Gieter - Metaal - Brons - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 28,83

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Afmetingen:
34 x 14 x 20 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 28,83

25,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Gieter - Metaal - Brons - Esschert Design

  • Lange tuit voor makkelijk gebruik
  • Fraai design
  • Verkoperde gieter

Gieter - Metaal - Brons - Esschert Design De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.

Kenmerken Gieter - Metaal - Brons - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Koper
Style:
Gieter - Metaal - Brons
Productnummer:
1802190
Categorie:
Gieters
Afmeting:
34 x 14 x 20 cm
Gewicht:
0.28 Kg
Geschikt voor buiten:
Geschikt voor binnen:
Inclusief sproeikop:
Inhoud (liters):
0,4

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Gieter - Metaal - Brons - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.