Calex

Calex

Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Want hoe gezellig zit je samen op de bank onder een felle tl-buis? En hoe lang kun jij je bij dat intieme licht op je werk blijven focussen? Calex snapt hoe lichtsferen werken. Dus of je nu een heldere-puntjes-op-de-i-concentratie-sfeer nodig hebt, of juist een intieme-relax-op-de-bank-sfeer wilt. Met de lampen van Calex heb je met één druk op de lichtknop de juiste sfeer te pakken!

Calex is een bevlogen merk met lef en vol creativiteit. Onze passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn, dateert al van 1970. Sindsdien werken we er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner en ja, sféérvoller te maken!

Weet jij welke sfeer je in huis wilt? Calex heeft er de juiste lichtbron voor. Met deze site helpen wij je om jouw plek naar je eigen sfeer te zetten. Laat je inspireren door onze lichtsferen en bekijk onze collectie. Klik op ‘Winkels’ en ontdek welke winkels onze lampen in de schappen hebben.

Calex, jouw specialist in licht en sfeer!