Fruitplukker - RG-M - Wolf Garten

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 13,95

Merk:
Wolf Garten
Model:
Fruitplukker
Materiaal:
Staal/Kunststof
Afmetingen:
Doorsnede: 13 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 13,95

24,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Fruitplukker - RG-M - Wolf Garten

  • Uw fruit plukken vanaf de grond.
  • Alleen geschikt voor de Wolf Garten VA 357 B verticuteermachine

De multi-star fruitplukker "Vario" RG-M verlicht het plukken van fruit doordat u de fruitplukker variabel kunt instellen. Met het geïntegreerde snijmesje plukt u de vruchten van het steeltje. Met haar ca. 13 cm doorsnede, 180° instelbare werkhoek en ruime vangzak is het op een eenvoudige manier mogelijk in één keer een ruime hoeveelheid van de oogst binnen te halen. De fruitplukker is ideaal voor het plukken van vruchten op grote hoogte; de fruitplukker is een onderdeel van het snoeiassortiment "Boomverzorging zonder ladder". Met behulp van de multi-star Variosteel kunt u oogsten tot een hoogte van 5,70 m. vanaf de grond, zonder ladder.

Wolf Garten  is een merk dat niet mag ontbreken in uw tuin. Wolf Garten wordt al sinds 1922 met veel passie en vakmanschap vervaardigd.
Producten van Wolf Garten zijn goed met elkaar te combineren. Neem bijvoorbeeld het Multi-Star steel gereedschap  van Wolf Garten.
Stuk voor stuk zijn alle opzet stukken te combineren met de beschikbare Multi Star stelen en met keuze uit meer dan 50 opzet stukken.
​Maar wolf Garten heeft ook een uitgebreid assortiment met groter tuin gereedschap zoals zitmaaiers en Hakselaars.

Kenmerken Fruitplukker - RG-M - Wolf Garten

Merk:
Wolf Garten
Materiaal:
Staal/Kunststof
Kleur:
Rood/Geel
Style:
Fruitplukker
Model:
Fruitplukker
Productnummer:
17177
Categorie:
Steelgereedschap
Afmeting:
Doorsnede: 13 cm
Gewicht:
0.20 Kg
Steellengte:
Los verkrijgbaar
Materiaal steel:
Los verkrijgbaar

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Fruitplukker - RG-M - Wolf Garten? Contact opnemen

Merk Wolf Garten

Wolf Garten is het merk dat alles heeft voor in de tuin. Of u nu alleen de heg gaat snoeien of het gras gaat maaien, Wolf Garten weet er wel raad mee. Alle producten van Wolf Garten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, dus bang zijn dat de producten niet veilig zijn is totaal niet nodig. Wolf Garten is te herkennen aan de geel met rode producten die voor jarenlang plezier kunnen zorgen in uw tuin. 

Sinds de oprichting van de onderneming onderscheidt WOLF-Garten zich door innovatieve productoplossingen. Tegelijkertijd staan ook de hoogste kwaliteitsnormen, passie en liefde voor detail bij de productie op de voorgrond.