ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Paraplubakken

Paraplubakken, eigenlijk is een paraplubak onmisbaar en handig voor in elk huis. Paraplubakken zorgen ervoor dat natte paraplu's uw mooie vloer drooghouden. Daarnaast zijn paraplubakken een luxe woonaccessoire voor in de hal of gang. Met verschillende soorten paraplubakken in de collectie kunt u dus altijd uw visite welkom heten en tegelijkertijd uw hal prachtig decoreren. Laat nu de regen maar komen!

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Paraplustandaard - Esschert Design - Paraplustandaard - Esschert Design
  37,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Paraplustandaard - Esschert Design Paraplustandaard - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337932/th2/paraplustandaard---esschert-design[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock

  Deze prachtige gietijzeren paraplubak van Esschert Design mag gezien worden! De paraplubak heeft een authentieke uitstraling die vooral in romantische en brocante interieurstijlen goed tot zijn recht komt. Het gietijzer heeft een verweerde en roestige look die helemaal past bij het ontwerp van de paraplubak. Plaats de paraplubak in de hal en deze vormt direct een mooi pronkstuk. Ook in een boerenschuur voelt de paraplubak zich helemaal thuis! 

 • Best verkocht
  Paraplustandaard uil - Esschert Design - Paraplustandaard uil - Esschert Design
  41,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Esschert Design Categorie: Paraplustandaard uil - Esschert Design Paraplustandaard uil - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414292/th2/paraplustandaard-uil---esschert-design[0].jpg Te koop voor 41,95. in_stock Berg makkelijk en stijlvol uw paraplu's op in deze brocante gietijzeren paraplustandaard in de vorm van een uil. Deze vrolijke paraplustandaard beschikt over een opvangbak welk de regen van de natte paraplu's opvangt, waardoor uw vloer droog blijft. Zet deze eigentijdse paraplustandaard met afmetingen van B:33,5 x D:17,5 x H:48,5 cm neer in uw gang, waar deze, eventueel gecombineerd met uil spiegel vcan Esschert Design, direct een mooi pronkstuk zal vormen.
 • Best verkocht
  Kubu paraplumand - 50 x 22 x 55 cm - Designed by Lotte - Kubu paraplumand - 50 x 22 x 55 cm - Designed by Lotte
  45,42
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Designed by Lotte Categorie: Kubu paraplumand - 50 x 22 x 55 cm - Designed by Lotte Kubu paraplumand - 50 x 22 x 55 cm - Designed by Lotte //cdn.lil.nl/upload/22/products/253160/th2/kubu-paraplumand---50-x-22-x-55-cm---designed-by-lotte[0].jpg Te koop voor 45,42. in_stock Weer lekker warm binnen na een natte wandeling? Berg je paraplu op in deze kubu paraplumand. Afmeting: 50 x 22 x 55 cm

Een parapluhouder hoort bij de standaarduitrusting van uw interieur. De parapluhouder is een woonaccessoire dat uw interieur niet alleen op een gezellige en sfeervolle manier verrijkt, maar ook nog eens de oplossing biedt voor uw natgeregende paraplu. Velen weten niet waar ze een natgeregende paraplu het beste kunnen opruimen. Het punt is dat een paraplu niet uit het zicht geplaatst hoeft te worden om uw hal netjes en opgeruimd te houden. Zolang de paraplu netjes in een houder wordt geplaatst geeft het interieur alleen maar een levendige uitstraling. Visite mag best zien dat er leven is in huis, daarnaast is het altijd heerlijk om het weer mee naar binnen te nemen, dat doen we in de warme zomerdagen toch ook?

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up