« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Woonwebwinkel LiL.nl

Slamm steppen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Stuntstep - Tantrum IV - Groen - Slamm - Stuntstep - Tantrum IV - Groen - Slamm
  88,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Tantrum IV - Groen - Slamm Stuntstep - Tantrum IV - Groen - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445090/th2/stuntstep---tantrum-iv---groen---slamm[0].jpg Te koop voor 88,95. in_stock De Tantrum IV van Slamm is een ideale step voor beginnende rijders door het lagere stuur en lichtere deck. De Tantrum IV is een zeer geschikt om gewoon mee te rijden en om te beginnen met het leren van wat tricks. Voor de jongere en beginnende rijders is de Tantrum IV een zeer goede keus.
 • Best verkocht
  Stuntstep - Tantrum IV - Blauw - Slamm - Stuntstep - Tantrum IV - Blauw - Slamm
  88,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Tantrum IV - Blauw - Slamm Stuntstep - Tantrum IV - Blauw - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445091/th2/stuntstep---tantrum-iv---blauw---slamm[0].jpg Te koop voor 88,95. in_stock De Tantrum IV van Slamm is een ideale step voor beginnende rijders door het lagere stuur en lichtere deck. De Tantrum IV is een zeer geschikt om gewoon mee te rijden en om te beginnen met het leren van wat tricks. Voor de jongere en beginnende rijders is de Tantrum IV een zeer goede keus.
 • Best verkocht
  Stuntstep - Stark - Zwart/Groen - Slamm - Stuntstep - Stark - Zwart/Groen - Slamm
  108,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Stark - Zwart/Groen - Slamm Stuntstep - Stark - Zwart/Groen - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445094/th2/stuntstep---stark---zwart-groen---slamm[0].jpg Te koop voor 108,95. in_stock De Stark stuntstep van Slamm zit tussen de Classic en Urban modellen in. De Stark is geschikt voor beginnende rijders om nieuwe tricks mee te leren, maar ook voor wat meer ervaren rijders. De Stark gaat lang mee. De Stark is een step die uitermate geschikt is voor de lange termijn.
  Stuntstep - Stark - Zwart/Blauw - Slamm - Stuntstep - Stark - Zwart/Blauw - Slamm
  108,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Stark - Zwart/Blauw - Slamm Stuntstep - Stark - Zwart/Blauw - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445095/th2/stuntstep---stark---zwart-blauw---slamm[0].jpg Te koop voor 108,95. in_stock De Stark stuntstep van Slamm zit tussen de Classic en Urban modellen in. De Stark is geschikt voor beginnende rijders om nieuwe tricks mee te leren, maar ook voor wat meer ervaren rijders. De Stark gaat lang mee. De Stark is een step die uitermate geschikt is voor de lange termijn.
  Stuntstep - Mischief III Rebel - Zwart/Rood - Slamm - Stuntstep - Mischief III Rebel - Zwart/Rood - Slamm
  169,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Mischief III Rebel - Zwart/Rood - Slamm Stuntstep - Mischief III Rebel - Zwart/Rood - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445101/th2/stuntstep---mischief-iii-rebel---zwart-rood---slamm[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock De Slamm Mischief Rebel III is de meest complete stuntstep van Slamm. Bij de Rebel III is gefocust op een zo
  Stuntstep - Mischief III Rebel - Blauw/Grijs - Slamm - Stuntstep - Mischief III Rebel - Blauw/Grijs - Slamm
  169,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Slamm Categorie: Stuntstep - Mischief III Rebel - Blauw/Grijs - Slamm Stuntstep - Mischief III Rebel - Blauw/Grijs - Slamm //cdn.lil.nl/upload/22/products/445102/th2/stuntstep---mischief-iii-rebel---blauw-grijs---slamm[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock De Slamm Mischief Rebel III is de meest complete stuntstep van Slamm. Bij de Rebel III is gefocust op een zo
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up