Afdruiprek Tub - Wit - Umbra

Merk:
Umbra
Model:
Tub
Materiaal:
Kunststof (BPA-vrij)
Afmetingen:
B:35,5 x D:38 x H:19 cm

20,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Afdruiprek Tub - Wit - Umbra

  • Voor gebruik in of uit de spoelbak
  • Met geïntegreerde handvaten
  • Met eigen afvoerputje
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Verkrijgbaar in 1 formaat

Het Tub Afdruiprek van Umbra is ideaal om de vaat te drogen. Dankzij het geïntegreerde drainage systeem is een onderblad overbodig. De inventieve indeling maakt het mogelijk om de vaat op verschillende wijze in te delen, zo is er altijd plek. 

 • Afmetingen: L 35,5 x B 38 x H 19 cm
 • Materiaal: Kunststof
 • Geïntegreerd drainagesysteem
 • Praktische indeling

 

Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

Kenmerken Afdruiprek Tub - Wit - Umbra

Merk:
Umbra
Materiaal:
Kunststof (BPA-vrij)
Kleur:
Wit
Style:
Afdruiprek Tub - Wit
Model:
Tub
Productnummer:
516565
Categorie:
Afdruiprek
Afmeting:
B:35,5 x D:38 x H:19 cm
Gewicht:
0.91 Kg

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Afdruiprek Tub - Wit - Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!