GLO - Led - Fotolijst - 13x18cm - Koper - Umbra

Merk:
Umbra
Afmetingen:
13x18 cm

Op voorraad. Bestel voor 17:00 uur, Maandag in huis.

25,00

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving GLO - Led - Fotolijst - 13x18cm - Koper - Umbra

Voeg lichttechnologie toe aan een fotolijst en laat je favoriete foto's zweven. De LED-strip ingebouwd in de basis van het frame creëert een halo-achtige gloed langs de randen van de glasplaten en zorgt er voor dat de foto optisch zweeft. De panelen kunnen in portret of landschap worden geplaatst. 

Aangedreven door een USB-kabel met een aan/uit-schakelaar, is de Glo een geweldig accessoire voor de huiskamer of desks, want hij kan op je computer worden aangesloten. De Glo kan ook dienen als een nachtlampje en ziet er geweldig uit op een nachtkastje. Transformeer dit frame in een memobord met wasbare markeringen. Voor een bijzonder betoverende look, schrijf op Glo met afwasbare neonpennen en je notities lichten op.

 

 

Kenmerken GLO - Led - Fotolijst - 13x18cm - Koper - Umbra

Merk:
Umbra
Kleur:
Koper
Afmeting:
13x18 cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over GLO Led Fotolijst 13x18 cm Koper Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!