ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Sale hondenvoer online

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -14%
  Rund kauwbotjes - small 15cm - 3st - Timo - Rund kauwbotjes - small 15cm - 3st - Timo (SALE)
  4,28
  4.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Timo Categorie: Rund kauwbotjes - small 15cm - 3st - Timo Rund kauwbotjes - small 15cm - 3st - Timo //cdn.lil.nl/upload/22/products/315183/th2/rund-kauwbotjes---small-15cm---3st---timo-sale[0].jpg Te koop voor 4,28. in_stock

  Small kauwbotje van Timo zijn geschikt voor kleine hondenrassen. Small kauwbot van Timo is 15cm lang. De kauwbotten van Timo zijn 100% natuurlijk. Door te kauwen op een kauwbot, reinigt uw hond op een natuurlijk manier zijn gebit. Het regelmatig geven van een kauwbot is dan ook zeer goed voor het gebit van uw hond. Voordeelverpakking 3 stuks.

   

  TIMO - Uw hond verdient het allerbeste. Daarom staat bij Timo de gezondheid van uw hond voorop. Timo’s 
  snacks zijn een heerlijke verantwoorde traktatie.

 • Best verkocht
  -13%
  Hondenvoer labrador retriever junior - 12kg - Royal Canin - Hondenvoer labrador retriever junior - 12kg - Royal Canin (SALE)
  69,-
  79.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Royal Canin Categorie: Hondenvoer labrador retriever junior - 12kg - Royal Canin Hondenvoer labrador retriever junior - 12kg - Royal Canin //cdn.lil.nl/upload/22/products/231818/th2/hondenvoer-labrador-retriever-junior---12kg---royal-canin-sale[0].png Te koop voor 69,00. in_stock

  Zak 12kg Royal Canin Labrador Retriever Junior

  Rasspecifieke voeding voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden

   

  De Labrador Retriever is goed gebouwd, sportief, dapper en gek op water. Een groot deel van zijn lichaamsbouw en eigenschappen zijn terug te voeren op zijn verleden als werkhond. Zowel voor vissers als door jagers was hij een gewilde werkhond vanwege zijn tomeloze inzet en apporteerdrift.

   

  Spierontwikkeling

  In de groeiperiode neemt het gewicht van de Labrador Retriever minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw van de pup. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groeifase plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

   

  Langzaam volwassen

  De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke groeifase, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien omdat dit gewrichtsproblemen in de toekomst te kan helpen voorkomen.

   

  Tanden en gebit

  De melktanden die de pup heeft gekregen toen hij ongeveer 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden heeft bereikt, is zijn gebit ontwikkeld tot een volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd Labrador Retriever 33 Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook het gebit van uw hond reinigt.

   

  Sterk immuunsysteem

  Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Labrador Retriever.

   

  Voorkomt overgewicht

  Helpt de Labrador Retriever van pup af aan het ideale gewicht te behouden.

   

  Prebiotica en psyllium

  Bevordert een evenwichtige darmflora dankzij prebiotica en psyllium

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up