LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kantoorverlichting

Met deze kantoorverlichting zorgt u ervoor dat u het hele jaar door goed kunt werken. Want kantoorverlichting is wel zo fijn, wanneer het donker wordt. Bij kantoorverlichting kunt u denken aan tafellampen, maar ook plafond... Lees meer

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Met deze kantoorverlichting zorgt u ervoor dat u het hele jaar door goed kunt werken. Want kantoorverlichting is wel zo fijn, wanneer het donker wordt. Bij kantoorverlichting kunt u denken aan tafellampen, maar ook plafondlampen maken het werken en studeren stukken gemakkelijker. Uiteraard is deze kantoorverlichting ook goed voor de stijl, zodat het er bij u op kantoor ook nog leuk uitziet.

Kantoorverlichting is onmisbaar in iedere werkruimte en zorgt ervoor dat u goed uw werk kunt doen. Juist wanneer de ruimte niet voldoende verlicht wordt door het daglicht. Deze categorie bestaat uit een groot en breed assortiment aan kantoorverlichting. U kunt hier al terecht voor vloerlampen, bureaulampen, wandlampen en plafondlampen van populaire merken als Zuiver, Leitmotiv, Nautic en It's About RoMi. Naast dat de kantoorlampen functioneel zijn en er stijlvol uitzien, kunnen deze vaak ook in verschillende posities gedraaid worden zodat het licht precies valt waar u het nodig heeft. De lampen zijn dus ideaal voor op kantoor, maar ze zijn ook stijlvol in een heleboel andere ruimtes in huis!