Barbecue hoes - voor betonnen bbq/ tuinhaarden - met rits en ogen - Buschbeck

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 59,09

Merk:
Buschbeck
Model:
BBQ Hoes met rits en ogen
Materiaal:
Sterk polyester
Afmetingen:
115 x 70 x 210 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 59,09

90,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Barbecue hoes - voor betonnen bbq/ tuinhaarden - met rits en ogen - Buschbeck

  • Gemaakt van sterk polyester
  • Voorzien van rits en ogen
  • Kwaliteitshoes met rits, ideaal ter bescherming van de betonnen tuinhaard & bbq

Deze kwaliteitshoes met rits is ideaal ter bescherming van uw Buschbeck betonnen tuinhaard & barbecue voor ieder seisoen. Hoewel de betonnen haarden en barbecues bestendig zijn tegen alle weertypes wilt u toch dat uw haard optimale bescherming heeft, deze hoes is hiervoor dan ook speciaal ontwikkelt. 

Kenmerken Barbecue hoes - voor betonnen bbq/ tuinhaarden - met rits en ogen - Buschbeck

Merk:
Buschbeck
Materiaal:
Sterk polyester
Kleur:
Antraciet
Style:
Barbecue hoes - voor betonnen bbq/ tuinhaarden - met rits en ogen
Model:
BBQ Hoes met rits en ogen
Productnummer:
1775672
Categorie:
Barbecuehoezen
Afmeting:
115 x 70 x 210 cm
Gewicht:
2.00 Kg
Dikte:
115 cm
Hoogte:
210 cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Barbecue hoes - voor betonnen bbq/ tuinhaarden - met rits en ogen - Buschbeck? Contact opnemen

Merk Buschbeck

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues is het enige merk in Europa waarvan de haarden zijn voorzien van een dubbelwandige constructie.  Daardoor kunt u veel verschillende soorten brandstoffen gebruiken met uw Buschbeck zoals hout, houtskool, lumpwood houtskool, briketten en zelfs gas met de Buschbeck gasinzet!

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV / GS Veiligheidscertificering Standaard.

Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues zijn uniek om de uitstekende coating van het betonnen oppervlak. Voor de gebruiker houdt dit in dat de haard na installatie niet geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij andere buitenhaarden vaak wel het geval is. Zelfs na jarenlang intensief gebruik, behoudt de haard zijn oorspronkelijke kleur. Buschbeck stelt dezelfde hoge eisen aan alle andere materialen en onderdelen die voor de haarden en accessoires gebruikt worden. Zo wordt bijvoorbeeld hoogwaardig staal gebruikt voor de grillroosters en, afhankelijk van het model, wordt de metalen ommanteling van de schouw vervaardigd van zuiver koperplaat of roestvrij staal.


De dubbelwandige constructie waarmee diverse Buschbeck buitenhaarden zijn uitgerust, maakt het voor de gebruiker mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken waardoor het gehele jaar de buitenhaard & barbecue gebruikt kan worden. De gebruiker hoeft dus niet apart een barbecue of buitenhaard aan te schaffen. De Buschbeck betonnen buitenhaard & barbecue zorgt voor de alles-in-één oplossing die bovendien jarenlang meegaat en een echte aanwinst is voor de tuin.

De speciale constructie van de Buschbeck haarden zijn bijzonder veilig, omdat alleen de vuurvaste betondelen van de open haard in contact komen met het open vuur en de lucht constant circuleert tussen de buitenlaag en de 5 -delige verbrandingskamer.