Filter producten op:

Parasolhoezen

Aerocover parasolhoezen en zweefparasolhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Aerocover ademende parasolhoes verlengt de levensduur van uw parasol.Aerocover parasolhoezen zijn vervaardigd van lichtgewicht ripstop polyester voorzien van het unieke ademend Aerocover membraan. Lees hier meer over deeigenschappen van een Aerocover ademende parasolhoes. 

Hoe te meten?

De juiste maat

Om te garanderen dat uw beschermhoes past is het belangrijk de juiste maten op te nemen.  Lees hier hoe u de juiste beschermhoes selecteert.

 Opstelling:

Bedenk  eerst in welke opstelling u uw set wilt afdekken. U kunt een hoek loungeset bijvoorbeeld laten staan in een hoekopstelling. Hiervoor gebruikt u een loungesethoes in een L-vorm. De tafel legt u in de bank.

U kunt er ook voor kiezen de elementen tegen elkaar aan te schuiven. Hiervoor gebruikt u dan een rechthoekige loungesethoes.

Meten:

Meet in de juiste opstelling de buitenste, langste maten. Bij bijvoorbeeld een tuinset meet u

  1. De lengte. Over de tafel inclusief de achterkant van de stoelen
  2. De breedte. Over de tafel inclusief de zijkant van de stoelen
  3. De hoogte. Dit is over het algemeen de hoogte van de rugleuning van de stoel.

Wanneer u uw tuinmeubel of bbq opmeet, houdt dan rekening met wat speling voor het afdekken en verwijderen van uw beschermhoes.

Tuinmeubelen komen in veel verschillende vormen en maten waardoor u niet altijd de exacte maat zult vinden. Neem in dat geval de dichtstbijzijnde grotere maat. Over het algemeen kan een tuinmeubelhoes rustig 5-10 cm groter zijn dan het tuinmeubel. Meer dan 20cm is over het algemeen te veel. Hierdoor kan een hoes gaan klapperen in de wind en gaat de hoes minder lang mee. Mocht u toch een grotere hoes kopen dan 20cm, zorg dan dat u de hoes vastzet om klapperen in de wind te voorkomen.