Keuken & Huishoudelijk

Opgeruimd staat netjes
Opbergbox Unibox Classic - Eco - L - Zilver - Curver

Curver Unibox Classic Eco is een erg handige opbergbox. Bekijk het filmpje voor meer informatie over dit proces. De handige opbergboxen ook wel kratten genoemd z..

> Bekijk meer Opbergboxen
Voor iedere ruimte een geschikte wasmand
Wasmand Wasbox Style - 60 lt - Antraciet - Curver

Wasmand Wasbox Style Antraciet 60 lt van Curver biedt voor wel 60 liter aan ruimte voor al uw vuile wasgoed. Deze wasbox is ideaal voor een gezin van 2-4 pers..

> Bekijk meer Wasmanden
Praktisch en deocoratief
Saladeschaal met Slabestek Northwind  - 25 cm - Wit/Blauw - ARC Marine

De producten van ARC Marine zijn ontworpen voor op een boot maar ze kunnen ook gebruikt worden voor in uw huis. Combineer dit prachtige product met de..

> Bekijk meer Saladeschaal met slabestek
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Waterglas 6 stk Rosette  - 8,9 x 11,3 cm - Rood - ARC Marine

De producten van ARC Marine zijn ontworpen voor op een boot maar ze kunnen ook gebruikt worden voor in uw huis. Combineer dit prachtige product met de..

> Bekijk meer Glazen
Van Curver tot Xala
Emmer Drop Bucket - Geel - Xala

Hoe leuk is deze emmer van Xala? Door het strakke design en het soepele materiaal is deze emmer  van Xala  geschikt voor ieders schoonmaak interieur...

> Bekijk meer Emmers

Het huishouden is niet bij iedereen favoriet. Daarom maken we het u bij huishoudelijk zo gemakkelijk mogelijk. Bij huishoudelijk vindt u praktische en handige hulpmiddelen die het huishouden minder erg maken en misschien wel leuk. Wat dacht u van handige producten voor de schoonmaak, wassen & strijken, opbergen of klimaatbeheersing? Behalve erg handig zijn deze producten ook erg mooi om te zien.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up