ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Woonwebwinkel LiL.nl

Fietsshirts

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

  Fietsshirt wit - Move - Dames - Craft - XS - Fietsshirt wit - Move - Dames - Craft - XS
  52,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsshirt Wit Dames Craft Move Fietsshirt Wit Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413404/th2/fietsshirt-wit---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 52,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt Wit voor dames is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietster die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietsshirt zwart - Move - Dames - Craft - XS - Fietsshirt zwart - Move - Dames - Craft - XS
  52,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsshirt Zwart Dames Craft Move Fietsshirt Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413410/th2/fietsshirt-zwart---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 52,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt Zwart voor dames is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietster die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietsshirt wit - Glow - Reflective print - Dames - Craft - XS - Fietsshirt wit - Glow - Reflective print - Dames - Craft - XS
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Glow Reflective Print Fietsshirt Wit Dames Craft Glow Reflective Print Fietsshirt Wit Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413416/th2/fietsshirt-wit---glow---reflective-print---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Wit is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietster die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt zwart - Glow - Reflective print - Dames - Craft - XS - Fietsshirt zwart - Glow - Reflective print - Dames - Craft - XS
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Glow Reflective Print Fietsshirt Zwart Dames Craft Glow Reflective Print Fietsshirt Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413422/th2/fietsshirt-zwart---glow---reflective-print---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietster die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt - Move - Heren - Zwart - Craft - M - Fietsshirt - Move - Heren - Zwart - Craft - M
  56,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Move Heren - Zwart Craft Fietsshirt Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412929/th2/fietsshirt---move---heren---zwart---craft---m[0].jpg Te koop voor 56,95. in_stock
  Fietshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS - Fietsshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS
  74,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412949/th2/fietsshirt-zwart---glow---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt zwart/blauw - Puncheur - Heren - Craft - M (SALE) - Fietsshirt zwart/blauw - Puncheur - Heren - Craft - M
  59,95
  Vandaag voor 17:30, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Puncheur - Heren - Zwart/Blauw - Craft Fietsshirt - Puncheur - Heren - Zwart/Blauw - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/412957/th2/fietsshirt-zwart-blauw---puncheur---heren---craft---m[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Het Craft Puncheur Fietsshirt is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Puncheur technologie is ontwikkeld voor de fietser die het hele jaar door, enkele dagen paar week, op de weg te vinden is. De stof die gebruikt word in het Puncheur shirt zorgt voor een uitstekende handhaving van de lichaamstemperatuur. Craft het het Puncheur Shirt uitgevoerd met een pasvorm wat ervoor zorgt dat het shirt uitstekende zit en bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt zwart/rood - Puncheur - Heren - Craft - M (SALE) - Fietsshirt zwart/rood - Puncheur - Heren - Craft - M
  59,95
  Vandaag voor 17:30, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Puncheur - Heren - Zwart/Rood - Craft Fietsshirt - Puncheur - Heren - Zwart/Rood - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/412963/th2/fietsshirt-zwart-rood---puncheur---heren---craft---m[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Het Craft Puncheur Fietsshirt is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Puncheur technologie is ontwikkeld voor de fietser die het hele jaar door, enkele dagen paar week, op de weg te vinden is. De stof die gebruikt word in het Puncheur shirt zorgt voor een uitstekende handhaving van de lichaamstemperatuur. Craft het het Puncheur Shirt uitgevoerd met een pasvorm wat ervoor zorgt dat het shirt uitstekende zit en bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft - S - Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft - S
  49,95
  0 - 0 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413438/th2/fietsshirt---motion---rood---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock Het Motion fietsshirt van Craft is speciaal gemaakt voor de fanatieke fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. Het Motion is gemaakt van zachte en elastische stof, dit zorgt ervoor dat het een zeer comfortabel fietsshirt is. Het fietsshirt is gemaakt van alleen maar functionele materialen die de prestatie bevorderen.
  Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft - S (SALE) - Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft - S
  69,95
  0 - 0 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413428/th2/fietsshirt---rood---glow---reflective-print---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietster die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsshirt wit - Move - Heren - Craft - XS - Fietsshirt wit - Move - Heren - Craft - XS
  59,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Move Heren - Wit Craft Fietsshirt Move Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412933/th2/fietsshirt-wit---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt voor heren is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietshirt wit - Glow - Heren - Craft - XS - Fietsshirt wit - Glow - Heren - Craft - XS
  74,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Glow Heren - Wit Craft Fietsshirt Glow Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412943/th2/fietsshirt-wit---glow---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Wit is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsondershirt superlight - Zwart - stay cool - Heren - Craft - S -
  33,95
  0 - 0 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft cool superlight ondershirt heren zwart Craft cool superlight ondershirt heren zwart Te koop voor 33,95. in_stock Craft stay cool superlight mesh is een ondershirt voor warme omstandigheden. Dit ondershirt is geschikt voor tijdens het wielrennen, maar ook voor binnensporten en sporten in de zon. De Craft stay cool lijn houdt jouw lichaam fris en cool tijdens warm weer. De mesh structuur zorgt voor prettige doorluchting waardoor je fris blijft maar wel bescherming hebt om je lichaam.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up