Badkamer - Beker - Junip - Umbra

Merk:
Umbra
Model:
JUNIP
Materiaal:
Resin

Op voorraad. Bestel voor 22:00 uur, Dinsdag in huis.

12,00

Meer dan 13 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Badkamer - Beker - Junip - Umbra

  • Te combineren met de andere artikelen uit de JUNIP collectie

Een moderne beker voor de badkamer, onderdeel van de JUNIP-collectie, De JUNIP collectie heeft warme en uitnodigende afgeronde lijnen, chroomaccenten en een opvallende witte afwerking. Handig om je tandenborstel in te doen of make-up accesoires.

Kenmerken Badkamer - Beker - Junip - Umbra

Merk:
Umbra
Materiaal:
Resin
Kleur:
Wit
Model:
JUNIP
Diameter:
7 cm
Hoogte:
10,3 cm
Designer:
Eugénie de Loynes

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Badkamer Beker - Junip - Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!