ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Snijplanken

snijplanken
Snijplanken

Snijplanken zijn er niet alleen om eten op te snijden, tegenwoordig is het ook hip om een snijplank als onderbord te gebruiken. Naturel hout, gekleurd grijs of wit, snijplanken zijn niet langer alleen functioneel, maar ook decoratief. Snijplanken geven de opgedekte tafel een landelijke en natuurlijke look om heerlijk bij te kunnen ontspannen en te genieten van het eten.

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living - Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/221463/th2/broodplank-teak---rond---large---585x50cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 4.7

  De broodplank Teak L van HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met zijn afmeting, 58,5x50cm, kunt u alle kanten met deze broodplank op. Zo is de broodplank gemaakt van teakhout ideaal om brood of pizza op te snijden, maar kunt u de broodplank ook voor de sier gebruiken. Plaats de broodplank op een keukenplank, serveer er toastjes op of leg er waxinelichtjes op en zet de broodplank op tafel. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker!

 • Best verkocht
  Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living - Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living
  26,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/221461/th2/broodplank-teak---m---rond---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,00. in_stock

  De broodplank Teak M van HK Living heeft zijn intrede gedaan. Niet alleen functioneel, maar vooral decoratief. Zo kunt u deze broodplank Teak van HK Living met afmeting 37,5x32cm gebruiken om brood op te snijden, maar kunt u ook gebruiken als serveerplank of ter decoratie. Zet de broodplank op tafel met kaarsen erop of geef de plank een plek in de keuken op een plank of het aanrecht. Een ding is zeker, de broodplank is altijd handig en ook geschikt als cadeau.

 • Best verkocht
  -5%
  Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living - Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living
  33,20
  34.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344269/th2/broodplank---rond---wit---large---58cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 33,20. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank Acacia hout - S - HK Living - Broodplank Acacia hout - S - HK Living
  17,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - S - HK Living Broodplank Acacia hout - S - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343557/th2/broodplank-acacia-hout---s---41x145-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - S
  Broodplank S van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.
   

 • -27%
  Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living
  8,75
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344249/th2/broodplank---rond---olijfgroen---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 8,75. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -24%
  Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living - Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living
  26,50
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/188847/th2/broodplank-mango---hout---set-van-3---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,50. in_stock 5.0

  Door het mooie hout en de functionele vormen doen deze broodplanken niet alleen dienst om brood op te snijden, maar zijn de planken ook decoratief. Hang de broodplanken aan de wand of zet ze neer op het aanrecht, de broodplanken kunt u overal voor gebruiken. De broodplanken van HK Living zijn ook leuk als cadeau.

 • -11%
  Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor - Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor
  19,50
  21.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: House Doctor Categorie: Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/313775/th2/broodplank---kaasplank---wit---marmer---house-doctor[0].jpg Te koop voor 19,50. in_stock

  Het kaasplankje ontworpen door het merk House Doctor is stijlvol en ook nog eens erg handig. Zo is de snijplank aan twee kanten te gebruiken. Het kaasplankje is voor meerdere doeleindes te gebruiken, zo is hij geschikt voor het serveren van zowel kaas als brood.

  Broodplank Acacia hout - L - HK Living - Broodplank Acacia hout - L - HK Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - L - HK Living Broodplank Acacia hout - L - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343555/th2/broodplank-acacia-hout---l---34x32-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - L

  Broodplank L van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 


  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

   

 • -29%
  Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living - Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living
  11,95
  16.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343558/th2/broodplank-acacia-hout---s---375x165-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - S

  Broodplank XS van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

 • -45%
  Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living
  6,-
  11.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344251/th2/broodplank---rond---geel---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 6,00. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -32%
  Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living
  8,09
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344253/th2/broodplank---rond---donkergroen---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 8,09. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Santokumes olijfhout met snijplank - Laguiole Style de Vie - Santokumes olijfhout met snijplank - Laguiole Style de Vie
  32,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Laguiole Style de Vie Categorie: Santokumes olijfhout met snijplank - Laguiole Style de Vie Santokumes olijfhout met snijplank - Laguiole Style de Vie //cdn.lil.nl/upload/22/products/461888/th2/santokumes-olijfhout-met-snijplank---laguiole-style-de-vie[0].jpg Te koop voor 32,50. in_stock 5.0

  Santukomes | 2,5 mm Dik lemmet |Niet vaatwasmachinebestendig | Snijplank met sapgeul 30cm * 21,5 cm * 2,5 cm

  Snijplank - Nature - dia36 cm - l. 48 cm - House Doctor - Snijplank - Nature - dia36 cm - l. 48 cm - House Doctor
  29,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: House Doctor Categorie: Snijplank - Nature - dia36 cm - l. 48 cm - House Doctor Snijplank - Nature - dia36 cm - l. 48 cm - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/461896/th2/snijplank---nature---dia36-cm---l.-48-cm---house-doctor[0].jpg Te koop voor 29,50. in_stock In een huis met een Scandinavisch, industrieel en stoer interieur hoort een snijplank met een Scandinavisch, industrieel en stoer uiterlijk. De Nature snijplank van House Doctor voldoet aan al deze eisen. Deze robuuste snijplank is naast als snijplank ook als serveerplank tijdens de borrels te gebruiken. Of wat dacht u met als decoratief item met een aantal waxinelichtjes, kaarsen en vazen? Deze allround accessoire mag echt niet ontbreken in uw interieur!
 • -16%
  Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living - Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living
  7,50
  8.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/512342/th2/broodplank-met-handvat---22x29---hk-living[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Broodplank met handvat gemaakt van mango hout. Perfect in combinatie met het bordenrek AKE1010. Bestel de borden voordelig in combinatie met het bijbehorende bordenrek van HK Living! Niet alleen functioneel maar ook zeker een decoratieve toevoeging aan de keuken of de woonkamer. Mooi te combineren met het overige houten servies van HK Living. 

 • -27%
  Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor - Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor
  32,20
  43.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: House Doctor Categorie: Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/328997/th2/snijplank---broodplank---bruin-naturel---hout---set-van-2---house-doctor[0].jpg Te koop voor 32,20. in_stock 3.0

  De snijplanken van House Doctor is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Niet alleen als snijplank zelf, maar ook ter decoratie doen deze planken goede diensten. Stoer, robuust en plaatje voor bij u in huis. De snijplanken kan ook als serveerplank worden gebruikt. De snijplanken van House Doctor zijn niet verkrijgbaar in een ander variant.

  Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living - Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343553/th2/broodplank-acacia-hout---xxl---84x28-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Broodplank Acacia hout - HK Living

  Broodplank XXL van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

  Broodplank Acacia hout - M - HK Living - Broodplank Acacia hout - M - HK Living
  23,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - M - HK Living Broodplank Acacia hout - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343556/th2/broodplank-acacia-hout---m---40x20-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 23,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - M
  Broodplank M van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.
   

 • -46%
  Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living
  7,50
  13.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344247/th2/broodplank---rond---blauw---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -3%
  Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) - Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE)
  19,45
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/344261/th2/broodplank---rond---blauw---medium---36cm---hk-livingsale[0].jpg Te koop voor 19,45. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living - Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344263/th2/broodplank---rond---grijs---medium---36cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living - Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344265/th2/broodplank---rond---wit---medium---36cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock 5.0

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living - Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344267/th2/broodplank---rond---grijs---large---58cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living
  33,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/350144/th2/broodplank---vierkant---grijs---large---45x63cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 33,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
 • -21%
  Snijplank - Cut&Carve Plus - 2 zijden antislip groot 37,5 x 29,5 x 2,5 cm. - Grijs - Joseph Joseph - Snijplank - Cut&Carve Plus - 2 zijden antislip groot 37,5 x 29,5 x 2,5 cm. - Grijs - Joseph Joseph
  20,52
  25.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank - Cut&Carve Plus - 2 zijden antislip groot 37,5 x 29,5 x 2,5 cm. - Grijs - Joseph Joseph Snijplank - Cut&Carve Plus - 2 zijden antislip groot 37,5 x 29,5 x 2,5 cm. - Grijs - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401845/th2/snijplank---cutandcarve-plus---2-zijden-antislip-groot-375-x-295-x-25-cm.---grijs---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 20,52. in_stock
  Snijplanken - 3 stuks - met houder - zwart - Eva Solo - Snijplanken - 3 stuks - met houder - zwart - Eva Solo
  69,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Eva Solo Categorie: Snijplanken - 3 stuks - met houder - zwart - Eva Solo Snijplanken - 3 stuks - met houder - zwart - Eva Solo //cdn.lil.nl/upload/22/products/414839/th2/snijplanken---3-stuks---met-houder---zwart---eva-solo[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock
  Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood - Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood
  14,95
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/417494/th2/broodplank-hole---met-gat---50x20cm-fsc---woood[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood

  Stevige massief eiken broodplank met gat. Knoop leuk touw door het gat en je kunt de plank ook ophangen. De plank is gemaakt van stroken verlijmd eikenhout (vingerlas) en wordt onbehandeld geleverd. De plank is dan ook bedoeld voor decoratie. Het blanke massieve eikenhout geeft een naturel look in huis. Zie ook de andere modellen van de broodplank van WOOOD.

 • -36%
  Snijplank - Walnut - 22x35x1.5 cm - House Doctor - Snijplank - Walnut - 22x35x1.5 cm - House Doctor
  14,53
  22.66
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: House Doctor Categorie: Snijplank - Walnut - 22x35x1.5 cm - House Doctor Snijplank - Walnut - 22x35x1.5 cm - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/461898/th2/snijplank---walnut---22x35x1.5-cm---house-doctor[0].jpg Te koop voor 14,53. in_stock Snijplanken zijn een van de weinige dingen in het leven waar een mens nooit teveel van kan hebben. U heeft vast wel een taak voor de Walnut-snijplank van House Doctor. Deze walnoothouten snijplank is een echte allrounder onder de snijplanken. Snijplank, serveerplank of decoratief object, de Walnut draait zijn handvat er niet voor om. Deze stoere snijplank komt in twee afmetingen: B:26 x D:42 x H:1,5 en B:22 x D:35 x H:1,5 cm zodat u ook qua maat keuzes heeft.
  Snijplanken - set 4 stuks - in houder - antislip - Index Advance - Joseph Joseph - Snijplanken - set 4 stuks - in houder - antislip - Index Advance - Joseph Joseph
  71,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - set 4 stuks - in houder - antislip - Index Advance - Joseph Joseph Snijplanken - set 4 stuks - in houder - antislip - Index Advance - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549233/th2/snijplanken---set-4-stuks---in-houder---antislip---index-advance---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 71,95. in_stock Snijplanken set 4 stuks in houder antislip Index Advance
  Snijplank Chop2Pot - opvouwbaar - groot - antislip - grijs - Joseph Joseph - Snijplank Chop2Pot - opvouwbaar - groot - antislip - grijs - Joseph Joseph
  27,49
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank Chop2Pot - opvouwbaar - groot - antislip - grijs - Joseph Joseph Snijplank Chop2Pot - opvouwbaar - groot - antislip - grijs - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549239/th2/snijplank-chop2pot---opvouwbaar---groot---antislip---grijs---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 27,49. in_stock Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweeling broers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?the perfect kitchen? . Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail. Iedere keuken heeft een snijplank van Joseph Joseph nodig. Met de Chop2Pot heb je een vlak snijvlak en kan je de gesneden gerechten door één simpele beweging in de pan of schaal gieten zonder te knoeien. De Chop2Pot van Joseph Joseph is er in verschillende maten en kleuren. De onderkant van het snijvlak bevat een antislipband. Hierdoor ligt het snijvlak stevig en veilig op het werkblad. Na gebruik kan de Chop2Pot makkelijk schoongemaakt worden en mag eventueel ook in de vaatwasser.
 • -31%
  Broodtrommel - Rvs - met snijplank - wit - Joseph Joseph - Broodtrommel - Rvs - met snijplank - wit - Joseph Joseph
  59,-
  86.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Broodtrommel - Rvs - met snijplank - wit - Joseph Joseph Broodtrommel - Rvs - met snijplank - wit - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549260/th2/broodtrommel---rvs---met-snijplank---wit---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock * Luchtdicht * Modern design * Deksel is tevens snijplank Een practische opbergruimte voor de moderne keuken. Deze broodtrommel is gemaakt van stevig, poedercoating staal en heeft een deksel van hoog kwaliteit bamboe die tevens dienst doet als snijplank wanneer u deze omdraait. Het ontwerp bevat een makkelijk vast te pakken handvat. De snijplank heeft kruimel vangende groeven en de trommel heeft anti-slip voetjes aan de onderkant. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Afmetingen zijn 35,5 x 21,5 x 18 cm. De stalen trommel schoonmaken met een vochtige doek. De bamboe deksel graag met de hand wassen en gelijk afdrogen. Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?The Perfect Kitchen?. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Keukenplank keramiek - met lederen bandje - HK Living - Keukenplank keramiek - met lederen bandje - HK Living
  17,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Keukenplank keramiek - met lederen bandje - HK Living Keukenplank keramiek - met lederen bandje - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/609845/th2/keukenplank-keramiek---met-lederen-bandje---hk-living[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Keramieken keukenplaatje HKLiving

  Een extra accessoire in uw keuken. Zowel decoratief als functioneel. De afmeting van deze keukenplank is 32,5x12x1cm. De plank is voorzien van een lederen bandje en is afgewerkt met glazuur voor het mooie effect. Plankje gemaakt van keramiek met geglazuurde afwerking en lederen bandje.

  Snijplank Eikenhout - Rechthoek - Hubsch - Snijplank Eikenhout - Rechthoek - Hubsch
  50,-
  5 - 12 Dag(en)
  Merk: Hubsch Categorie: Snijplank Eikenhout - Rechthoek - Hubsch Snijplank Eikenhout - Rechthoek - Hubsch //cdn.lil.nl/upload/22/products/700123/th2/snijplank-eikenhout---rechthoek---hubsch[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock
  Snijplank Blank Teak - Medium - HSM Collection - Snijplank Blank Teak - Medium - HSM Collection
  25,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: HSM Categorie: Snijplank Blank Teak - Medium - HSM Collection Snijplank Blank Teak - Medium - HSM Collection //cdn.lil.nl/upload/22/products/725755/th2/snijplank-blank-teak---medium---hsm-collection[0].png Te koop voor 25,00. in_stock

  Kan je keuken interieurwise wel een oppepper gebruiken? Dan is deze mooie, stijlvolle snijplank van HSM Collection helemaal voor jou! Niet alleen een praktische aanwinst voor de keuken, maar door de mooie houtpatronen ook nog eens een echte lust voor het oog.

  Van teakhout vervaardigd
  Natuurlijke houtvormen en -nerven mooi zichtbaar
  Verkrijgbaar in verschillende maten

 • -34%
  Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living - Broodplank - Rechthoek - L - Grijs - HK Living
  23,75
  36.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/221454/th2/broodplank---rechthoek---l---grijs---hk-living[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock 5.0

  Met deze broodplank rechthoek L grijs van HK Living is het nooit saai in de keuken. De broodplank heeft een afmeting van 45x90cm en kan niet alleen functioneel, maar ook decoratief gebruikt worden. Door de broodplank op de keukenplank te zetten en te combineren met de andere broodplanken van HK Living creëert u een prachtig geheel. En wilt u de broodplank gebruiken, dan kunt er niet alleen brood op snijden maar ook op serveren. De broodplank is aan twee kanten te gebruiken en kan opgehangen worden. Fijn!

  Snijplank Sandwich - Oranje - Present Time - Snijplank Sandwich - Oranje - Present Time
  17,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Present Time Categorie: Snijplank Sandwich - Oranje - Present Time Snijplank Sandwich - Oranje - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/259662/th2/snijplank-sandwich---oranje---present-time[0].jpg Te koop voor 17,99. in_stock
  Snijplank Sandwich - Geel - Present Time - Snijplank Sandwich - Geel - Present Time
  17,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Present Time Categorie: Snijplank Sandwich - Geel - Present Time Snijplank Sandwich - Geel - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/259665/th2/snijplank-sandwich---geel---present-time[0].jpg Te koop voor 17,99. in_stock

  De snijplank Sandwich van Present Time is zowel decoratief als functioneel. De plank dankt zijn naam aan de vorm van een broodje ( sandwhich). Gemaakt van rubberhout en heeft een mooie naturel kleur met shiny gele rand. De snijplank is ontworpen door M. Kopershoek en is een aanwinst in elke keuken. 

  Broodplank Acacia hout - XL - HK Living - Broodplank Acacia hout - XL - HK Living
  26,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - XL - HK Living Broodplank Acacia hout - XL - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/343554/th2/broodplank-acacia-hout---xl---44x32-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,95. in_stock

  Broodplank Acacia hout - HK Living

  Broodplank XL van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

  Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) - Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE)
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/344259/th2/broodplank---rond---olijfgroen---medium---36cm---hk-livingsale[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/350138/th2/broodplank---vierkant---wit---medium---265x24cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
  Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/350140/th2/broodplank---vierkant---grijs---medium---265x24cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
 • -10%
  Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living
  30,65
  33.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/350142/th2/broodplank---vierkant---wit---large---45x63cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 30,65. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
  Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Zilver - Joseph Joseph - Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Zilver - Joseph Joseph
  29,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Zilver - Joseph Joseph Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Zilver - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401811/th2/snijplanken---4-stuks-in-houder---mini-antislip-index-advance-plus---zilver---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 29,00. in_stock
  Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Graphite - Joseph Joseph - Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Graphite - Joseph Joseph
  28,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Graphite - Joseph Joseph Snijplanken - 4 stuks in houder - Mini antislip Index Advance Plus - Graphite - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401813/th2/snijplanken---4-stuks-in-houder---mini-antislip-index-advance-plus---graphite---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 28,99. in_stock
  Snijplanken - 4 messen in houder - Index Steel XL Plus - Assorti - Joseph Joseph - Snijplanken - 4 messen in houder - Index Steel XL Plus - Assorti - Joseph Joseph
  67,80
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - 4 messen in houder - Index Steel XL Plus - Assorti - Joseph Joseph Snijplanken - 4 messen in houder - Index Steel XL Plus - Assorti - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401815/th2/snijplanken---4-messen-in-houder---index-steel-xl-plus---assorti---joseph-joseph[1].jpg Te koop voor 67,80. in_stock
 • -15%
  Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus XL Graphite - Graphite - Joseph Joseph - Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus XL Graphite - Graphite - Joseph Joseph
  51,49
  60.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus XL Graphite - Graphite - Joseph Joseph Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus XL Graphite - Graphite - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401819/th2/snijplanken---4-stuks-in-houder---antislip-index-advance-plus-xl-graphite---graphite---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 51,49. in_stock
 • -40%
  Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus Zilver - Zilver - Joseph Joseph - Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus Zilver - Zilver - Joseph Joseph
  29,50
  49.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus Zilver - Zilver - Joseph Joseph Snijplanken - 4 stuks in houder - antislip Index Advance Plus Zilver - Zilver - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/401823/th2/snijplanken---4-stuks-in-houder---antislip-index-advance-plus-zilver---zilver---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 29,50. in_stock
  Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living - Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/404181/th2/broodplank---keramiek---blokjes---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Geef u heden uw dagelijks brood op deze te gekke broodplank van HK Living! Gemaakt van witte keramiek met zwart geschilderde horizontale en verticale lijnen is deze hippe broodplank een must in elke trendy keuken. Met zijn afmetingen van L:33,5 x B:21 x H:0,7 cm en slijtvastheid bent u verzekerd van een trendy broodplank die heel lang mee zal gaan.
  Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living - Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/404183/th2/broodplank---keramiek---half-geschilderd---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Geef u heden uw dagelijks brood op deze te gekke broodplank van HK Living! Gemaakt van witte keramiek met een zwart geschilderde bovenkant is deze hippe broodplank een must in elke trendy keuken. Met zijn afmetingen van L:33,5 x B:21 x H:0,7 cm en slijtvastheid bent u verzekerd van een trendy broodplank die heel lang mee zal gaan.
  Snijplank - 36x27 cm - Grijs - Eva Solo - Snijplank - 36x27 cm - Grijs - Eva Solo
  42,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Eva Solo Categorie: Snijplank - 36x27 cm - Grijs - Eva Solo Snijplank - 36x27 cm - Grijs - Eva Solo //cdn.lil.nl/upload/22/products/414842/th2/snijplank---36x27-cm---grijs---eva-solo[0].jpg Te koop voor 42,50. in_stock

  De snijplank van Eva Solo is gemaakt van duurzaam bamboe, van betrouwbare bron! De sciliconen rand zorgt voor stabiliteit op het aanrecht.
  De rand is in moonlight blue, granite green of grey, zodat u eventueel onderscheidt kunt maken in een vlees, groente of vis plank.

  • Afmetingen: 36 x 27 x 2 cm
  • Materiaal: bamboe en scilicone
  • Snijplank is niet vaatwasmachine bestendig
 • -2%
  Giftbox - Snijplank - Vleesmes - Vleesvork - Antraciet/rood - Joseph Joseph - Giftbox - Snijplank - Vleesmes - Vleesvork - Antraciet/rood - Joseph Joseph
  41,97
  42.75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Giftbox - Snijplank - Vleesmes - Vleesvork - Antraciet/rood - Joseph Joseph Giftbox - Snijplank - Vleesmes - Vleesvork - Antraciet/rood - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/461889/th2/giftbox---snijplank---vleesmes---vleesvork---antraciet-rood---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 41,97. in_stock

  Ben jij degene die thuis het vlees snijdt? Doe dat dan vol overgave met de Joseph Joseph Snijplank Complete Carving Set. De set bestaat uit een kunststof snijplank, een vleesmes van 20,3 cm en een vleesvork van 19 cm. Op de snijplank van 37,5 x 29,5 centimeter is genoeg plek voor (grote) stukken vlees. Door het snijoppervlak met grippunten blijft het vlees tijdens het snijden netjes op zijn plek liggen. Hierdoor behoud je de structuur van het vlees en gaat het snijden gemakkelijker. Het overtollige vocht loopt niet op je aanrecht door de opstaande rand van de snijplank. Dankzij de schenkhoeken giet je het vocht na het snijden af, eventueel als jus over je vlees. Het mes en de vork van roestvrijstaal passen precies in elkaar wanneer je ze opbergt.

 • -27%
  Snijplank - Walnut - 26x42x1.5 cm - House Doctor - Snijplank - Walnut - 26x42x1.5 cm - House Doctor
  19,-
  26.15
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: House Doctor Categorie: Snijplank - Walnut - 26x42x1.5 cm - House Doctor Snijplank - Walnut - 26x42x1.5 cm - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/461897/th2/snijplank---walnut---26x42x1.5-cm---house-doctor[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock Snijplanken zijn een van de weinige dingen in het leven waar een mens nooit teveel van kan hebben. U heeft vast wel een taak voor de Walnut-snijplank van House Doctor. Deze walnoothouten snijplank is een echte allrounder onder de snijplanken. Snijplank, serveerplank of decoratief object, de Walnut draait zijn handvat er niet voor om. Deze stoere snijplank komt in twee afmetingen: B:26 x D:42 x H:1,5 en B:22 x D:35 x H:1,5 cm zodat u ook qua maat keuzes heeft.
  Snijplank olijfhout - 22x35x4 - Storebror - Snijplank olijfhout - 22x35x4 - Storebror
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Storebror Categorie: Snijplank olijfhout - 22x35x4 - Storebror Snijplank olijfhout - 22x35x4 - Storebror //cdn.lil.nl/upload/22/products/535828/th2/snijplank-olijfhout---22x35x4---storebror[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Olijf houten snijplanken "Olive wooden cutting board" Een snijplank gemaakt van olijfhout. De plank kan een beetje variëren in grootte. Zowel functioneel als decoratief en mooi te combineren met de overige houten keukenaccessoires uit de Storebror collectie.

  Breedte: 22-24 cm
  Diepte : 35-37 cm
  Hoogte: 4 cm

  Snijplanken - set 4 stuks - in houder - XL - steel glans - Joseph Joseph - Snijplanken - set 4 stuks - in houder - XL - steel glans - Joseph Joseph
  63,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken - set 4 stuks - in houder - XL - steel glans - Joseph Joseph Snijplanken - set 4 stuks - in houder - XL - steel glans - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549235/th2/snijplanken---set-4-stuks---in-houder---xl---steel-glans---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 63,00. in_stock Snijplanken set 4 stuks in houder XL steel glans
  Snijplank Chop2Pot - Bamboe - groot - Joseph Joseph - Snijplank Chop2Pot - Bamboe - groot - Joseph Joseph
  29,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank Chop2Pot - Bamboe - groot - Joseph Joseph Snijplank Chop2Pot - Bamboe - groot - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549247/th2/snijplank-chop2pot---bamboe---groot---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 29,99. in_stock * Inklapbaar * Fraai en uniek design * flinterdun voor het eenvoudig opbergen van de snijplank Iedere keuken heeft een snijplank van Joseph Joseph nodig. Met de Chop2Pot heb je een vlak snijvlak en kan je de gesneden gerechten door één simpele beweging in de pan of schaal gieten zonder te knoeien. De Chop2Pot van Joseph Joseph is er in verschillende maten en kleuren. De onderkant van het snijvlak bevat een antislipband. Hierdoor ligt het snijvlak stevig en veilig op het werkblad. Na gebruik kan de Chop2Pot makkelijk schoongemaakt worden en mag eventueel ook in de vaatwasser.De Chop2Pot is nu ook verkrijgbaar in het bamboe. Deze set bestaat uit de maten groot (33cm x 27cm) en klein (26cm x 21cm). Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweeling broers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?the perfect kitchen? . Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail. Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?The Perfect Kitchen?. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplank Nest Chop - anti slip - groen - Joseph Joseph - Snijplank Nest Chop - anti slip - groen - Joseph Joseph
  31,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank Nest Chop - anti slip - groen - Joseph Joseph Snijplank Nest Chop - anti slip - groen - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549251/th2/snijplank-nest-chop---anti-slip---groen---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 31,99. in_stock * Makkelijk op te bergen * anti-slip ondergrond * Trechter uiteinden De complete set van 3 snijplanken met opgebolde zijkanten. Hierdoor kun je de drie planken netjes in elkaar leggen om ze zo ruimtebesparend op te bergen. Ook hebben deze randen een soort van trechter functie. Wat u gesneden heeft kunt u zo in in uw pan of schaal schuiven. De afmetingen zijn: Small: 25 x 18.5 x 3.5 cm , Medium: 29.5 x 22 x 4.5 cm , Large: 34 x 25.5 x 5.5 cm. De snijplanken hebben anti-slip en zijn vaatwasbestendig. Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweeling broers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?the perfect kitchen? . Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
 • -4%
  Snijplank Nest Chop - anti slip - opal - Joseph Joseph - Snijplank Nest Chop - anti slip - opal - Joseph Joseph
  32,49
  33.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank Nest Chop - anti slip - opal - Joseph Joseph Snijplank Nest Chop - anti slip - opal - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549256/th2/snijplank-nest-chop---anti-slip---opal---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 32,49. in_stock * Makkelijk op te bergen * anti-slip ondergrond * Trechter uiteinden De complete set van 3 snijplanken met opgebolde zijkanten. Hierdoor kun je de drie planken netjes in elkaar leggen om ze zo ruimtebesparend op te bergen. Ook hebben deze randen een soort van trechter functie. Wat u gesneden heeft kunt u zo in in uw pan of schaal schuiven. De afmetingen zijn: Small: 25 x 18.5 x 3.5 cm , Medium: 29.5 x 22 x 4.5 cm , Large: 34 x 25.5 x 5.5 cm. De snijplanken hebben anti-slip en zijn vaatwasbestendig. Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweeling broers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?the perfect kitchen? . Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Broodtrommel - Rvs - met snijplank - zwart - Joseph Joseph - Broodtrommel - Rvs - met snijplank - zwart - Joseph Joseph
  61,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Broodtrommel - Rvs - met snijplank - zwart - Joseph Joseph Broodtrommel - Rvs - met snijplank - zwart - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/549262/th2/broodtrommel---rvs---met-snijplank---zwart---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 61,90. in_stock * Luchtdicht * Modern design * Deksel is tevens snijplank Een practische opbergruimte voor de moderne keuken. Deze broodtrommel is gemaakt van stevig, poedercoating staal en heeft een deksel van hoog kwaliteit bamboe die tevens dienst doet als snijplank wanneer u deze omdraait. Het ontwerp bevat een makkelijk vast te pakken handvat. De snijplank heeft kruimel vangende groeven en de trommel heeft anti-slip voetjes aan de onderkant. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Afmetingen zijn 35,5 x 21,5 x 18 cm. De stalen trommel schoonmaken met een vochtige doek. De bamboe deksel graag met de hand wassen en gelijk afdrogen. Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor ?The Perfect Kitchen?. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
 • -5%
  Snijplank Chop2pot plus - Groot - Groen - Joseph Joseph - Snijplank Chop2pot plus - Groot - Groen - Joseph Joseph
  18,95
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplank Chop2pot plus - Groot - Groen - Joseph Joseph Snijplank Chop2pot plus - Groot - Groen - Joseph Joseph //cdn.lil.nl/upload/22/products/552671/th2/snijplank-chop2pot-plus---groot---groen---joseph-joseph[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  De snijplank Chop2pot is een echt hebbeding voor in de keuken. Dankzij het hoge functionaliteitsgehalte van deze design snijplank is dit voor elke kookliefhebber of amateurkok een echte aanrader. De snijplank is ontworpen door Mark Sanders en kan worden samengeknepen tot een handige koker waardoor alle gesneden groeten gemakkelijk in de pan worden geschoven. Dit unieke en bovenal handige snijplankje van Joseph Joseph heeft zelf een Award gewonnen dankzij zijn handigheid. De snijplank Chop2pot is een ideaal hulpmiddel in elke keuken en is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor hij pas in iedere interieurstijl.

 • -5%
  Snijplank Chop Chop - Wit - Zuperzozial - Snijplank Chop Chop - Wit - Zuperzozial
  18,95
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Zuperzozial Categorie: Snijplank Chop Chop - Wit - Zuperzozial Snijplank Chop Chop - Wit - Zuperzozial //cdn.lil.nl/upload/22/products/577112/th2/snijplank-chop-chop---wit---zuperzozial[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Deze snijplank gebaseerd op bamboevezel en maispulver is sterk en slijtvast. Beide zijdes hebben een eigen snijvlak; een geribbeld oppervlak of helemaal egaal. Hang hem in de keuken aan zijn stoere jute touw. Tip: gebruik als kaas / tapasplankje!

  Duurzaam serviesgoed met ruwe structuren, dat is de Zuperzozial Raw Earth collectie! Raw Earth is gebaseerd op biologisch afbreekbaar bamboe en mais, versterkt met melamine hars, en kenmerkt zich door ruwe structuren en een aardse uitstraling. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de vaatwasser.
  Snijplank Dagny - 50x19x1,5 cm - acacia hout - A Simple Mess - Snijplank Dagny - 50x19x1,5 cm - acacia hout - A Simple Mess
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: A Simple Mess Categorie: Snijplank Dagny - 50x19x1,5 cm - acacia hout - A Simple Mess Snijplank Dagny - 50x19x1,5 cm - acacia hout - A Simple Mess //cdn.lil.nl/upload/22/products/631715/th2/snijplank-dagny---50x19x15-cm---acacia-hout---a-simple-mess[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock
  Snijplank - Marmer - H30xB30 cm - Groen - Bloomingville - Snijplank - Marmer - H30xB30 cm - Groen - Bloomingville
  33,-
  7 - 14 Dag(en)
  Merk: Bloomingville Categorie: Snijplank - Marmer - H30xB30 cm - Groen - Bloomingville Snijplank - Marmer - H30xB30 cm - Groen - Bloomingville //cdn.lil.nl/upload/22/products/699079/th2/snijplank---marmer---h30xb30-cm---groen---bloomingville[0].jpg Te koop voor 33,00. in_stock
  Snijplank - Marmer - L30xH1xB20 cm - Groen - Bloomingville - Snijplank - Marmer - L30xH1xB20 cm - Groen - Bloomingville
  23,-
  7 - 14 Dag(en)
  Merk: Bloomingville Categorie: Snijplank - Marmer - L30xH1xB20 cm - Groen - Bloomingville Snijplank - Marmer - L30xH1xB20 cm - Groen - Bloomingville //cdn.lil.nl/upload/22/products/699081/th2/snijplank---marmer---l30xh1xb20-cm---groen---bloomingville[0].jpg Te koop voor 23,00. in_stock
  Snijplank Eikenhout - Rond - 30 cm - Hubsch - Snijplank Eikenhout - Rond - 30 cm - Hubsch
  35,-
  5 - 12 Dag(en)
  Merk: Hubsch Categorie: Snijplank Eikenhout - Rond - 30 cm - Hubsch Snijplank Eikenhout - Rond - 30 cm - Hubsch //cdn.lil.nl/upload/22/products/700125/th2/snijplank-eikenhout---rond---30-cm---hubsch[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Snijplanken Eikenhout - Rond - Set van 2 - Hubsch - Snijplanken Eikenhout - Rond - Set van 2 - Hubsch
  110,-
  5 - 12 Dag(en)
  Merk: Hubsch Categorie: Snijplanken Eikenhout - Rond - Set van 2 - Hubsch Snijplanken Eikenhout - Rond - Set van 2 - Hubsch //cdn.lil.nl/upload/22/products/700127/th2/snijplanken-eikenhout---rond---set-van-2---hubsch[0].jpg Te koop voor 110,00. in_stock
  Snijplanken Eikenhout - Set van 2 - Rechthoek - Hubsch - Snijplanken Eikenhout - Set van 2 - Rechthoek - Hubsch
  70,-
  5 - 12 Dag(en)
  Merk: Hubsch Categorie: Snijplanken Eikenhout - Set van 2 - Rechthoek - Hubsch Snijplanken Eikenhout - Set van 2 - Rechthoek - Hubsch //cdn.lil.nl/upload/22/products/700129/th2/snijplanken-eikenhout---set-van-2---rechthoek---hubsch[0].jpg Te koop voor 70,00. in_stock
 • -9%
  Snijplank Ubud - Hout - 58,5x48,5x2,5 cm - Light & Living - Snijplank Ubud - Hout - 58,5x48,5x2,5 cm - Light & Living
  19,95
  22.00
  5 - 8 Dag(en)
  Merk: Light & Living Categorie: Snijplank Ubud - Hout - 58,5x48,5x2,5 cm - Light & Living Snijplank Ubud - Hout - 58,5x48,5x2,5 cm - Light & Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/700744/th2/snijplank-ubud---hout---585x485x25-cm---light-and-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock
  Snijplank Blank Teak - Large - HSM Collection - Snijplank Blank Teak - Large - HSM Collection
  29,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: HSM Categorie: Snijplank Blank Teak - Large - HSM Collection Snijplank Blank Teak - Large - HSM Collection //cdn.lil.nl/upload/22/products/725757/th2/snijplank-blank-teak---large---hsm-collection[0].png Te koop voor 29,00. in_stock

  Kan je keuken interieurwise wel een oppepper gebruiken? Dan is deze mooie, stijlvolle snijplank van HSM Collection helemaal voor jou! Niet alleen een praktische aanwinst voor de keuken, maar door de mooie houtpatronen ook nog eens een echte lust voor het oog.

  Van teakhout vervaardigd
  Natuurlijke houtvormen en -nerven mooi zichtbaar
  Verkrijgbaar in verschillende maten

  Snijplanken set 4 stuks in houder Mini antislip Index - Snijplanken set 4 stuks in houder Mini antislip Index
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken set 4 stuks in houder Mini antislip Index Snijplanken set 4 stuks in houder Mini antislip Index //cdn.lil.nl/upload/22/products/727359/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-mini-antislip-index[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Snijplanken set 4 stuks in houder Mini antislip Index
  Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact - Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact
  59,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact //cdn.lil.nl/upload/22/products/727362/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-index-compact[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De Index Compact is speciaal gemaakt voor klein behuisde. De houder neemt niet veel ruimte in op het aanrecht en door de opening aan de boven- en zijkant zijn de planken eenvoudig te pakken. Net als de voorgaande Index serie hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 28 x 20 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 7,8 x 31,3 x 20,6 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact - Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact
  59,89
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact Snijplanken Set 4 Stuks In Houder Index Compact //cdn.lil.nl/upload/22/products/727365/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-index-compact[0].jpg Te koop voor 59,89. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De Index Compact is speciaal gemaakt voor klein behuisde. De houder neemt niet veel ruimte in op het aanrecht en door de opening aan de boven- en zijkant zijn de planken eenvoudig te pakken. Net als de voorgaande Index serie hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 28 x 20 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 7,8 x 31,3 x 20,6 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular - Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular
  47,61
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular //cdn.lil.nl/upload/22/products/727368/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-antislip-index-regular[0].jpg Te koop voor 47,61. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De vernieuwde Index heeft dezelfde eigenschappen als de laatste variant. Alleen de houder heeft een vernieuwd ontwerp. Net als bij de voorgaande Index hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 30 x 20 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 8,3 x 30,5 x 23,3 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular - Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular
  62,26
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Regular //cdn.lil.nl/upload/22/products/727371/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-antislip-index-regular[0].jpg Te koop voor 62,26. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De vernieuwde Index heeft dezelfde eigenschappen als de laatste variant. Alleen de houder heeft een vernieuwd ontwerp. Net als bij de voorgaande Index hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 30 x 20 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 8,3 x 30,5 x 23,3 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large - Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large
  61,38
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large //cdn.lil.nl/upload/22/products/727374/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-antislip-index-large[0].jpg Te koop voor 61,38. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De vernieuwde Index Large heeft dezelfde eigenschappen als de laatste variant. Alleen de houder heeft een vernieuwd ontwerp. Net als bij de voorgaande Index hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 34 x 24 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 8,3 x 34,6 x 27,3 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large - Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large
  68,20
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large Snijplanken Set 4 stuks In Houder Antislip Index Large //cdn.lil.nl/upload/22/products/727377/th2/snijplanken-set-4-stuks-in-houder-antislip-index-large[0].jpg Te koop voor 68,20. in_stock * Set van 4 snijplanken * Opstaande randen * Antislip Sinds de lancering in 2008 is de Index een wereldwijd fenomeen. Het kleurcode systeem verminderd de kans op kruisbesmetting. Het concept is gelijk gebleven maar de Index serie is door de jaren heen regelmatig verbeterd en uitgebreid. De vernieuwde Index Large heeft dezelfde eigenschappen als de laatste variant. Alleen de houder heeft een vernieuwd ontwerp. Net als bij de voorgaande Index hebben de snijplanken een opstaande rand om vocht of kruimels op te vangen en antislip hoekjes. Ook de houder heeft een antislip bodem. Snijplanken: * Afmetingen 34 x 24 cm * Vaatwasmachinebestendig Houder: * Afmetingen 8,3 x 34,6 x 27,3 cm * Schoonmaken met een vochtige doek Over Joseph Joseph Joseph Joseph is een Engels merk en staat al jaren aan de top als het gaat om functionele keukenaccessoires. De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph ontwerpen en produceren vanaf 2002 de beste en meest hippe accessoires voor “The Perfect Kitchen”. Zij hebben al vele prachtige prijzen gewonnen met de ontwerpen van hun artikelen. Ze zijn wereldwijd bekend en erkend. Een prachtig merk met geweldige producten voor keukenhulpen, schoonmaken en slim opbergen. Joseph Joseph staat bekend om zijn functionaliteit gecombineerd met kleur, opvallend ontwerp en oog voor detail.
  Giftset Snijplank Index met Chef's mes - Giftset Snijplank Index met Chef's mes
  53,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Joseph Joseph Categorie: Giftset Snijplank Index met Chef's mes Giftset Snijplank Index met Chef's mes //cdn.lil.nl/upload/22/products/727380/th2/giftset-snijplank-index-met-chefs-mes[0].jpg Te koop voor 53,00. in_stock Giftset Snijplank Index met Chef's mes

Broodplanken zijn handig wanneer u vers brood heeft gebakken of wanneer u een brood wilt snijden. Broodplanken zijn over het algemeen van hout en voorkomen krassen in uw aanrecht of tafelblad. Naast deze handigheid van de broodplank, heeft de broodplank vandaag de dag ook een decoratieve functie. Zo is het een heuse trend om een broodplank als onderbord te gebruiken bij het serveren van de maaltijd. Dit ziet u ook veel in kookprogramma’s van bekende chef-koks als Jamie Oliver. Broodplanken zijn dus een hip item om broodmaaltijden op te serveren. Maar daarnaast is het ook nog eens een hulpmiddel dat dient als snijplank om krassen en beschadigingen in uw aanrecht en tafel te voorkomen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram