Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra

Merk:
Umbra
Model:
FLIP 5 HOOK
Materiaal:
Hout en metaal
Afmetingen:
51 x 7 x 6,5 cm

30,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra

  • Met 5 inklapbare haakjes
  • Ook verkrijgbaar als de Flip 3 haaks, 8 haaks en mini Flip hook
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
  • De haakjes geven de kapstok een moderne en stijlvolle uitstraling
  • Maximaal gewicht per haak is 2,3 kg

De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

Kenmerken Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra

Merk:
Umbra
Materiaal:
Hout en metaal
Kleur:
Wit
Style:
Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken
Model:
FLIP 5 HOOK
Productnummer:
18819
Categorie:
Wandkapstokken
Afmeting:
51 x 7 x 6,5 cm
Gewicht:
0.64 Kg
Breedte:
51 cm
Lengte:
2,5 cm
Hoogte:
7.6 cm
Inclusief bevestigingsmateriaal:
Aantal ophangmogelijkheden:
5
Hoedenplank:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!