Filter producten op:

Bekijk alles

Met dit kinderkamermeubilair kunt u de kinderkamer goed inrichten. De wiegjes, kledingkasten, bedden en commodes zijn zeer functioneel, maar zorgen ook voor een gezellige sfeer in de kinderkamer. Fijn, want kinderen brengen over het algemeen veel tijd door in hun kamer. Met dit kindermeubilair kunnen kinderen jaren plezier aan beleven. Bekijk daarom de gehele collectie kindermeubilair.

U kunt hier terecht voor een heleboel meubelen die allemaal nodig of in ieder geval erg nuttig zijn voor in iedere kinderkamer. U vindt hier een ruim assortiment aan allerlei soorten kledingkasten van bekende merken als onder andere Woood, maar ook wiegjes van Woood zijn hier te vinden. Daarnaast kunt u hier ook prima terecht voor commodes, stoelen, bankjes, krukjes en poefs van merken als Zuiver, HK Living en Dutch Design. Ten slotte zit u hier ook goed voor lattenbodemsmatrassen en bedden voor in de kinderkamer. Er zijn tevens een heleboel sets verkrijgbaar op LiL.nl waarmee u een wiegje kunt combineren met een bijpassende commode en kledingkast. 

Met deze kinderkameraccessoires maakt u de kinderkamer helemaal af. Naast het kindermeubilair kunt u met deze kinderkameraccessoires de kinderkamer gezellig maken. Bovendien zorgen deze accessoires ervoor dat de kinderkamer netjes oogt. Wat dacht u van kapstokken of klokken? Erg leuk, want deze zijn allemaal voorzien van veel kleur en een hippe print.

Is de kinderkamer al helemaal voorzien van alle meubels, kindertextiel en verlichting, maar ontbreekt het toch nog aan een beetje gezelligheid en sfeer? Met de accessoires voor in de kinderkamer maakt u het plaatje helemaal compleet. U vindt hier een heleboel verschillende soorten accessoires zoals klokken van onder andere Karlsson en J.I.P, muurstickers van Kek Amsterdamkapstokken in alle soorten, maten en kleuren, spaarpotten van Kitchen Trend en klamboes in vele verschillende kleuren. Naast de decoratieve woonaccessoires, zijn hier ook functionele accessoires te vinden als handige opbergers van WooodWoezel en Pip en Curver.