Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Prullenbakken

Prullenbakken worden elke dag gebruikt en vaker dan we denken. Nog lang niet iedereen scheidt zijn afval en in enkele gevallen wordt dan ook alles bij elkaar in een prullenbak gedeponeerd. Prullenbakken zijn altijd handig of u nu afval scheidt ... Lees meer


Prullenbakken worden elke dag gebruikt en vaker dan we denken. Nog lang niet iedereen scheidt zijn afval en in enkele gevallen wordt dan ook alles bij elkaar in een prullenbak gedeponeerd. Prullenbakken zijn altijd handig of u nu afval scheidt of niet. Vandaar de ruime keuze aan prullenbakken voor in de keuken, slaapkamer en andere ruimtes waar u een prullenbank wil neerzetten. Deze prullenbakken zijn om jarenlang te gebruiken en al uw afval in weg te gooien. Kies voor een model van Joseph Joseph: deze prullenbakken hebben verschillende compartimenten waardoor het scheiden van uw afval minder tijd in beslag neemt.

Prullenbakken zijn voorwerpen die uw afval verzamelen. Over het algemeen wordt er een zak in de prullenbak geplaatst waarin het afval wordt opgevangen. Prullenbakken zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn grote prullenbakken met een inhoud van 35 of 40 liter. Deze afvalverzamelaars zijn ideaal voor in bedrijven en grote openbare ruimtes. Daarnaast zijn er ook kleinere varianten voor in de keuken, toilet en de badkamer. Deze hebben vaak een kleinere inhoud en zijn compacter van vorm. Tevens bestaan er ook nog eens prullenbakken met een handige voetpedaal, maar ook prullenbakken met een druksysteem. Tevens zijn er met een geluidsloze deksel of prullenbakken met een open deksel zodat het afval er direct in kan worden geworpen.

 

Wat is een prullenbak?

Volgens het woordenboek: prullenbak 

prullenmand, afvalbak.

De prullenbak

Waar de prullenbak in de eerste plaats voor dient, is al het afval te bewaren totdat de zak vol is en deze weggegooid kan worden. Een prullenbak is essentieel voor een opgeruimd huis. Geen rondslingerende snoeppapiertjes, bananenschillen, lege boterhamzakjes of pakjes drinken op de grond of op een hoop, maar allemaal netjes in de prullenbak. 

Wat kun je met prullenbakken?

Prullenbakken, worden ook wel afvalbakken genoemd, en zijn erg belangrijk voor elk huis. Iedereen heeft wel afval dat hij of zij kwijt moet. En waar kan dat nu anders dan in een prullenbak. De meeste prullenbakken staan in de keuken, omdat daar het meeste weg wordt gegooid. Doosjes, pakjes, zakjes, alles verdwijnt binnen enkele tellen in de prullenbak. Daarnaast staat een prullenbak ook in de keuken, omdat het zo hoort. Het is geen gezicht als de prullenbak in de woonkamer staat, we zijn het niet gewend. Het prullenbak is vandaag de dag lang niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Door de vele prullenbakken die er te vinden zijn, is er altijd wel een prullenbak bijpassend bij uw huis.