ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Vogels

Stijlvolle en voedertafels en voerderhuisjes
Pindakaashuisje voor vogels - Esschert Design

Vogeltjes in de tuin zijn altijd leuk of het nou winter, herfst, lente of zomer is. Er gaat niets boven het geluid van vogels als u 's morgens wakker wordt...

> Bekijk meer Vogels voeren
Van kleine huisjes tot luxe villa's
Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, wit, grijs - Esschert Design

Huismussen en ringmussen zullen graag gebruik maken van deze mussenvilla van Esschert Design in uw tuin. De vogelhuisjes zijn zwart, wit en grijs gekleurd en gemaakt..

> Bekijk meer Vogelhuisjes
Mooie kasten speciaal voor uilen
Nestkast Steenuil - Hout - Esschert Design

In Nederland hebben we heel veel verschillende soorten vogels. Veel vogels in de tuin zorgt over het algemeen voor een vrolijke sfeer. Om de vogels naar uw tuin te lo..

> Bekijk meer Neskasten voor uilen
Uitgebreide collectie aan vogelkooien en items voor in de kooi
Vogelkooi Lucie Fanette - Wit - Beeztees

De Lucie Fanette is een vogelkooi geschikt voor - Kleine parkieten en tropische vogels. Mooi afgewerkte kooi. Makkelijk schoon te houden door de uitschuifbare lade...

> Bekijk meer Vogelkooien en toebehoren

Help de vogels in de tuin overwinteren met de vogelproducten van LiL.nl. Help de vogels aan reserves voor de winter door ze bij te voeren met behulp van de vogelvoederhuisjes. Maar ook in de zomer zal de vogel graag komen om een hapje mee te pikken. De vogelhuisjes zullen in de winter genoeg bescherming bieden, maar kunnen in de lente ook dienen om een nest in te bouwen.

 

Vogels in de tuin zijn altijd leuk, of dat nou in de herfst, winter, lente of zomer is, dat maakt natuurlijk niets uit. Zo nu en dan wordt er gezegd dat u de vogels alleen mag bijvoeren in de winter, maar dit is niet zo. U kunt het hele jaar door de vogels voeren. Door de vogels het hele jaar te voeren, overleven er alleen maar meer vogels de winter en dat is natuurlijk wat we willen. Er zijn in Nederland veel verschillende vogels en iedere vogel heeft zo zijn favoriete maaltijd. Door de vogelproducten van LiL.nl lokt u alle vogels naar uw tuin en word het een gezellige boel! De vogelhuisjes bieden de vogels een heerlijke broed- en slaapplaats, de voederhuisjes een plekje om te eten en de vogelbadjes om zich lekker even op te frissen. Vogels in de tuin, krijgt u door de producten van LiL.nl.

Best verkocht
In afgelopen 48 uur
Best beoordeeld
Door onze klanten
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up