Accessoires voor Robotmaaier - Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen - Robomow

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 69,00

Merk:
Robomow
Materiaal:
Kunststof/Metaal
Afmetingen:
2 stuks

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 69,00

119,00 71,00

U bespaart 40%

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Accessoires voor Robotmaaier - Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen - Robomow

  • eenvoudig te vervangen
  • verbeter de maai capaciteit

Houd een stel reservemessen in voorraad. Scherpe messen zijn belangrijk voor de veiligheid en voor goede maaiprestaties. We raden u aan beide messen eens per jaar te vervangen. (Voor RS/TS/MS).Accessoires voor Robotmaaier - Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen - Robomow.Robomow, een totaal nieuwe manier van maaien.De robotmaaiers van Robomow sluiten perfect aan bij uw lifestyle en vinden meteen een plekje in uw leven en tuin.Robomow is makkelijk, makkelijk voor de gebruiker en makkelijk voor het hele gezin (uw robot houdt rekening met uw wensen en agenda zodat u optimaal kunt genieten.Een Robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden.De moderne robotmaaiers worden voortdurend intelligenter. Ze vinden zelfstandig het basisstation terug, plannen zelf hun maaibeurten en hebben nauwelijks menselijke interventie nodig. U kunt ze zelfs eenvoudig bedienen met uw smartphone!

Kenmerken Accessoires voor Robotmaaier - Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen - Robomow

Merk:
Robomow
Materiaal:
Kunststof/Metaal
Kleur:
Zwart
Style:
Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen
Productnummer:
1802622
Categorie:
Overige gereedschappen
Afmeting:
2 stuks
2 Geschikt voor:
Robomow Model RS.TC

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Accessoires voor Robotmaaier - Maaimessen 2St V Rs/Ts/Ms Modellen - Robomow? Contact opnemen

Merk Robomow

Robomow, een totaal nieuwe manier van maaien.
De robotmaaiers van Robomow sluiten perfect aan bij uw lifestyle en vinden meteen een plekje in uw leven en tuin.
Robomow is makkelijk, makkelijk voor de gebruiker en makkelijk voor het hele gezin (uw robot houdt rekening met uw wensen en agenda zodat u optimaal kunt genieten.

Een Robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden.
De moderne robotmaaiers worden voortdurend intelligenter. Ze vinden zelfstandig het basisstation terug, plannen zelf hun maaibeurten en hebben nauwelijks menselijke interventie nodig. U kunt ze zelfs eenvoudig bedienen met uw smartphone!