Geschenksets

Een geschenkset is een ideaal cadeau. Vaak zit de set al in een leuke doos, of heeft de set een specifiek thema. De geschenksets variëren in prijs, waardoor er voor ieder budget een leuke set verkrijgbaar is. Is er binnenkort iemand jarig? Of wilt u zomaar iemand verrassen? Bestel dan gemakkelijk en snel een geschenkset voor hem of haar. 

 

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Sieradenspeeldoos Ballerina - Zilverstad - Sieradenspeeldoos Ballerina - Zilverstad
  45,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Zilverstad Categorie: Sieradenspeeldoos Ballerina - Zilverstad Sieradenspeeldoos Ballerina - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336328/th2/sieradenspeeldoos-ballerina---zilverstad[0].jpg Te koop voor 45,95. in_stock Een prachtig cadeau!
  Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Kleur - Zilverstad - Kindercouvert Woezel & Pip - 4-delig - Kleur - Zilverstad
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Kleur - Zilverstad Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Kleur - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336325/th2/kindercouvert-woezel-and-pip---4-delig---kleur---zilverstad[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Deze 4-delige bestekset is afgebeeld met de hondjes Woezel & Pip, de Buurpoes en een zonnetje. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan het in de vaatwasser. Tevens kunnen de bestekonderdelen worden gegraveerd. Woezel & Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip producten van Zilverstad gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation.
  Wijn Saver Geschenkset - RVS - VacuVin - Wijn Saver Geschenkset - RVS - VacuVin
  22,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: VacuVin Categorie: Wijn Saver Geschenkset - RVS - VacuVin Wijn Saver Geschenkset - RVS - VacuVin //cdn.lil.nl/upload/22/products/34406/th2/wijn-saver-geschenkset---rvs---vacuvin[0].jpg Te koop voor 22,95. in_stock

  Deze Wijn Saver Geschenkset van VacuVin heeft een extra luxe uitstraling, dankzij de RVS vacuümpomp. Iedereen kent wel een echte wijnliefhebber die gelukkig wordt van deze set. Waarom? Met de vacuümpomp en bijbehorende dop verlengd u de houdbaarheid van een open fles wijn! Het is een fluitje van een cent en geeft een ideaal resultaat.

  Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Zilverstad - Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Zilverstad
  22,95
  Leverbaar vanaf 24-01-2017
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Zilverstad Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336337/th2/kindercouvert-snoopy---4-delig---zilverstad[0].jpg Te koop voor 22,95. in_stock Snoopy is een van ’s werelds bekendste cartoons en nog steeds geliefd bij jong en oud. Op deze bestekset staan Snoopy en Woodstock afgebeeld. Het bestek kan in de vaatwasser en de bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
  Spaarpot Nijntje - XL - Zilverstad - Spaarpot Nijntje - XL - Zilverstad
  46,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Zilverstad Categorie: Spaarpot Nijntje - XL - Zilverstad Spaarpot Nijntje - XL - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336346/th2/spaarpot-nijntje---xl---zilverstad[0].jpg Te koop voor 46,95. in_stock Mooie, glanzende spaarpot in de vorm van het beroemde konijn nijntje. De spaarpot kan gegraveerd worden, wat het een persoonlijk geschenk maakt. Deze nijntje spaarpot is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is.
  Kindercouvert Charmmy Kitty - 4-delig - Zilverstad -
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Charmmy Kitty - 4-delig - Zilverstad Kindercouvert Charmmy Kitty - 4-delig - Zilverstad Te koop voor 34,95. in_stock Charmmykitty is een witte Perzische kat die Hello Kitty cadeau heeft gekregen van haar vader. Ze houdt van glinsterende spulletjes. Haar eigen bestekset past helemaal bij haar, want het is gemaakt van RVS en blijft daarom altijd glimmen! Het bestek kan in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
  Kindercouvert Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad - Kindercouvert Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad
  34,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad Kindercouvert Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336340/th2/kindercouvert-fien-and-teun---4-delig---kleur---zilverstad[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Fien & Teun maken de leukste avonturen mee op de boerderij. Sebastiaan het varken, Meneer Beer, de kippen en de koeien zijn hun grootste vriendjes. Fien & Teun zijn onderdeel van lief! lifestyle. Op deze kleurige bestekset staan Fien, Teun, Sebastiaan en de appelboom afgebeeld . Het bestek kan in de vaatwasser en de bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
  Starters Barset - Leopold Vienna - Starters Barset - Leopold Vienna
  26,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Leopold Vienna Categorie: Starters Barset - Leopold Vienna Starters Barset - Leopold Vienna //cdn.lil.nl/upload/22/products/336350/th2/starters-barset---leopold-vienna[0].jpg Te koop voor 26,95. in_stock Start met cocktails shaken met deze handige barset! De barset bestaat uit een cocktailshaker, barzeef en barmaat. De cocktailshaker heeft een inhoud van 500ml en een geïntegreerde barzeef.
  Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Kleur - Zilverstad - Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Kleur - Zilverstad
  33,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Kleur - Zilverstad Kindercouvert Snoopy - 4-delig - Kleur - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336334/th2/kindercouvert-snoopy---4-delig---kleur---zilverstad[0].jpg Te koop voor 33,95. in_stock

  Snoopy is een van 'swerelds bekendste cartoons en nog steeds geliefd bij jong en oud. Op deze kleurige bestekset staan alle vriendjes van Snoopy afgebeeld. Het bestek kan in de vaatwasser en de bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.

  Caipirinha Barset - Leopold Vienna - Caipirinha Barset - Leopold Vienna
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Leopold Vienna Categorie: Caipirinha Barset - Leopold Vienna Caipirinha Barset - Leopold Vienna //cdn.lil.nl/upload/22/products/336349/th2/caipirinha-barset---leopold-vienna[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Het ideale cadeau voor de Caipirinha liefhebber! In deze geschenkdoos zitten twee Caipirinha glazen, een jigger, rietjes en een houten stamper.
 • Best verkocht
  -5%
  Wijn Saver Geschenkset - Wit - 1 Pomp en 2 Stoppers - VacuVin - Wijn Saver Geschenkset - Wit - VacuVin
  10,05
  10.58
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: VacuVin Categorie: Wijn Saver Geschenkset - Wit - 1 Pomp en 2 Stoppers - VacuVin Wijn Saver Geschenkset - Wit - 1 Pomp en 2 Stoppers - VacuVin //cdn.lil.nl/upload/22/products/34404/th2/wijn-saver-geschenkset---wit---vacuvin[0].jpg Te koop voor 10,05. in_stock

  Soms maakt u een flesje wijn open zonder dat hij dezelfde avond nog op gaat. Doorgaans blijft de wijn nog een aantal dagen goed, maar met de Wijn Saver geschenkset van VacuVin kunt u de houdbaarheid verlengen. De set bestaat uit een pompje en twee afsluiters (doppen). Met het pompje haalt u eerst de lucht uit de fles. U hoort een ‘klikje’ zodra u kunt stoppen met pompen. Daarna plaatst u de afsluiter op de hals. U kunt deze handige techniek toepassen bij niet-mousserende wijnen.

 • Best verkocht
  Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time - Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Pt, (SALE)
  4,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Present Time Categorie: Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time Cappuccino Mok Set Enjoy - PT1325 - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/190320/th2/cappuccino-mok-set-enjoy---pt1325---pt-sale[0].jpg Te koop voor 4,95. in_stock

  Het is tegenwoordig echt een trend! Dan hebben we het natuurlijk over het maken van vormjes in het schuim van een cappuccino! Met de Cappuccino Mox Set Enjoy kunt u nu heel gemakkelijk het schuim van uw koffie omtoveren tot een vrolijk gezichtje! Dit handige en opbeurende setje bestaat uit een vrolijke kop, vormbordje, rasper en een chocolade steeltje! De Cappuccino Mok Set Enjoy van Present Time geeft u of uw geliefde een opbeurende boodschap op een stijlvolle manier! Begin uw dag goed met de Cappuccino Mok Set Enjoy van Present Time!

  Champagne Set - VacuVin - Champagne Set - VacuVin
  31,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: VacuVin Categorie: Champagne Set - VacuVin Champagne Set - VacuVin //cdn.lil.nl/upload/22/products/34410/th2/champagne-set---vacuvin[0].jpg Te koop voor 31,00. in_stock

  Champagne wordt gedronken op bijzondere dagen en gelegenheden. Of het nu witte champagne is of rosé champagne; koud is hij het lekkerst. Als u graag de champagne op tafel laat staan is deze elegante koeler natuurlijk erg handig. De koeler bevat een koelelement waarmee uw fles in 5 minuten actief gekoeld wordt en vervolgens ook nog lang koel blijft. Daarnaast vindt u in deze Champagne Set van VacuVin een champagne saver (afsluitdop en schenker in 1) die de houdbaarheid van de aangebroken fles verlengt en een speciale flesopener.

  Kindercouvert - Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad - Kindercouvert - Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad
  25,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert - Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad Kindercouvert - Fien & Teun - 4-delig - Kleur - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336343/th2/kindercouvert---fien-and-teun---4-delig---kleur---zilverstad[0].jpg Te koop voor 25,95. in_stock Fien & Teun maken de leukste avonturen mee op de boerderij. Sebastiaan het varken, Meneer Beer, de kippen en de koeien zijn hun grootste vriendjes. Fien & Teun zijn onderdeel van lief! lifestyle. Op deze bestekset staan Fien en Teun in reliëf afgebeeld . Het bestek kan in de vaatwasser en de bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
 • -23%
  Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Zilverstad - Kindercouvert Woezel & Pip - 4-delig - Zilverstad
  23,18
  29.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zilverstad Categorie: Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Zilverstad Kindercouvert Woezel & Pip - 4-Delig - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336322/th2/kindercouvert-woezel-and-pip---4-delig---zilverstad[0].jpg Te koop voor 23,18. in_stock Deze 4-delige bestekset is afgebeeld met de hondjes Woezel & Pip, de Buurpoes en een zonnetje. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS en kan het in de vaatwasser. Tevens kunnen de bestekonderdelen worden gegraveerd. Woezel & Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip producten van Zilverstad gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation.
  Fotolijst Nijntje met eendjes - Zilverstad - Fotolijst Nijntje met eendjes - Zilverstad
  11,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zilverstad Categorie: Fotolijst Nijntje met eendjes - Zilverstad Fotolijst Nijntje met eendjes - Zilverstad //cdn.lil.nl/upload/22/products/336319/th2/fotolijst-nijntje-met-eendjes---zilverstad[1].jpg Te koop voor 11,95. in_stock Een prachtige fotolijst met daarop afgebeeld kindervriend Nijntje en drie eendjes. De fotolijst heeft een afmeting van 6 x 9 cm en is tevens graveerbaar. Tip: zeer geschikt als kraamcadeau!
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up