ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Woonwebwinkel LiL.nl

Viking tassen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Schaatstas - Trolleytas - Viking - Schaatstas - Trolleytas - Viking
  49,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Schaatstas - Trolleytas - Viking Schaatstas - Trolleytas - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447125/th2/schaatstas---trolleytas---viking[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock De viking Trolleytas is de oplossing voor die zware schaatstas op jouw rug. De trolleytas beschikt namelijk over handig wieltjes en een uitschuibare handvat waarmee je eenvoudig de tas meesleept naar de ijsbaan. Naast wieltjes beschikt de tas ook over een draagband waarmee je hem dus ook gewoon kan tillen. De trolleytas is groot genoeg voor twee paar schaatsen en de handschoenen of andere accessoires die je meenement naar de ijsbaan. Wanneer je een korte vakantie of weekend weg bent kun je ook deze Viking Trolley tas makkelijk gebruiken omdat er meer in past dan alleen jouw schaatsen.
 • Best verkocht
  Sporttas Retro - Blauw - Viking - Sporttas Retro - Blauw - Viking
  37,95
  Vandaag voor 17:30, Morgen in huis
  Merk: Viking Categorie: Sporttas Retro - Blauw - Viking Sporttas Retro - Blauw - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447121/th2/sporttas-retro---blauw---viking[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock De Viking Retro tas is een moderne schaatstas met een ouderwetse look, in de jaren "70 waren dit de schaatstassen van onder andere kees verkerk. De retro schaatstas van Viking is weer helemaal terug in Nederland. De tas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart en blauw. De tas is goed geschikt voor twee paar schaatsen een handdoek en wat accessoireses die je meeneemt naar de baan.
 • Best verkocht
  Sporttas Retro - Zwart - Viking - Sporttas Retro - Zwart - Viking
  37,95
  Vandaag voor 17:30, Morgen in huis
  Merk: Viking Categorie: Sporttas Retro - Zwart - Viking Sporttas Retro - Zwart - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447123/th2/sporttas-retro---zwart---viking[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock De Viking Retro tas is een moderne schaatstas met een ouderwetse look, in de jaren "70 waren dit de schaatstassen van onder andere kees verkerk. De retro schaatstas van Viking is weer helemaal terug in Nederland. De tas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart en blauw. De tas is goed geschikt voor twee paar schaatsen een handdoek en wat accessoireses die je meeneemt naar de baan.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up