Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie> Bekijk alle merken

Buiten woonaccessoires, stoelen, tafels en lampen kunt u bij LiL.nl ook terecht voor uw huisdier. Huisdieren horen natuurlijk ook bij het wonen en uw lifestyle. Daarom kunt u bij LiL.nl terecht voor zowel buiten producten voor uw huisdier als voor de verzorging voor uw paard. Ook biedt LiL.nl een breed assortiment aan leuke woonaccessoires die met dieren te maken hebben.

 

Huisdieren zijn er vandaag de dag vooral voor de gezelligheid. U kunt met ze spelen, trucs leren en ze lekker vertroetelen. Maar vroeger hadden huisdieren eigenlijk een heel andere functie. Huisdieren waren er niet alleen omdat ze zo gezellig en schattig zijn, maar ook om ongedierte buiten de deur te houden. Omdat katten en honden van huis uit altijd al goede jagers zijn geweest, waren het de ideale huisdieren in de middeleeuwen. Huisdieren horen er gewoon bij en maken van uw huis een thuis. U zult altijd een warm welkom krijgen van uw kat of hond. En LiL.nl zou LiL.nl niet zijn als ze niet alles zou verkopen op het gebied van wonen, huisdieren horen daar natuurlijk ook gewoon bij. Om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen, kunt u bij LiL.nl terecht voor de beste dierenproducten. Designmanden, speeltjes, maar ook voer en halsbanden.