Haardscherm - Franse lelie - L - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 107,53

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Afmetingen:
80 x 27,5 x 69,8 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 107,53

99,25

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.


Productomschrijving Haardscherm - Franse lelie - L - Esschert Design

  • Voorkomt vonken in de woonkamer

U wilt natuurlijk genieten van uw openhaard. Maar, u wilt dit ook veilig doen. Dit haardscherm van Esschert Design zorgt voor alle veiligheid die een openhaard nodig heeft. Het scherm is roestkleurig, en is gemaakt van metaal. Hij is niet alleen functioneel, maar ook nog is zeer decoratief. 

Kenmerken Haardscherm - Franse lelie - L - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Bruin
Style:
Haardscherm - Franse lelie - L
Productnummer:
764712
Categorie:
Haardschermen
Afmeting:
80 x 27,5 x 69,8 cm
Gewicht:
5.00 Kg
Inklapbaar:
Aantal delen:
3, vast
Voorzien van handvat:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Haardscherm - Franse lelie - L - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.