Filter producten op:

Gehele collectie

It’s about RoMi is een Nederlands merk met de collectie City Lights. De sfeervolle designlampen van It’s about RoMi kenmerken zich door grote lampenkappen van stof of linnen. De collectie bestaat uit muur-, hang-, vloer- en tafellampen die u allemaal met elkaar kunt combineren , waardoor u gemakkelijk een Bolivia met een Chicago in één kamer plaatst. It’s about RoMi past onder meer goed in een urban interieur.

It's about Romi City Light's

Sinds 1993 creërt It’s about RoMI huishoudartikelen en verlichting voor in huis met hard werken, toewijding, maar vooral plezier. 
It’s about RoMI raakte  geïnspireerd door het stedelijke leven in de stad, maar ook de natuur geeft het merk talloze ideeen. 
Het merk houdt van eenvoudige maar toch sterke ontwerpen in zuivere en pure materialen.

It’s about RoMI ontwerpt design woonaccessoires dat in ieder interieur hoort, maar de City Lights van dit unieke merk springen er toch wel boven uit. Dankzij de eenvoud van de lampen en de moderne en strakke uitstraling zijn de lampen gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. De naam RoMI staat dan ook niet voor niets voor Realistic Open Minded Individuels. Elk ontwerp van elke lamp heeft hier een verhaal achter zitten, zo zijn veel lampen geïnspireerd op een bepaalde stad in verschillende landen. Doordat de lampen van It’a about RoMI zulke prachtige ontwerpen hebben, zijn deze dan ook terug te vinden in de meest persoonlijke webwinkel LiL.nl.

It's about Romi lampen

De bekende City Lights collectie van It's about Romi bestaat uit designvolle lampen, de lampen zijn sfeervol, modern en hebben een strakke uitstraling, vaak gekenmerkt door een grote lampenkap van linnen of stof. Verder vindt u in de lampen collectie van It's about Romi: Hanglampen, vloerlampen, tafellampen, en wandlampen. Behalve lampen heeft het merk ook prachtige woonaccessoires, krukjes, decoborden en vogelvoederhuisjes om de aankleding van uw interieur compleet mee te maken