt/hout Umbra - Wandkleed Looma - roze - vilt/hout Umbra
  16,29
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandkleed Looma - roze - vilt/hout Umbra Wandkleed Looma - roze - vilt/hout Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404907/th2/wandkleed-looma---roze---vilt-hout-umbra[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock

  Wanddecoratie Looma - roze - Umbra 
  Uniek handgeweven wanddecoratie gemaakt van vilt en hout. Mooi op zichzelf maar als groep met de andere wandkleden Looma. Bevestigingsgaten zijn al gemaakt dus het enige wat nog rest is een mooi plekje op de muur vinden. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten.

  Wandklok Cage - Walnoot - Umbra (SALE) - Wandklok Cage - Walnoot - Umbra
  66,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Cage - Walnoot - Umbra (SALE) Wandklok Cage - Walnoot - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/404909/th2/wandklok-cage---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 66,00. in_stock

  Wandklok Cage van Umbra.
  Een houten klok met een metalen kooi frame om de wijzerplaten te "beschermen".
  Het ontwerp van deze klok is geïnspireerd op de vintage klok uit de gymzaal die we allemaal kennen. Iedereen herinnert zich de klok in de gymzaal van school die was omringt door een kooi om de klok te beschermen. De ontwerper van deze klok, Alan Wisniewski, wilde een elegante moderne versie van deze klok ontwerpen.

  Wandplank Stealth - Wit - Umbra - Wandplank Stealth - Wit - Umbra
  23,75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Stealth - Wit - Umbra Wandplank Stealth - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404942/th2/wandplank-stealth---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock
  Douche Organiser Flex - Wit - Umbra - Douche Organiser Flex - Wit - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 18-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Wit - Umbra Douche Organiser Flex - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447314/th2/douche-organiser-flex---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex wit van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

 • -5%
  Kapstok Hub 3 hook- zwart - Umbra - Kapstok Hub 3 hook- zwart - Umbra
  19,-
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Hub 3 hook- zwart - Umbra Kapstok Hub 3 hook- zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447319/th2/kapstok-hub-3-hook--zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock

  De kapstok HUB 3 hook van Umbra is niet alleen erg praktisch, de drie haken zien er ook nog eens erg leuk uit op de muur. De kapstokken zijn overal te plaatsen en zijn leuk met elkaar te combineren. Door de ronde haken op verschillende hoogtes heen te hangen, ontstaat er een leuk effect. De haken zijn erg eenvoudig op te hangen en het bevestigingsmateriaal valt weg achter de haak, waardoor het geheel strak en stijlvol blijft.

  Extra specificaties.

  Geschikt om sjaals, accessoires, jassen en andere kleding stukken op een modieuze manier op te hangen.
  Voorzien van een rubberen rand om te voorkomen dat er kleding stukken blijven haken.
  Set van drie haken
  Massief hout
  Elke haak kan maximaal 2,3 kg houden.

  Organiser met kapstok Cubby Mini - naturel - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini - naturel - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Organiser met kapstok Cubby Mini - naturel - Umbra Organiser met kapstok Cubby Mini - naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449907/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

  Organiser met kapstok Cubby Mini -wit - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini -wit - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Organiser met kapstok Cubby Mini -wit - Umbra Organiser met kapstok Cubby Mini -wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449911/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini--wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

  Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra (SALE) - Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra (SALE)
  142,54
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra (SALE) Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/470972/th2/kapstok-flapper---walnoot---9-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 142,54. in_stock
  Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra - Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra
  175,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470973/th2/kapstok-flapper---naturel---9-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 175,00. in_stock
  Stoel OH - Rood - Umbra - Stoel OH - Rood - Umbra
  60,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Rood - Umbra Stoel OH - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470977/th2/stoel-oh---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  Stoel OH Umbra - Rood
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 • -26%
  Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra (SALE) - Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra (SALE)
  23,21
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra (SALE) Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471006/th2/kapstok-brella---zwart---10-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 23,21. in_stock
  Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra (SALE) - Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra (SALE)
  38,58
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra (SALE) Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471020/th2/draagbaar-tafeltennis-pongo---blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 38,58. in_stock
  Prullenbak Ensa - Wit - Umbra - Prullenbak Ensa - Wit - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Ensa - Wit - Umbra Prullenbak Ensa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471030/th2/prullenbak-ensa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
 • -19%
  Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra
  21,44
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471031/th2/toiletborstel-fiboo---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 21,43. in_stock
  Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471033/th2/toiletborstel-fiboo---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Sieradendoos Terrace - walnoot - Umbra - Sieradendoos Terrace - walnoot - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Terrace - walnoot - Umbra Sieradendoos Terrace - walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471073/th2/sieradendoos-terrace---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
  Multi organiser Estique - multi gebruik - voor over de deur - wit - Umbra - Multi organiser Estique - multi gebruik - voor over de deur - wit - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Multi organiser Estique - multi gebruik - voor over de deur - wit - Umbra Multi organiser Estique - multi gebruik - voor over de deur - wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471077/th2/multi-organiser-estique---multi-gebruik---voor-over-de-deur---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 4.0
 • -23%
  Sieradenboom Partridge - Vogels - Umbra (SALE) - Sieradenboom Partridge - Vogels - Umbra
  16,41
  20.15
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenboom Partridge - Vogels - Umbra (SALE) Sieradenboom Partridge - Vogels - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30132/th2/sieradenboom-partridge---vogels---umbra[0].jpg Te koop voor 16,41. in_stock

  Met de Sieradenboom Partridge van Umbra kunt u gemakkelijk uw sieraden uitkiezen, pakken en omdoen. U kunt alles netjes sorteren en bovendien ziet een volle Sieradenboom er hartstikke leuk uit. Zet hem in de badkamer of in de slaapkamer, dan heeft u uw armbanden en kettingen altijd bij de hand tijdens het omkleden. Sieradenboom Partridge is prachtig vormgegeven, modern en super handig!

  Decoratielijst Clothesline - Umbra - Decoratielijst Clothesline - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Decoratielijst Clothesline - Umbra Decoratielijst Clothesline - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247277/th2/decoratielijst-clothesline---umbra[0].png Te koop voor 40,00. in_stock

  Uw mooiste momenten aan de muur? Dan is de Clothesline van Umbra wat u zoekt. De waslijn van Umbra is een originele manier om uw mooiste herinneringen aan te hangen. Met de 12 bijgeleverde clips, kunt u baby foto's ophangen of van uw bruiloft,reisherinneringen of wat u maar wilt.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Klok Burst - Nikkel - Umbra - Klok Burst - Nikkel - Umbra
  65,16
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Klok Burst - Nikkel - Umbra Klok Burst - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255643/th2/klok-burst---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 65,16. in_stock

  Het is een sieraad voor in huis, deze strakke en tijdloze klok Burst van Umbra. Deze bolvormige wandklok is gemaakt van RVS en heeft zwarte wijzers waardoor de tijd duidelijk af te lezen is. Doordat de klok loskomt van de achtergrond krijgt u een bijzonder schaduwspel als u ’s avonds uw verlichting aan heeft.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -40%
  Kapstok Spreekwolken - Umbra (SALE) - Kapstok Spreekwolken - Umbra (SALE)
  9,73
  15.43
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Spreekwolken - Umbra (SALE) Kapstok Spreekwolken - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/30131/th2/kapstok-spreekwolken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 9,73. in_stock

  OP = OP

  De Kapstokhaken Talk Bubble (set van 3) zijn handig én vermakelijk! De haken heben ieder een andere tekstballon vorm. Met de bijgeleverde markeerstift kunt u er keer op keer een andere tekst op schrijven. Schrijf bijvoorbeeld de namen van uw kinderen op de ballon, zodat iedereen thuis een eigen haak heeft. Of laat een comische tekst voor uw partner achter. In welke ruimte of aan welke muur deze wandhaken ook hangen, handig zijn ze altijd. Tussen de 'bubble' vorm en de haak zelf zit voldoende ruimte voor een meerdere lussen van jassen en tassen.

  Kapstokhaken Talk Bubble - Wit - Set van 3 - Incl. markeerstift - Umbra (SALE)

 • -34%
  Wasbak organiser Saddle - Rood - Umbra - Wasbak organiser Saddle - Rood - Umbra
  3,49
  5.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wasbak organiser Saddle - Rood - Umbra Wasbak organiser Saddle - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256178/th2/wasbak-organiser-saddle---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 3,49. in_stock

  Nooit meer troep rondom uw gootsteen! Met deze handige wasbak organiser van Umbra kunt u al uw gootsteen assecoires kwijt. Zo heeft u nooit meer uw spons of vaatdoek rondslingeren. De wasbak orginiser Saddle is klein van stuk en hangt daarom nooit in de weg. L:10 x B:10 x D:13 cm

  Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra - Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra
  80,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330679/th2/fotolijst-matrix---large---zilver---umbra[0].jpg Te koop voor 80,00. in_stock Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 45 x B: 38 x D: 9 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?
  Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra - Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330675/th2/wandklok-perftime---zwart---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De wandklok Perftime van Umbra is anders, niet een glazen plaat maar een stalen gaas lens voor de wandklok. De inspiratie is gebaseerd op de beweiging van de wijzers die een mooie combinatie vormen met het gaas. Verkrijgbaar in het koper en zwart. 

  Decoratieve klok
  Gepoedercoat frame
  Quartz klok beweging 

  Wandklok Shadow - Hout - Umbra - Wandklok Shadow - Hout - Umbra
  70,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Shadow - Hout - Umbra Wandklok Shadow - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341712/th2/wandklok-shadow---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 70,00. in_stock

  Wandklok Shadow van het merk Umbra is gemaakt van Paulownia hout. Dit hout is zeer geschikt voor de meubelmakerij. Het hout lijkt op eikenhout, maar het is veel lichter van gewicht en van kleur.                              

 • -19%
  Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra - Salontafel Hub - Hout - Zwart - Umbra
  171,48
  200.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341720/th2/salontafel-hub---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 171,47. in_stock

  De salontafel Hub van Umbra heeft een retro moderne uistraling dankzij de mooie kleurencombinatie licht essen hout met zwart geschilderd composiet hout. Zo ontworpen dat de tafel de show zal stelen in elke ruimte. De salontafel Hub is voorzien van 2 "legplanken", voor nog meer opbergruimte. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van het meegeleverd bevestigingsmateriaal.

   

  Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra
  22,06
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371066/th2/kapstok-woodrow---naturel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 22,06. in_stock
  Wandtegels Hexy - Hout - Set van 9 - Umbra - Wandtegels Hexy - Hout - Set van 9 - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandtegels Hexy - Hout - Set van 9 - Umbra Wandtegels Hexy - Hout - Set van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371084/th2/wandtegels-hexy---hout---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Toiletrolhouder Slinger - Wit - Umbra - Toiletrolhouder Slinger - Wit - Umbra
  28,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Slinger - Wit - Umbra Toiletrolhouder Slinger - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371103/th2/toiletrolhouder-slinger---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
 • -10%
  Prullenbak Woodland - Naturel - 9L - Umbra - Prullenbak Woodland - Naturel - Umbra
  36,10
  40.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodland - Naturel - 9L - Umbra Prullenbak Woodland - Naturel - 9L - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371109/th2/prullenbak-woodland---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock
 • -14%
  Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) - Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE)
  18,05
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/372285/th2/toiletborstel-touch---blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

 • -14%
  Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra (SALE) - Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra
  22,56
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra (SALE) Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/404734/th2/prullenbak-fiboo---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock
 • -14%
  Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra - Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra
  18,05
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404820/th2/sieraden-organizer-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock
  Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra - Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404825/th2/sieradendoos-reflexion---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
 • -10%
  Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  57,-
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404842/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 57,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404854/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Wandklok Ribbonwood - beukenhout - Umbra - Wandklok Ribbonwood - beukenhout - Umbra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbonwood - beukenhout - Umbra Wandklok Ribbonwood - beukenhout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404929/th2/wandklok-ribbonwood---beukenhout---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Wandklok Ribbon beukenhout Umbra.
  De beukenhouten versie van de populaire RIBBON WANDKLOK.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. 
  De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft rode/zilveren wijzers.

  Extra specificaties:

  Tijdweergave - Analoog
  Vorm - Rond
  Type batterij - 1x AA
   

  Bijzettafel Loop - Wit - Glas - Umbra - Bijzettafel Loop - Wit - Glas - Umbra
  50,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Bijzettafel Loop - Wit - Glas - Umbra Bijzettafel Loop - Wit - Glas - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/405057/th2/bijzettafel-loop---wit---glas---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De bijzettafel Loop van Umbra is prachtig om uw huiskamer mee af te maken. Een gewaagde bijzettafel met een gehard glazen tafelblad op een stalen basis en een onderkant die lijkt op een opgerold touw. Dit decoratief en uniek design is zeer geschikt voor kleine ruimtes en heeft een stijlvolle en eigentijdse uitsralin. De tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

 • -26%
  Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra - Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra
  15,48
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/408323/th2/kapstok-latch---zwart---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 15,48. in_stock
 • -14%
  Prullenbak Step - Zwart - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Step - Zwart - Met Deksel - Umbra
  22,56
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Step - Zwart - Met Deksel - Umbra Prullenbak Step - Zwart - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/408387/th2/prullenbak-step---zwart---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock
  Kapstok Flip Hook 3 haken - zwart/walnoot - Umbra - Kapstok Flip Hook 3 haken - zwart/walnoot - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook 3 haken - zwart/walnoot - Umbra Kapstok Flip Hook 3 haken - zwart/walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449310/th2/kapstok-flip-hook-3-haken---zwart-walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van drie haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Umbra
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Kapstok Flip Hook 8 haken - zwart/walnoot - Umbra - Kapstok Flip Hook 8 haken - zwart/walnoot - Umbra
  50,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook 8 haken - zwart/walnoot - Umbra Kapstok Flip Hook 8 haken - zwart/walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449318/th2/kapstok-flip-hook-8-haken---zwart-walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van acht haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Umbra
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Parapluhouder Holdit - zwart - Umbra - Parapluhouder Holdit - zwart - Umbra
  40,-
  Leverbaar vanaf 06-01-2017
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Holdit - zwart - Umbra Parapluhouder Holdit - zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449887/th2/parapluhouder-holdit---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Parapluhouder Holdit
  De parapluhouder Holdit van Umbra is een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Dit product is niet alleen erg praktisch voor het opbergen en/of ophangen van paraplu's, het is ook nog eens een leuk design object voor in de schuur of hal. De paraplubak Holdit is zowel voorzien van een "houder" waarin de paraplu's zullen blijven staan als een ring, waaraan de paraplu opgehangen kan worden.
  Daarnast is de Holdit van Umbra voorzien van een waterbestendige opvang bak, waardoor water dat nog van de paraplu komt kan worden opgevangen. 

  De parapluhouder Holdit van Umbra is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. 

  Kapstok Double Buddy - voor over de deur - wit - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - wit - Umbra
  15,-
  Leverbaar vanaf 13-01-2017
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - voor over de deur - wit - Umbra Kapstok Double Buddy - voor over de deur - wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449898/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.

 • -10%
  Organiser met kapstok Cubby Mini - grijs - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini - grijs - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser met kapstok Cubby Mini - grijs - Umbra Organiser met kapstok Cubby Mini - grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449905/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

 • -10%
  Prullenbak Woodrow - Zwart - 9L -Umbra - Prullenbak Woodrow - Zwart - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Zwart - 9L -Umbra Prullenbak Woodrow - Zwart - 9L -Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/465833/th2/prullenbak-woodrow---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Prullenbak Woodrow - Espresso - 9L - Umbra - Prullenbak Woodrow - Espresso - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Espresso - 9L - Umbra Prullenbak Woodrow - Espresso - 9L - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/465835/th2/prullenbak-woodrow---espresso---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -10%
  Afdruiprek Basin - Rood - Umbra - Afdruiprek Basin - Rood - Umbra
  25,72
  27.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Rood - Umbra Afdruiprek Basin - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470986/th2/afdruiprek-basin---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 25,72. in_stock
  Afdruiprek Basin - Wit - Umbra (SALE) - Afdruiprek Basin - Wit - Umbra (SALE)
  28,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Wit - Umbra (SALE) Afdruiprek Basin - Wit - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/470988/th2/afdruiprek-basin---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
 • -23%
  Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra (SALE) - Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra (SALE)
  16,29
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra (SALE) Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/470994/th2/servettenhouder-pila---nikkel---hout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock
  Afdruiprek Tub - Groen - Umbra - Afdruiprek Tub - Groen - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Tub - Groen - Umbra Afdruiprek Tub - Groen - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471003/th2/afdruiprek-tub---groen---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
 • -26%
  Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra (SALE) - Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra (SALE)
  15,48
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra (SALE) Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471005/th2/tablethouder-udock---zwart---nikkel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 15,48. in_stock
  Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra - Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471017/th2/kapstok-subway---multicolor---10-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
 • -37%
  Schoenlepel Slip - Aluminium - Umbra - Schoenlepel Slip - Aluminium - Umbra
  23,64
  37.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Schoenlepel Slip - Aluminium - Umbra Schoenlepel Slip - Aluminium - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471022/th2/schoenlepel-slip---aluminium---umbra[0].jpg Te koop voor 23,64. in_stock
  Zeeppompje Roca - Beton - Umbra - Zeeppompje Roca - Beton - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Roca - Beton - Umbra Zeeppompje Roca - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471040/th2/zeeppompje-roca---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
 • -14%
  Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra (SALE) - Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra (SALE)
  16,29
  18.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra (SALE) Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471048/th2/prullenbak-touch---mist-blauw---met-deksel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock
  Organiser Yook - zwart - Umbra - Organiser Yook - zwart - Umbra
  12,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Yook - zwart - Umbra Organiser Yook - zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471054/th2/organiser-yook---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock
  Spiegel Dima 3 stks - incl ketting en knoppen - koper - Umbra - Spiegel Dima 3 stks - incl ketting en knoppen - koper - Umbra
  40,-
  Leverbaar vanaf 01-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Dima 3 stks - incl ketting en knoppen - koper - Umbra Spiegel Dima 3 stks - incl ketting en knoppen - koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471063/th2/spiegel-dima-3-stks---incl-ketting-en-knoppen---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
 • -40%
  Fotolijst Podium - 16 x 16,5cm - Koper - Metaal/Beton - Umbra (SALE) - Fotolijst Podium - 16 x 16,5cm - Koper - Metaal/Beton - Umbra
  25,21
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Podium - 16 x 16,5cm - Koper - Metaal/Beton - Umbra (SALE) Fotolijst Podium - 16 x 16,5cm - Koper - Metaal/Beton - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/341693/th2/fotolijst-podium---16-x-165cm---koper---metaal-beton---umbra[0].jpg Te koop voor 25,21. in_stock Deze fotolijst werkt zowel decoratief als functioneel. De dubbelzijdige lijst heeft ruimte voor twee foto's en ook is het mogelijk om bijvoorbeeld paperclips, punaises of iets anders kleins in op te bergen! Photodisplay Podium is verkrijgbaar in de kleuren zwart en koper.
 • -19%
  Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra (SALE) - Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra
  42,87
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra (SALE) Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/371093/th2/wandklok-rimwood---hout---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 42,87. in_stock

  De wandklok Rimwood van Umbra is een naturel houten klok met een zwarte wijzerplaat. De wandklok kan als wandklok en tafelklok worden gebruikt!

  - Kan worden gebruikt als wadn en tafelklok
  - Een standaard wordt meegeleverd, zodat de klok als tafelklok kan opereren.
  - Quartz wijzer beweging.
  - 25,4 x 5cm 

 • -23%
  Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) - Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE)
  16,29
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) Toiletborstel Touch - Rood - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/372281/th2/toiletborstel-touch---rood---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

 • -10%
  Sieraden Organizer Estique - Wit - Umbra - Sieraden Organizer Estique - Wit - Umbra
  33,25
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Estique - Wit - Umbra Sieraden Organizer Estique - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404815/th2/sieraden-organizer-estique---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 33,25. in_stock
  Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404837/th2/gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -23%
  Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  24,44
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404839/th2/gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -10%
  Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  47,50
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404845/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 47,50. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

 • -34%
  Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  27,93
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404846/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 27,93. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404847/th2/gordijnroede-chroma---zwart---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

 • -10%
  Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404851/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  40,-
  Leverbaar vanaf 15-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404855/th2/gordijnroede-circuit-nikkel---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock


  De gordijnroede Circuit van Umbra is een roede met metalen kooiachtige uiteinden. Een mooi kooi ontwerp met geometrische nauwkeurigheid - geinspireerd door het ontwerp van de "Cruise Ball".

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -19%
  Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra - Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra
  25,72
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404856/th2/gordijnroede-circuit-nikkel---uitschuifbaar-91-182-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 25,72. in_stock


  De gordijnroede Circuit van Umbra is een roede met metalen kooiachtige uiteinden. Een mooi kooi ontwerp met geometrische nauwkeurigheid - geinspireerd door het ontwerp van de "Cruise Ball".

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

  Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404863/th2/gordijnroede-cruise---nikkel---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De gordijnroede Cruise is een roede met gegoten eindstukken en bevestigingsmateriaal. De Cruise is een moderne twist op het klassieke gordijnroede ontwerp: de basic ball.

  Creatieve touch aan uw raamaankleding
  Eenvoudig te bevestigen
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  Verkrijgbaar in twee formaten
  Decoratief en functioneel
  Uitschuifbaar
  Afgebeelde gordijn ringen wordne niet meegeleverd.

 • -10%
  Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 122-223 cm - Umbra - Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 122-223 cm - Umbra
  33,25
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 122-223 cm - Umbra Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 122-223 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404871/th2/gordijnroede-twilight---nikkel---uitschuifbaar-122-223-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 33,25. in_stock

  De gordijn roede Twilight is recht naar de muur gebogen, waardoor de stof recht tegen de muur zal zitten. Hierdoor wordt licht buiten gehouden en de kamer geisoleerd. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten

  Moderne look en perfecte functionaliteit. 
  Zorgt ervoor dat er helemaal geen licht de kamer binnen komt.
  Uitschuifbaar.
  Bevestigingsmateriaal voor aan de muur.

 • -10%
  Boekensteun Zilver - Dubbel - Umbra - Boekensteun Zilver - Dubbel - Umbra
  19,-
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Zilver - Dubbel - Umbra Boekensteun Zilver - Dubbel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404880/th2/boekensteun-zilver---dubbel---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Prikbord Trigon - Nikkel - Umbra - Prikbord Trigon - Nikkel - Umbra
  40,-
  Leverbaar vanaf 27-01-2017
  Merk: Umbra Categorie: Prikbord Trigon - Nikkel - Umbra Prikbord Trigon - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404883/th2/prikbord-trigon---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Het Trigon prikbord is een praktisch en mooie plaats om je dierbare foto's en notities een leuke plek te geven.

  Geschikt om te gebruiken in het kantoor, in je slaapkamer of welke ruimte dan ook in huis.
  Kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd.
  Notities en foto's worden door magneten of punaises vast gezet.

  Spiegel Mira - Rond - Naturel - Hout - Umbra - Spiegel Mira - Rond - Naturel - Hout - Umbra
  75,-
  Leverbaar vanaf 28-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Mira - Rond - Naturel - Hout - Umbra Spiegel Mira - Rond - Naturel - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404888/th2/spiegel-mira---rond---naturel---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 75,00. in_stock
  Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra - Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404917/th2/wandklok-pace---wit---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
  Wandklok Perftime - Koper - Metaal - Umbra - Wandklok Perftime - Koper - Metaal - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Perftime - Koper - Metaal - Umbra Wandklok Perftime - Koper - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404919/th2/wandklok-perftime---koper---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De wandklok Perftime van Umbra is anders, niet een glazen plaat maar een stalen gaas lens voor de wandklok. De inspiratie is gebaseerd op de beweiging van de wijzers die een mooie combinatie vormen met het gaas. Verkrijgbaar in het koper en zwart. 

  Decoratieve klok
  Gepoedercoat frame
  Quartz klok beweging 
   

  Wandklok Rimwood - Hout - Donker Walnoot - Umbra - Wandklok Rimwood - Hout - Donker Walnoot - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Rimwood - Hout - Donker Walnoot - Umbra Wandklok Rimwood - Hout - Donker Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404931/th2/wandklok-rimwood---hout---donker-walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De wandklok Rimwood van Umbra is een donker walnoot houten klok met een zwarte wijzerplaat. De wandklok kan als wandklok en tafelklok worden gebruikt!

  - Kan worden gebruikt als wadn en tafelklok
  - Een standaard wordt meegeleverd, zodat de klok als tafelklok kan opereren.
  - Quartz wijzer beweging.
  - 25,4 x 5cm 

  Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra - Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra
  50,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404940/th2/wandklok-take-5---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De mooie wandklok take 5 van Umbra is een echte eye catcher in uw huis. De klok kan zowel functioneel als decoratief worden gebruikt en kan gemakkelijk worden opgehangen. De klok heeft ook een bijzonder design waardoor het een echte toevoeging aan uw huis is.                

  Bijzettafel Loop - Koper - Glas - Umbra - Bijzettafel Loop - Koper - Glas - Umbra
  50,-
  45.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Bijzettafel Loop - Koper - Glas - Umbra Bijzettafel Loop - Koper - Glas - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/405055/th2/bijzettafel-loop---koper---glas---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De bijzettafel Loop van Umbra is prachtig om uw huiskamer mee af te maken. Een gewaagde bijzettafel met een gehard glazen tafelblad op een stalen basis en een onderkant die lijkt op een opgerold touw. Dit decoratief en uniek design is zeer geschikt voor kleine ruimtes en heeft een stijlvolle en eigentijdse uitsralin. De tafel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

 • -34%
  Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra - Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra
  20,95
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/425842/th2/fotolijst-matrix--medium---nickel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,95. in_stock

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleur nikkel en heeft een afmeting van H: 27,3 x B: 21,6 x D: 5,7 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

 • -10%
  Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra - Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra
  39,85
  41.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447201/th2/zeeppomp-finch---met-sensor---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 39,85. in_stock

  De sensor zeeppomp Finch van Umbra is responsief en strak vormgegeven. Heeft een inhoud van 295ml en is touch-free dankzij de sensor.

  De zeeppomp Finch van Umbra beschikt over een sensor, wanneer je je hand voor de sensor houdt krijg je automatisch zeep. Een lampje (blauw) geeft aan wanneer de zeep bijna op is en moet worden aangevuld. Aan de bovenkant van het zeeppompje zit een ruime opening, waardoor bijvullen eenvoudig is. De vormgeving van dit zeeppompje is stijlvol en modern.

  Extra specificaties
  Hands-Free, geen ziektekiemen of vlekken die achter worden gelaten.
  Neemt maar weinig ruimte in.
  Kan worden gebruikt met zeep of hand desinfecterende middel.
  Brede opening aan de bovenkant, zodat de zeep eenvoudig kan worden bijgevuld.
  Indicatie lampje dat aangeeft wanneer de zeep bijna op is.
  Werkt op 4x AAA batterijen. (niet inbegrepen)
  Capaciteit (295ml).

   

 • -10%
  Kapstok Double Buddy - voor over de deur - blauw - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - blauw - Umbra
  14,25
  15.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - voor over de deur - blauw - Umbra Kapstok Double Buddy - voor over de deur - blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449894/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 14,25. in_stock

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.

  Kapstok Double Buddy - voor over de deur - zwart - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - zwart - Umbra
  15,-
  Leverbaar vanaf 02-12-2016
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - voor over de deur - zwart - Umbra Kapstok Double Buddy - voor over de deur - zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449902/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.


   

  Fotolijst Edge - 18,6 x 13,6 - walnoot - Umbra - Fotolijst Edge - 18,6 x 13,6 - walnoot - Umbra
  12,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Edge - 18,6 x 13,6 - walnoot - Umbra Fotolijst Edge - 18,6 x 13,6 - walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449922/th2/fotolijst-edge---186-x-136---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock

  De fotolijsten van Edge bieden een unieke plek voor je mooiste en/of belangrijkste foto's.
  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten namelijk 4x6, 5x7 en een multi foto display. Door de verschillende Edge fotolijsten met elkaar te combineren kan er een leuk en warm effect worden gerealiseerd. De lijsten zijn zo ontworpen dat er diepte is gecreeerd en ze zijn verkrijgbaar in de warme kleuren naturel en walnoot. Een aanwinst voor elke herinnering, ook leuk om als cadeau te geven.

 • -10%
  Fotolijst Edge - 16x11cm - naturel - Umbra - Fotolijst Edge - 16x11cm - naturel - Umbra
  9,50
  10.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Edge - 16x11cm - naturel - Umbra Fotolijst Edge - 16x11cm - naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449925/th2/fotolijst-edge---16x11cm---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 9,50. in_stock

  De fotolijsten van Edge bieden een unieke plek voor je mooiste en/of belangrijkste foto's.
  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten namelijk 4x6, 5x7 en een multi foto display. Door de verschillende Edge fotolijsten met elkaar te combineren kan er een leuk en warm effect worden gerealiseerd. De lijsten zijn zo ontworpen dat er diepte is gecreeerd en ze zijn verkrijgbaar in de warme kleuren naturel en walnoot. Een aanwinst voor elke herinnering, ook leuk om als cadeau te geven.

  Foto display Edge Multi - walnoot - Umbra - Foto display Edge Multi - walnoot - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Foto display Edge Multi - walnoot - Umbra Foto display Edge Multi - walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449934/th2/foto-display-edge-multi---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  De fotolijsten van Edge bieden een unieke plek voor je mooiste en/of belangrijkste foto's.
  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten namelijk 4x6, 5x7 en een multi foto display. Door de verschillende Edge fotolijsten met elkaar te combineren kan er een leuk en warm effect worden gerealiseerd. De lijsten zijn zo ontworpen dat er diepte is gecreeerd en ze zijn verkrijgbaar in de warme kleuren naturel en walnoot. Een aanwinst voor elke herinnering, ook leuk om als cadeau te geven.

  Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra - Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470971/th2/toiletborstel-woodland---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Spiegel Promenade - Naturel - Umbra - Spiegel Promenade - Naturel - Umbra
  100,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Promenade - Naturel - Umbra Spiegel Promenade - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470980/th2/spiegel-promenade---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 100,00. in_stock
 • -19%
  Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9L -Umbra - Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9L -Umbra
  21,44
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9L -Umbra Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9L -Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470982/th2/prullenbak-woodrow---mint-groen---9l--umbra[0].jpg Te koop voor 21,43. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -49%
  Wijnrek Napa - Nikkel - Umbra - Wijnrek Napa - Nikkel - Umbra
  18,92
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wijnrek Napa - Nikkel - Umbra Wijnrek Napa - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470992/th2/wijnrek-napa---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 18,91. in_stock
  Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470998/th2/afdruiprek-sinkin---mint---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra - Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra
  35,-
  Leverbaar vanaf 11-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471016/th2/kapstok-subway---zwart---10-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra Toiletborstel Fiboo - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471032/th2/toiletborstel-fiboo---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Prullenbak Fiboo - Blauw - Umbra - Prullenbak Fiboo - Blauw - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Fiboo - Blauw - Umbra Prullenbak Fiboo - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471034/th2/prullenbak-fiboo---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
 • -10%
  Prullenbak Step - Wit - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Step - Wit - Met Deksel - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Step - Wit - Met Deksel - Umbra Prullenbak Step - Wit - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471043/th2/prullenbak-step---wit---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock
 • -30%
  Toiletborstel Step - Zwart - Umbra (SALE) - Toiletborstel Step - Zwart - Umbra (SALE)
  18,38
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Zwart - Umbra (SALE) Toiletborstel Step - Zwart - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471044/th2/toiletborstel-step---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,38. in_stock
 • -10%
  Toiletborstel Step - Wit - Umbra - Toiletborstel Step - Wit - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Wit - Umbra Toiletborstel Step - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471047/th2/toiletborstel-step---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock
 • -23%
  Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra (SALE) - Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra (SALE)
  16,29
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra (SALE) Toiletborstel Touch - Mist Blauw - Umbra (SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/471049/th2/toiletborstel-touch---mist-blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,29. in_stock
 • -10%
  Wanddecoratie Confetti Dots - koper - 16stks - Umbra - Wanddecoratie Confetti Dots - koper - 16stks - Umbra
  23,75
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Confetti Dots - koper - 16stks - Umbra Wanddecoratie Confetti Dots - koper - 16stks - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471061/th2/wanddecoratie-confetti-dots---koper---16stks---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock
  Juwelenboom Acro - wit/naturel - Umbra - Juwelenboom Acro - wit/naturel - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 28-10-2016
  Merk: Umbra Categorie: Juwelenboom Acro - wit/naturel - Umbra Juwelenboom Acro - wit/naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471069/th2/juwelenboom-acro---wit-naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Een juwelenstandaard die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften! Nooit meer sieraden die rondslingeren of kwijt raken. Deze sieraden organiser met 4 verwisselbare stokken van verschillende hoogtes zorgt ervoor dat je altijd de juiste organizer hebt.

  Extra
  Wordt geleverd met een aantrekkelijke essenhouten basis met 4 uitneembare stalen paaltjes van verschillende hoogtes.
  Ontworpen met geperforeerde gaten in twee van de houders voor oorringen.
  Armbanden en kettingen kunnen aan alle houders worden opgehangen. 
  Trendy ontwerp van licht hout en wit metaal. 
  Zowel decoratief als functioneel. 
  De verzwaarde voet zorft ervoor dat de organiser stevig en stabiel staat. 

  Afdruiprek Sinkin Multi-use - zwart/nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin Multi-use - zwart/nikkel - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 04-11-2016
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin Multi-use - zwart/nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin Multi-use - zwart/nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471081/th2/afdruiprek-sinkin-multi-use---zwart-nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Snijplank Chopfolder - Groen - Umbra - Snijplank Chopfolder - Groen - Umbra
  17,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Snijplank Chopfolder - Groen - Umbra Snijplank Chopfolder - Groen - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256223/th2/snijplank-chopfolder---groen---umbra[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock

  Door zijn flexibele design past snijplank Chopfolder gemakkelijk in een laadje of keukenkastje. Deze snijplank is altijd klaar voor gebruik. Door de flexibele uitklapbare plank kunt uw gemakkelijk te werk. Doordat snijplank Chopfolder van Umbra bestand is tegen de warmte van de vaatwasser, is de snijplank snel weer schoon te krijgen.

  Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra - Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra
  55,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341707/th2/wandklok-madera---naturel-wit---umbra[0].jpg Te koop voor 55,00. in_stock

  Wandklok Madera Umbra

  Deze klok draait om eenvoud. Umbra heeft een wandklok ontworpen die hetzelfde geval van rijkdom en klasse geeft als een mannen horloge. Deze klok is de finishing touch voor uw minimalistische en moderne interieur. De klok is gemaakt van licht naturel hout met een witte afwerking en is voorzien van een aluminium rand. 

  Kapstok en schoenenhouder Leanera - Naturel - 6 Haken - Umbra - Kapstok en schoenenhouder Leanera - Naturel - 6 Haken - Umbra
  175,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok en schoenenhouder Leanera - Naturel - 6 Haken - Umbra Kapstok en schoenenhouder Leanera - Naturel - 6 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371049/th2/kapstok-en-schoenenhouder-leanera---naturel---6-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 175,00. in_stock
  Bijzettafel Tavalo - Nikkel - Beton - Umbra - Bijzettafel Tavalo - Nikkel - Beton - Umbra
  175,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Bijzettafel Tavalo - Nikkel - Beton - Umbra Bijzettafel Tavalo - Nikkel - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371051/th2/bijzettafel-tavalo---nikkel---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 175,00. in_stock

  De bijzettafel Travalo van Umbra is een multifunctionele bijzettafel. Het blad kan dienen om spullen, glazen, sleutels en noem zo maar op. Het bijzondere aan deze bijzettafel is de betonnen basis dat kan dienen als opbergruimte, maar ook als plantenbak! Door het gewicht van het beton onstaat er een ontzettend sterke en stabiele tafel. 

  Extra specificaties
  Decoratieve bijzettafel met een extra opslagruimte als basis.
  Geschikt voor kleine ruimtes
  Eenvoudig in elkaar te zetten
  Nikkel/metalen blad en poten
  Bevestiginsmaterialen worden meegeleverd.

   

  Kapstok Flip - Mint - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Mint - 5 Haken - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Mint - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Mint - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371058/th2/kapstok-flip---mint---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Parapluhouder Hub - Zwart - Walnoot - Umbra - Parapluhouder Hub - Zwart - Walnoot - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Hub - Zwart - Walnoot - Umbra Parapluhouder Hub - Zwart - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404657/th2/parapluhouder-hub---zwart---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  Parapluhouder Hub Umbra - Walnoot

  De parapluhouder Hub van Umbra heeft een essenhouten hendel en een waterbestendige bak. Met deze parapluhouder berg je je paraplu's op stijlvolle manier op. De combinatie van het lichte essenhout met de zwarte, witte of walnoten bakken geven de Hub houder een strakke en modern karakter. Het water dat van de nog natte paraplu's komt zal worden opgevangen in de bakjes die zijn voorzien van een waterbestendige coating, hierdoor voorkomt u plassen water en / of modder op de grond. Geef de parapluhouder een mooie plek in de hal of onder de kapstok! 

  Overzicht specificaties 

  Waterbestendige kunsstof bodem voorkomt dat de parapluhouder gaat roesten.
  De metalen ring heeft 2 haken om bijvoorbeeld kleine paraplu's aan op te hangen.
  Eenvoudig in elkaar te zetten.
  Knock-down voor vervoer.
  Bevestigingsmateriaal wordt allemaal meegeleverd.
  Eenvoudig te dragen.

   

  Sieradenhouder Audrey - Nikkel - Umbra - Sieradenhouder Audrey - Nikkel - Umbra
  60,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Audrey - Nikkel - Umbra Sieradenhouder Audrey - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404809/th2/sieradenhouder-audrey---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock
  Opbergdoosje Carrel - Transparant - Umbra - Opbergdoosje Carrel - Transparant - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Opbergdoosje Carrel - Transparant - Umbra Opbergdoosje Carrel - Transparant - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404810/th2/opbergdoosje-carrel---transparant---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sieraden Organizer Curio - Wit - Umbra - Sieraden Organizer Curio - Wit - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Curio - Wit - Umbra Sieraden Organizer Curio - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404811/th2/sieraden-organizer-curio---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock
  Sieradenbakje Curio - Wit - Umbra - Sieradenbakje Curio - Wit - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbakje Curio - Wit - Umbra Sieradenbakje Curio - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404813/th2/sieradenbakje-curio---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sieraden Organizer Estique - Zwart - Umbra - Sieraden Organizer Estique - Zwart - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Estique - Zwart - Umbra Sieraden Organizer Estique - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404814/th2/sieraden-organizer-estique---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Sieraden Organizer Prisma - Zwart - Umbra - Sieraden Organizer Prisma - Zwart - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Prisma - Zwart - Umbra Sieraden Organizer Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404819/th2/sieraden-organizer-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra - Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404821/th2/sieradenhouder-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Sieradenhouder Prisma - Goud - Umbra - Sieradenhouder Prisma - Goud - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Prisma - Goud - Umbra Sieradenhouder Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404822/th2/sieradenhouder-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Sieradenbakje Prisma - Zwart - Umbra - Sieradenbakje Prisma - Zwart - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbakje Prisma - Zwart - Umbra Sieradenbakje Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404823/th2/sieradenbakje-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Sieradenbakje Prisma - Goud - Umbra - Sieradenbakje Prisma - Goud - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbakje Prisma - Goud - Umbra Sieradenbakje Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404824/th2/sieradenbakje-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
  Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 82-365cm - Umbra - Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 82-365cm - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 82-365cm - Umbra Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 82-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404832/th2/gordijnroede-bond---uitschuifbaar-82-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock


  De bond gordijnroede van Umbra is een metalen gordijnroede met gegoten eindstukken en bevestigingsmateriaal. Een modern en simpele, maar toch stijlvolle oplossing voor het raam!

  Een creatieve en stijlvolle aankleding voor het raam.
  Meegeleverde installatieonderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te bevestigen.
  Betonnen decoratieve finish
  Helpt om het gordijn te benadrukken.
  Uitschuifbaar!

  Afgebeelde ringen niet inbegrepen.

  Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Bond - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404833/th2/gordijnroede-bond---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock


  De bond gordijnroede van Umbra is een metalen gordijnroede met gegoten eindstukken en bevestigingsmateriaal. Een modern en simpele, maar toch stijlvolle oplossing voor het raam!

  Een creatieve en stijlvolle aankleding voor het raam.
  Meegeleverde installatieonderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te bevestigen.
  Betonnen decoratieve finish
  Helpt om het gordijn te benadrukken.
  Uitschuifbaar!

  Afgebeelde ringen niet inbegrepen.

  Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404843/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404844/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404849/th2/gordijnroede-chroma---zwart---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404850/th2/gordijnroede-chroma---chroom---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404853/th2/gordijnroede-chroma---chroom---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra - Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404859/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig!

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra - Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra Gordijnroede Cruise - Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404864/th2/gordijnroede-cruise---nikkel---uitschuifbaar-91-182-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De gordijnroede Cruise is een roede met gegoten eindstukken en bevestigingsmateriaal. De Cruise is een moderne twist op het klassieke gordijnroede ontwerp: de basic ball.

  Creatieve touch aan uw raamaankleding
  Eenvoudig te bevestigen
  Inclusief bevestigingsmateriaal
  Verkrijgbaar in twee formaten
  Decoratief en functioneel
  Uitschuifbaar
  Afgebeelde gordijn ringen wordne niet meegeleverd.

  Gordijnroede Mirage - Chroom - 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Mirage - Chroom - 182-365 cm - Umbra
  50,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Mirage - Chroom - 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Mirage - Chroom - 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404869/th2/gordijnroede-mirage---chroom---182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock
  Gordijnroede Mirage - Chroom - 91-182 cm - Umbra - Gordijnroede Mirage - Chroom - 91-182 cm - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Mirage - Chroom - 91-182 cm - Umbra Gordijnroede Mirage - Chroom - 91-182 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404870/th2/gordijnroede-mirage---chroom---91-182-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
  Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 223-365 cm - Umbra - Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 223-365 cm - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 223-365 cm - Umbra Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 223-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404872/th2/gordijnroede-twilight---nikkel---uitschuifbaar-223-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De gordijn roede Twilight is recht naar de muur gebogen, waardoor de stof recht tegen de muur zal zitten. Hierdoor wordt licht buiten gehouden en de kamer geisoleerd. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten

  Moderne look en perfecte functionaliteit. 
  Zorgt ervoor dat er helemaal geen licht de kamer binnen komt.
  Uitschuifbaar.
  Bevestigingsmateriaal voor aan de muur.

  Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 71-122 cm - Umbra - Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 71-122 cm - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 71-122 cm - Umbra Gordijnroede Twilight - Nikkel - uitschuifbaar 71-122 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404873/th2/gordijnroede-twilight---nikkel---uitschuifbaar-71-122-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De gordijn roede Twilight is recht naar de muur gebogen, waardoor de stof recht tegen de muur zal zitten. Hierdoor wordt licht buiten gehouden en de kamer geisoleerd. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten

  Moderne look en perfecte functionaliteit. 
  Zorgt ervoor dat er helemaal geen licht de kamer binnen komt.
  Uitschuifbaar.
  Bevestigingsmateriaal voor aan de muur.

  • </