Binnenkap vuurvast - Voor Capri, Las Palmas en Cortina haard - Buschbeck

Merk:
Buschbeck
Model:
Binnenkap
Materiaal:
Beton
Afmetingen:
63 x 21 x 29 cm

90,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Binnenkap vuurvast - Voor Capri, Las Palmas en Cortina haard - Buschbeck

  • Gebruik deze binnenkap om van je Buschbeck BBQ een tuinhaard te maken
  • Bestel deze binnenkap voor de Capri, Las Palmas of Cortina, zodat u gebruik kunt maken van de unieke dubbelwandige constructie van de Buschbeck
  • Gemaakt van sterk beton

De Buschbeck vuurvaste binnenkap maakt het mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken in uw tuinhaard.

Tip: Bestel deze direct mee met de Capri, Las Palmas of Cortina zodat u gebruikt kunt maken van de unique dubbelwandige contructie van de Buschbeck.

Materiaal: beton

Kenmerken Binnenkap vuurvast - Voor Capri, Las Palmas en Cortina haard - Buschbeck

Merk:
Buschbeck
Materiaal:
Beton
Kleur:
Grijs
Style:
Binnenkap vuurvast - Voor Capri, Las Palmas en Cortina haard
Model:
Binnenkap
Productnummer:
1775674
Categorie:
Barbecue accessoires
Afmeting:
63 x 21 x 29 cm
Gewicht:
15.00 Kg
Dikte:
63 cm
Hoogte:
29 cm
Hittebestendig:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Binnenkap vuurvast - Voor Capri, Las Palmas en Cortina haard - Buschbeck? Contact opnemen

Merk Buschbeck

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues is het enige merk in Europa waarvan de haarden zijn voorzien van een dubbelwandige constructie.  Daardoor kunt u veel verschillende soorten brandstoffen gebruiken met uw Buschbeck zoals hout, houtskool, lumpwood houtskool, briketten en zelfs gas met de Buschbeck gasinzet!

Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. De Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues voldoen aan de strenge Duitse TUV / GS Veiligheidscertificering Standaard.

Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues zijn uniek om de uitstekende coating van het betonnen oppervlak. Voor de gebruiker houdt dit in dat de haard na installatie niet geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij andere buitenhaarden vaak wel het geval is. Zelfs na jarenlang intensief gebruik, behoudt de haard zijn oorspronkelijke kleur. Buschbeck stelt dezelfde hoge eisen aan alle andere materialen en onderdelen die voor de haarden en accessoires gebruikt worden. Zo wordt bijvoorbeeld hoogwaardig staal gebruikt voor de grillroosters en, afhankelijk van het model, wordt de metalen ommanteling van de schouw vervaardigd van zuiver koperplaat of roestvrij staal.


De dubbelwandige constructie waarmee diverse Buschbeck buitenhaarden zijn uitgerust, maakt het voor de gebruiker mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken waardoor het gehele jaar de buitenhaard & barbecue gebruikt kan worden. De gebruiker hoeft dus niet apart een barbecue of buitenhaard aan te schaffen. De Buschbeck betonnen buitenhaard & barbecue zorgt voor de alles-in-één oplossing die bovendien jarenlang meegaat en een echte aanwinst is voor de tuin.

De speciale constructie van de Buschbeck haarden zijn bijzonder veilig, omdat alleen de vuurvaste betondelen van de open haard in contact komen met het open vuur en de lucht constant circuleert tussen de buitenlaag en de 5 -delige verbrandingskamer.