Spiegels collectie

spiegels-collectie
Spiegels collectie

Mooie spiegel kopen? De spiegels op Spiegels van LiL.nl kunt u bewonderen, maar het voordeel van een spiegel is dat ook u uzelf kunt bewonderen. Spiegels van LiL.nl laat u verschillende stijlen zien, van modern tot klassiek en van kleurrijk tot neutraal. Ontdek en bewonder prachtige spiegels die elke ruimte groter doen lijken en elke plek in uw huis een warme sfeer zal geven.

Wat is een spiegel?

Volgens het woordenboek: spiegel

voorwerp van metaal met een gepolijste oppervlakte, of van verfolied glas, dat door terugkaatsing beelden vormt van de voorwerpen die zich ertegenover bevinden.

Een spiegel

In elk huis hangt er wel een, de spiegel. Spiegels zijn om van jarenlang te genieten en om te bewonderen. Spiegels kunnen op elke plek in het huis worden opgehangen. De meeste spiegels hangen echter in de badkamer, gang, woonkamer en slaapkamer. Toch staan spiegels ook mooi in de keuken, de studeerkamer en op zolder. Spiegels kunnen een ruimte groter laten lijken en ervoor zorgen dat u altijd kunt zien hoe u eruit ziet. Spiegels zijn er vele soorten. Zo bestaan er niet alleen spiegels voor aan de muur, maar ook staande spiegels voor elke plek op de vloer.

Wat kun je met spiegels?

De hoofdfunctie van een spiegel is om te kijken hoe u eruit ziet. Zit dat plukje recht, zit er geen spinazie tussen uw tanden en zit uw lippenstift niet rond uw mond. Waar spiegels ook handig voor zijn, is voor het opmaken, oorbellen in doen of uw tanden te stoken. Spiegels zijn multifunctioneel. Toch vergeten heel veel mensen dat spiegels ook een ruimte groter doen lijken. Wanneer u de spiegel op de juiste plek hangt, lijkt het alsof de kamer dubbel zo groot is. Niets is minder waar, het is de spiegel maar. Spiegels zijn ook decoratief. De juiste spiegel voor de juiste kamer zorgt ervoor dat het gezellig en knus wordt in huis. 

Een greep uit de collectie:

  • Patrijspoort spiegels van Authentic Models
  • Spiegels speciaal voor in de douche
  • Een spiegel bestaande uit vele kleine spiegeltjes aan elkaar
  • De altijd stevige Bony Design spiegels
  • En natuurlijk de trendy LiliansHouse spiegels.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up