LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Brievenbus rechthoek verdekt buitendraaiend - Intersteel

Pluspunten

  • 10 jaar functionaliteitsgarantie
  • Inclusief bevestingsmateriaal
  • Verkrijgbaar in meerdere varianten
Levertijd: 5 - 10 Dag(en)
5 - 10 Dag(en)

€ 109.00 € 91,40 Korting € 17,60

Thusiwinkel Waarborg

Nieuwe voorraad verwacht

10% extra korting met kortingscode: Lente

10% extra korting met de kortingscode: Lente

€ 109.00 € 91,40 Korting € 17,60

5 - 10 Dag(en)

Nieuwe voorraad verwacht

Onze voordelen

Pluspunten

  • 10 jaar functionaliteitsgarantie
  • Inclusief bevestingsmateriaal
  • Verkrijgbaar in meerdere varianten

Specificaties

Specificaties

LevertijdOntvang e-mail bij nieuwe voorraad
Productnummer 21517
Sku 0035.400061
EAN 8714186136102
Merk Intersteel
Categorie Brievenbus En Tochtwering
Afmeting 36 x 10 x 2,5 cm
Materiaal RVS
Kleur RVS geborsteld
Style Brievenbus rechthoek verdekt buitendraaiend
Gewicht 6.32 Kg
Geschikt voor deurdikte van 38 - 58 mm
Inclusief bevestigingsmateriaal
Keurmerk Dit product voldoet aan de NEN norm.
Meegeleverd in doos Brievenbus, Bevestigingsmateriaal voor montage
Met tochtborstel
Ookwel genoemd brievenplaat, briefgleuf, brievengleuf, inwerpopening, opening, postbus, bus
Voor binnenzijde

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Deze rechthoekige brievenbus is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van massief rvs heeft dit product een lange levensduur. Deze naar buiten draaiende briefplaat is volledig verdekt en is bedoeld voor horizontale plaatsing. Ook voldoet deze briefplaat aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet, waarin richtlijnen zijn bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen. Producten van Intersteel zijn van een hoogwaarddige kwaliteit. Intersteel is een fabrikant van design. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. Voor het monteren van dit product heeft u mogelijk het volgende gereedschap nodig: kruiskop schroevendraaier | schroef / boormachine | meetgereedschap

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Bestellen

€ 91,40
Klik en bestel

Voorraad

Levertijd

5 - 10 Dag(en)

Varianten

Varianten


Over Intersteel

Over Intersteel

Intersteel is het merk op het gebied van hardware. De beste brievenbussen en huisnummers vindt u bij Intersteel. Dit merk biedt niet alleen goede kwaliteit maar heeft ook nog eens gezorgd voor een belangrijke ontwikkeling op het gebied van bouw- en interieurbeslag. Inmiddels is het merk Intersteel een ondenkbaar begrip utiliteitsbouw, scheepsbouw, woningbouw en renovatie. Intersteel is een samenwerkingsverband van verschillende fabrikanten van roestvrij staal. Met de producten van intersteel bent u verzekerd van goede kwaliteit en functionaliteit. Het assortiment van Intersteel is breed van deurklinken tot huisnummers en van badkameraccessoires tot sloten, intersteel biedt u alles wat u nodig heeft om uw huis helemaal af te maken. Het assortiment komt tot stand door een netwerk van dealers en de producten worden in recyclebare verpakkingen verpakt.

- Bekijk alles van Intersteel


Reviews over Brievenbus rechthoek verdekt buitendraaiend - Intersteel

Alle reviews

Schrijf als eerste een review


Schrijf een review

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review over Brievenbus rechthoek verdekt buitendraaiend - Intersteel

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd