Aquarium - biOrb Tube - Klein - 15 liter - Wit - biOrb

Merk:
Biorb
Model:
Biorb Tube 15 White
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen:
31.5 x 32.8 cm

299,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Aquarium - biOrb Tube - Klein - 15 liter - Wit - biOrb

  • Inclusief Filter
  • Inclusief LED verlichting
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Exclusief decoratie

Biorb Tube 15 • Klein 15 liter aquarium verkrijgbaar met wit of zwart kader • Met een aquarium van biOrb TUBE MCR heeft u een 360° perspectief met standaard LED-verlichting en gepatenteerd filtersysteem • Complete set bestaande uit een acryl-aquarium, verlichting, pomp, transformator, uitstroomsteen, filterpatroon en keramische bodem • Installatie is kinderspel: In enkele stappen is het aquarium klaar voor gebruik • MCR-lichteenheid: De 16 verschillende kleursferen en 4 tijdcycli zijn aan te sturen via de afstandsbediening om veranderende lichtverhoudingen na te bootsen • Van sterk, helder en licht acryl • Gegarandeerd moeiteloos reinigen en verzorgen en met gepatenteerd filtersysteem om het ecosysteem in evenwicht te houden • Uniek en aanpasbaar door talloze varianten voor decoratie • Veilige 12 Volt spanning Gepatenteerde filtratiecyclus Biologische, chemische en mechanische filtering via een op de bodem geplaatste, goed te verstoppen filter. Innovatief, makkelijk te reinigen systeem. Stabiel en transparant Acryl is stabiel en licht en zorgt tegelijk voor een overtuigend helder zicht MCR-verlichting & afstandsbediening MCR staat voor multi-colour remote. Oase biedt de MCR-lichteenheid aan met 16 verschillende kleurinstellingen die op afstand kunnen worden ingesteld. De voorinstelling van de kleurintensiteit is 100 %, maar deze kan worden gedimd tot 20 %. De biOrb MCR biedt ook de mogelijkheid om 4 verschillende tijdcycli te programmeren.

Kenmerken Aquarium - biOrb Tube - Klein - 15 liter - Wit - biOrb

Merk:
Biorb
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Tube
Style:
Aquarium - biOrb Tube 15 White
Model:
Biorb Tube 15 White
Productnummer:
1799589
Categorie:
Aquaria
Afmeting:
31.5 x 32.8 cm
Gewicht:
5.50 Kg
Inhoud (liters):
15 Liters
Inclusief filter:
Inclusief luchtpomp:
Inclusief verlichting:
Inclusief verwarming:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Aquarium - biOrb Tube - Klein - 15 liter - Wit - biOrb? Contact opnemen

Merk Biorb

Voor de biOrb aquariums zijn allemaal verschillende leuke en mooie accessoires verkrijgbaar

Bij biOrb houden ze altijd rekening met de eenvoud van het onderhoud. Door het gemak de uitgebreide handleiding en instructie filmpjes kan iedereen zeer eenvoudig vissen houden.
biOrb heeft voor elk interieur een passend en aquarium en voor elk aquarium mooie accessoires.

Door het unieke filtratie systeem van biOrb is het voor iedereen mogelijk om vissen te houden. Het vergt wel wat aandacht en onderhoud maar die is minimaal. Het vijf stappen filter proces zorgt er voor dat u water minder vaak hoeft te vervangen dan een gewoon aquarium.Als het filter vervangen moet worden kan dit simpel een eenvoudig gedaan worden met een minimale verstoring van het aquarium.