LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kattenhuisjes

Alle katten zoeken graag een holletje op om heerlijk in te slapen. Daarom maakt u uw kat enorm blij met een mooi kattenhuisje. In de online dierenwinkel van LiL vindt u een ruim assortiment kattenhuisjes. De kattenhuisjes va... Lees meer


Alle katten zoeken graag een holletje op om heerlijk in te slapen. Daarom maakt u uw kat enorm blij met een mooi kattenhuisje. In de online dierenwinkel van LiL vindt u een ruim assortiment kattenhuisjes. De kattenhuisjes van LiL.nl staan goed in ieder interieur. In het bijzonder kattenhuisje riet van Happy-House. Katten vinden een krabpaal met een huisje ook erg leuk. Bekijk snel ons ruime assortiment kattenhuisjes.

Zoekt u fijn kattenhuisje voor uw kat? In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u een ruim aanbod mooie kattenhuisjes. De bestsellers zijn onder andere kattenhuisje zwart, kattenhuisje karton, kattenhuisje op krabpaal en nog veel meer bijzondere kattenhuisjes. Ook erg mooi is kattenhuisje riet van Happy-House. Dit rieten kattenhuisje past in ieder interieur. Bekijk snel het complete assortiment kattenhuisjes in de dierenwinkel online bij LiL.nl.