Helaas, er zijn geen producten in deze categorie of die voldoen aan geselecteerde filters.

Klik hier om terug te gaan.

Barkrukken

De rotan en draadstalen barkrukken van HKLiving zijn wereldwijd bekend en vormen een sfeervolle aanvulling voor aan de bar, het kookeiland of de keukentafel. Combineer de barkrukken met de verkrijgbaar kussensets of een schapenvacht en je bent helemaal klaar.

HKLiving draadstalen barkrukken

De (draad)stalen barkrukken van HK hebben een elegant, strak en industrieel ontwerp. Een stoere barkruk met een aangename zit (combineer de kruk de bijpassende kussen set). De barkruk is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en wit. De kussenset voor de draadstaal barkruk is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, fluweel groen en zwart. 

HKLiving rotan barkrukken

De rotan barkrukken zijn twee van de toppers uit de HKLiving collectie. De barkrukken hebben een met de hand gevlochten zitting (verkrijgbaar in de kleuren zwart en naturel) en een elegant en stevig zwart metalen onderstel. Het rotan zorgt er voor dat de barkruk een warme en sfeervolle toevoeging aan het interieur vormet. Met een zithoogte van 67 centimeter is de kruk ideaal voor aan de bar, keukeneiland of een sta tafel.