Aerocover

Aerocover

Aerocover

 

De beschermende tuinmeubelhoezen van AeroCover zijn uniek in de markt. Ben je opzoek naar een hoes voor je BBQ, Loungeset of de Parasol? de hoezen van Aerocover passen altijd en zijn geschikt voor alle soorten tuinmeubelen. De Beschermhoezen zijn voorzien van een rijgkoord met een stopper aan twee kanten van de hoes, hiermee sluit je eenvoudig en 100% waterdicht de tuinmeubels mee af. Alle Tuinhoezen zijn voorzien van een opbergtas zodat ook buiten het seizoen om de hoezen netjes kunnen worden opgeborgen. 

Welke beschermhoes heb ik nodig?

Tuinmeubelen zijn in veel maten en vormen leverbaar, waardoor je niet altijd een mooie pasvorm hebt. Het is dan ook niet erg om de beschermhoes 5 a 10 centimer groter te nemen dan de afmetingen van uw tuinmeubel. Meer dan 20 centimer is gemiddeld gezien te groot, hierdoor kan de hoes niet goed genoeg aansluiten waardoor er wind, vuil of regen bij in kunnen komen. Mocht u toch een grotere hoes dan 20 centimer nemen, zorg er dan voor dat de hoes niet teveel stof heeft om te gaan "klapperen"

Aerocover ademende hoezen

Wanneer je loungeset of parasol de hele dag buiten in de zon heeft gestaan en vervolgens savonds een hoes over het meubelstuk heen trekt ontstaat er door de warmte verschillen condensvorming. Om de meubels niet vochten te laten worden zijn de beschermhoezen voorzien van ademende materialen waardoor meubels droog blijven en schimmelvorming niet aan de orde komt. Tegelijktijd beschermt de hoes de meubels tegen water, vuil of stof van buitenaf.  De hoesbeschermingen zijn allemaal UV-beschermend en gemaakt van het sterke materiaal: Ripstop Polyster.

Het gemak van Aerocover

Uniek zijn de parasolhoezen die voorzien zijn van een stok in de hoes. Hiermee kun je eenvoudig de hoes over te de top van de parasol trekken zonder gebruik van een stoel of een trap.