Huisnummer 0 - 150mm - RVS - Intersteel

Merk:
Intersteel
Materiaal:
RVS
Afmetingen:
H:15 x D:0,2 cm

28,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Huisnummer 0 - 150mm - RVS - Intersteel

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Gemakkelijk te bevestiggen

Combineer de huisnummers met elkaar voor uw nummer. Heeft u een huisnummer bestaande uit een nummer, dan heeft u mazzel. Behalve huisnummer 0 vindt u hier de overige 9 cijfers. Met deze huisnummers gemaakt van RVS kunt u levenslang doen, want de huisnummers roesten niet. Behalve voor uzelf zijn de huisnummers vooral handig voor de postbode en visite. Bang zijn dat iemand het huisnummer niet kan lezen, is niet nodig want deze zijn groot genoeg. 

Kenmerken Huisnummer 0 - 150mm - RVS - Intersteel

Productnummer:
21503
Categorie:
Huiscijfers & Huisletters
Afmeting:
H:15 x D:0,2 cm
Gewicht:
0.10 Kg
Meegeleverd in doos:
Bevestingsmateriaal
Geschikt voor deurdikte:
Alle
Ookwel genoemd:
Huisnummer
Nummer of letter:
Nummer
Merk:
Intersteel
Materiaal:
RVS
Kleur:
Chroom
Style:
Huisnummer 0

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Huisnummer 0 - 150mm - RVS - Intersteel? Contact opnemen

Merk Intersteel

Intersteel is het merk op het gebied van hardware. De beste brievenbussen en huisnummers vindt u bij Intersteel. Dit merk biedt niet alleen goede kwaliteit maar heeft ook nog eens gezorgd voor een belangrijke ontwikkeling op het gebied van bouw- en interieurbeslag. Inmiddels is het merk Intersteel een ondenkbaar begrip utiliteitsbouw, scheepsbouw, woningbouw en renovatie. Intersteel is een samenwerkingsverband van verschillende fabrikanten van roestvrij staal. Met de producten van intersteel bent u verzekerd van goede kwaliteit en functionaliteit. Het assortiment van Intersteel is breed van deurklinken tot huisnummers en van badkameraccessoires tot sloten, intersteel biedt u alles wat u nodig heeft om uw huis helemaal af te maken. Het assortiment komt tot stand door een netwerk van dealers en de producten worden in recyclebare verpakkingen verpakt.