HK Living

HK Living

HK Living collectie

Het merk HK Living is al jaren favoriet. Niet alleen onder de bezoekers van LiL.nl, maar ook in de woonbladen komen de producten van HK Living veelvuldig voor. Geen wonder, want dit stoere en hippe merk heeft prachtige producten die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Hierdoor past een product van HK Living altijd in uw huis. HK Living heeft aantrekkelijk lampen, kussen en krukken, maar ook de kapstokken en accessoires mogen niet vergeten worden.

Het Nederlandse design merk HK Living heeft een prachtige collectie design items gemaakt van pure materialen, met een eigentijdse uitstraling en met prachtige en originele vormen. Een collectie bomvol met stoere en ruwe items met tegelijkertijd een trendy en eigentijdse uitstraling. Coole en taaie items geïnspireerd op het verleden met een eclectische twist!

De industriële Warehouse en Workshop lampen van HK zijn al jaren een verkooptoppers uit de collectie van HK Living. Een trendy hanglamp met een robuuste en industriële look die verkrijgbaar is en diverse kleuren en formaten, prachtig om als duo boven de eetkamer te hangen. Ook de rotan collectie valt erg in de smaak, de rotan stoelen, hangstoelen, barkrukken en Egg stoel zijn gemaakt van (hand gevlochten) rotan en hebben een natural afwerking.. erg comfortabel, maar ook zeker decoratief.

Puur & Origineel
Het Merk HK Living is opgericht in 2009. De Nederlandse kijk op ontwerpen van het merk vertaald zich in pure en originele items die wereldwijd populair zijn. Jaarlijks publiceert HK Living in augustus een nieuwe catalogus met de nieuwe collectie. In januari worden de zogenaamde “Additions” gepresenteerd met een kleine reeks aan nieuwe producten.

HK Styling en andere concepten
Niet alleen de lampen, meubelen en textiel van HK Living zijn razend populair, ook de kleine accessoires zoals het 70's keramiek servies zijn populair en kunnen ondanks het formaat een groot verschil maken in de uitstraling van uw keuken, de woonkamer, een hotel, een restaurant of café.

HK Living collectie 2018
De nieuwe collectie is ontworpen met veel inspiratie uit de natuur. Dit wordt al snel duidelijk in het kleur en materiaal gebruik voor de nieuwe producten. Basic en een beetje ruw, precies waar HK Living zo van houdt. Enkele van de producten reeksen uit de lente collectie zijn uitgebreid met verschillende Jungle-style items, allemaal gemaakt van een geweldige kwaliteit. Om de collectie een nog intensere en warmere uitstraling en iets meer pit te geven, heeft HK Living enkele onverwachte barok verrassingen toegevoegd. Zo zijn de Palm tafellamp en prachtige stijlvolle spiegel voorbeelden van producten, beide voorbeelden van een vleugje Boheemse chaos in het interieur, die zorgt voor de modieuze "spot-on" stijl in huis.

De belangrijkste focus voor HK Living in 2017 is het upgraden van de collectie met trendy kleuren en het geven van een eigentijdse draai. Totaal vernieuwend in de Spring Additions 2017 zijn bijvoorbeeld de metalen meubelen met een nieuw en verfrissend ontwerp en de nieuwe keramiek collectie! Daarnaast heeft HK Living, geïnspireerd op Japanse stijlen, erg veel nieuwe items die groen zijn, gemaakt van natuurlijke materialen en kalmte toevoegen aan het interieur! De producten zijn allemaal met de handgemaakt door vakmensen en zullen perfect passen in de trends van aankomend seizoen!