ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Kantoor & Zakelijk

Voor elk bureau een geschikte lamp
Bureaulamp Reader - Zwart - Zuiver

De bureaulamp Reader is meer dan alleen een bureaulamp. Door de ouderwetse look lijkt deze bureaulamp Reader maar een simpele bureaulamp dat voor licht zorgt...

> Bekijk meer Bureaulampen
Hippe en praktische klokken voor ieder kantoor
Wandklok Minimal - Koper - Zwart - KA5507BK - Karlsson

In de categorie 'stijlvol & hip' presenteren wij u deze Minimal Klok in de kleuren zwart en koper van Karlsson. De combinatie van..

> Bekijk meer Klokken
Hier wilt u nooit meer vanaf
Bureaustoel - Se7en - Zwart - LiLbasic

Nu, als een van de weinige de Interstuhl Prosedia Se7en op voorraad. Een ergonomisch verantwoorde stoel en goedgekeurd door de Arbo. Interstuhl vindt het belan..

> Bekijk meer Bureaustoelen
Betaalbaar vergaderen
Stoel Ridge Rib - Blauw - Zuiver

Blauwe Ridge Rib stoel die van retro stoel uitgegroeid is tot klassieker. De sledestoel heeft alle modegrillen doorstaan. Zelfs nu, met het strakke design en de verschill..

> Bekijk meer Vergaderstoelen

LiL.nl heeft een zeer ruim assortiment aan allerlei verschillende kantoorartikelen voor op uw werkplek. Of u nu thuis aan het werk bent, op school of op uw werk zelf. Bepaalde spullen zijn altijd handig en soms ook noodzakelijk om uw werkplek mee in te richten, zodat u helemaal op uw plek zit. U kunt op LiL.nl terecht voor bureaulampen en klokken, maar ook voor vergaderstoelen en bureaus zit u hier op de juiste plek! 

Een ideale werkplek ziet er voor iedereen weer heel anders uit. Zo houdt de één van een geordend bureau en een ander juist niet. Maar wanneer een werkplek rommelig is, betekent dit voor sommigen dat zij dit ook worden in hun hoofd. Zij kunnen dan niet meer geconcentreerd aan hun werk beginnen. Maar niet iedereen houdt dus van een opgeruimd bureau. Er zijn namelijk ook een heleboel mensen die op een fijne manier kunnen werken wanneer er zoveel mogelijk spullen om hen heen ligt, er zijn namelijk mensen die hier een hoop inspiratie uit kunnen halen. Op LiL.nl vindt u een hoop kantoorartikelen voor de nette werkers en de rommelkonten. Best verkocht
In afgelopen 48 uur
Best beoordeeld
Door onze klanten
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up