Betonnen Barbecue Cortina - Beton - Grijs - Buschbeck

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 299,00

Merk:
Buschbeck
Model:
Cortina
Materiaal:
Gewapend beton en staal
Afmetingen:
110 x 65 x 206 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 299,00

276,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Betonnen Barbecue Cortina - Beton - Grijs - Buschbeck

 • De Cortina barbecue van Buschbeck is ontworpen voor houtskool en briketten en heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen, de stevig chromen grillrooster wordt meegeleverdt!
 • Voldoet aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier.
 • De haard is al geïmpregneerd en de onderdelen zijn gemaakt van gewapend beton
 • Het onderhoud avn de betonnen barbecue is verwaarloosbaar en eventueel aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.
 • Let op, de Cortina bbq is uitsluitend geschikt voor houtskool en briketten, de mee te bestellen Buschbeck vuurvaste binnenkap maakt het mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken in deze haard.
 • Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue bevat ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck tuinhaard & barbecue te monteren omdat sommige van de individuele componenten super degelijk en vrij zwaar zijn.

Buschbeck Cortina is ontworpen voor houtskool en briketten. De Buschbeck Cortina heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie.

Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Buschbeck Cortina barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.

Specificaties:

 • Maten: H 206cm x W 110cm x D 65cm
 • Gewicht: 400kg
 • Kleur: Natural grijs en terracotta
 • Grill oppervlak: 54cm x 34cm
 • Brandstof: Uitsluiten houtskool en briketten
 • Onderdelen van gewapend beton
 • 1 x 1,5 kg zak cementlijm
 • 1 Chromen grillrooster
 • 4 x mogelijke grill hoogtes
 • TUV/GS gecertificeerd

  Buschbeck tuinhaarden & barbecues worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot  wel 510 kilo hebben. Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue bevat ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck tuinhaard & barbecue te monteren omdat sommige van de individuele componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Het gehele Buschbeck assortiment is beschikbaar voor directe verzending vanuit ons magazijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck tuinhaard & barbecue op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de tuinhaard & barbecue of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen.

Kenmerken Betonnen Barbecue Cortina - Beton - Grijs - Buschbeck

Merk:
Buschbeck
Materiaal:
Gewapend beton en staal
Kleur:
Grijs
Style:
Betonnen Barbecue Cortina - Beton - Grijs
Model:
Cortina
Productnummer:
1775661
Categorie:
Betonnen Barbecues
Afmeting:
110 x 65 x 206 cm
Gewicht:
400.00 Kg
Breedte:
110 cm
Dikte:
110 cm
Hoogte:
206 cm
Bijlage:
Montagehandleiding

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Betonnen Barbecue Cortina - Beton - Grijs - Buschbeck? Contact opnemen

Merk Buschbeck

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues is het enige merk in Europa waarvan de haarden zijn voorzien van een dubbelwandige constructie.  Daardoor kunt u veel verschillende soorten brandstoffen gebruiken met uw Buschbeck zoals hout, houtskool, lumpwood houtskool, briketten en zelfs gas met de Buschbeck gasinzet!

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV / GS Veiligheidscertificering Standaard.

Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues zijn uniek om de uitstekende coating van het betonnen oppervlak. Voor de gebruiker houdt dit in dat de haard na installatie niet geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij andere buitenhaarden vaak wel het geval is. Zelfs na jarenlang intensief gebruik, behoudt de haard zijn oorspronkelijke kleur. Buschbeck stelt dezelfde hoge eisen aan alle andere materialen en onderdelen die voor de haarden en accessoires gebruikt worden. Zo wordt bijvoorbeeld hoogwaardig staal gebruikt voor de grillroosters en, afhankelijk van het model, wordt de metalen ommanteling van de schouw vervaardigd van zuiver koperplaat of roestvrij staal.


De dubbelwandige constructie waarmee diverse Buschbeck buitenhaarden zijn uitgerust, maakt het voor de gebruiker mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken waardoor het gehele jaar de buitenhaard & barbecue gebruikt kan worden. De gebruiker hoeft dus niet apart een barbecue of buitenhaard aan te schaffen. De Buschbeck betonnen buitenhaard & barbecue zorgt voor de alles-in-één oplossing die bovendien jarenlang meegaat en een echte aanwinst is voor de tuin.

De speciale constructie van de Buschbeck haarden zijn bijzonder veilig, omdat alleen de vuurvaste betondelen van de open haard in contact komen met het open vuur en de lucht constant circuleert tussen de buitenlaag en de 5 -delige verbrandingskamer.