LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Hondendekens

In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u hondendekens met verschillende kleuren en leuke printjes. Een hondendeken is bij LiL.nl verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gebruik een hondendeken in de woonkamer, tuin, auto... Lees meer


In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u hondendekens met verschillende kleuren en leuke printjes. Een hondendeken is bij LiL.nl verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gebruik een hondendeken in de woonkamer, tuin, auto of hondenbench en uw hond ligt heerlijk warm en zacht. Hondendekens zijn makkelijk te reinigen.

Voor hondeneigenaren is het altijd handig om een hondendeken in huis te hebben. Bij LiL.nl vindt u een ruim assortiment hondendekens. Zoekt u een grijs hondendeken, een zwart hondendeken, een groot hondendeken of een hondendeken voor in de bench. U vindt het allemaal bij LiL.nl; de online dierenwinkel voor de beste hondendekens.