Filter producten op:

Brievenbussen

Een brievenbus is het visitekaartje van uw huis. LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment brievenbussen in verschillende moderne kleuren, stijlen en materialen. Kiest u voor een nieuw buitendeurbeslag kijk dan of de brievenbus wel bij de nieuwe stijl past. Het zelfde geld natuurlijk ook als u kiest voor een nieuwe brievenbus. Uw voordeur is pas echt helemaal af met een bijpassend deurbeslag. Brievenbussen en tochtwering van Intersteel zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben 10 jaar gebruiksgarantie. Ontvangt u geregeld pakketten neem dan een kijkje bij onze XXL brievenbussen van LiL Basic. Deze brievenbus heeft een grotere opening waardoor kleine pakketten veilig bezorgd kunnen worden als u niet thuis bent.

Een brievenbus is het visitekaartje van uw huis en verteld veel over de bewoners. LiL.nl heeft brievenbussen in alle soorten en stijlen. Brievenbussen aangeboden door LiL.nl zijn allemaal afsluitbaar met een slot. Geen natte of gekreukelde post meer. Ontvangt u geregeld pakketten neem dan een kijkje bij onze XXL brievenbussen van LiL Basic . Deze brievenbus heeft een grotere opening waardoor kleine pakketten veilig bezorgd kunnen worden als u niet thuis bent.

Een goede brievenbus is belangrijk. Want natte of vieze post, daar zit niemand op te wachten. Struikel niet langer over de post en hou uw post buitenbereik van uw huisdier met een brievenbus van LiL.nl.