Filter producten op:

Thermosbekers

Deze thermobekers van Contigo zijn een echte must have voor thee en koffie liefhebbers. Door het aluminium blijft het drinken in de flessen van Contigo lang op temperatuur en zijn deze producten uiterst geschikt voor onderweg. Ook erg makkelijk om weer bij te vullen, zo hoeft u dus geen koffiebekrtjes te gebruiken, dus ook nog eens milieubewust! 

Deze thermobekers Byron van Contigo zijn een echte must have voor thee en koffie liefhebbers. Door het aluminium blijft het drinken in de flessen van Contigo lang op temperatuur en zijn deze producten uiterst geschikt voor onderweg. De autoseal sluit automatisch tussen slokjes om morsen uit te sluiten. Ook erg makkelijk om weer bij te vullen, zo hoeft u dus geen koffiebekrtjes te gebruiken, dus ook nog eens milieubewust! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies uw favoriet en geniet!

Deze thermobekers Westloop van Contigo zijn een echte must have voor thee en koffie liefhebbers. Door het aluminium blijft het drinken in de flessen van Contigo lang op temperatuur en zijn deze producten uiterst geschikt voor onderweg. Ook erg makkelijk om weer bij te vullen, zo hoeft u dus geen koffiebekrtjes te gebruiken, dus ook nog eens milieubewust!  Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus kies uw favoriet en geniet!