Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Wissers

Met de grote populariteit van de douchecabines en glaswanden in de badkamer is het aan te raden na het douchen een van de wissers te pakken. De wissers helpen nare strepen op het glas of de muur te voorkomen. Het is een klein klusje maar met groots resultaat. Vandaar dat vele ondertussen de wisser hebben geïntroduceerd in de badkamer en elke dag na het douchen even het water wegtrekken.

 


Een wisser zorgt er voor dat uw douchecabine of badkamer niet in een waterballet kan veranderen. Na een lange werkdag is het heerlijk om te relaxen en bij te komen in de badkamer. Een lekkere douche of een bubbelend bad is dan geen overbodige luxe. Dan is het natuurlijk niet lekker als iemand u voor was en de badkamer nat en vochtig is. Wissers helpen u bij het weghalen van water en stoom uit de badkamer. Maar ook bij het wassen van de ramen en het schoonmaken van muren is een wisser handig. De siliconen rand van een wisser zorgt ervoor dat er geen strepen op het raam ontstaan. Wissers zijn er in vele soorten en maten. Een wisser met ophanghaak hangt u gemakkelijk aan de douchecabine, een wisser met zuignap plakt u aan de douchecabine.