Keuken

bekijk alle mokjes
70's Mokjes - Keramiek - set van 6 - HK Living

De trend van dit seizoen. Een set van 6 keramieken mokjes met verschillende finishes in 70's stijl. De mokjes zijn vaatwasserbestendig. De afmeting van deze leuk..

> Bekijk meer Mokjes
Potten & pannen
Koekenpan Nordic kitchen - 24 cm - Eva Solo

Nordic Kitchen is een de nieuwe kookgerei pannen serie van Eva Solo. Om overeen te komen met de Scandinavische keuken heeft de serie een prachtige zwarte giet..

> Bekijk meer Kookpannen
Voor een scherpe prijs
Botermessen - Parelmoer - Set van 4 - Laguiole Style de Vie

Bent u op zoek naar nieuwe botermessen? Deze botermessenset van Laguiole Style de Vie heeft een prachtig heft van parelmoer ABS. De set bestaat uit 4 boterm..

> Bekijk meer Messensets

De keuken is de spil van het huis en wordt dagelijks gebruikt. Daarom is het aan te raden de keuken zo netjes mogelijk te houden. Dit kunt u doen door alles in de keuken een mooie plek te geven en na het eten bereiden direct af te wassen. Zo geniet u optimaal van de keuken waar niet alleen gekookt, maar ook geleefd wordt. Bekijk de gehele keukencollectie om van uw keuken een paradijs te maken.

Wat is een keuken?

Volgens het woordenboek: keuken

keu-ken
plaats of vertrek in een huis of gebouw, speciaal ingericht om voedsel te bereiden, soms ook wel om er te eten of te wonen.

De keuken

Koken, eten, drinken, er gaat geen dag voorbij of we gebruiken niet de keuken. De keuken is dan vaak ook erg belangrijk vooral voor de kookliefhebbers. Genoeg ruimte om te bewegen, maar ook genoeg ruimte voor al uw voorraad is essentieel. Terwijl de een een mini keukentje heeft waar hij of zij nauwelijks kan bewegen, zijn er ook mensen die gezegend zijn met een keuken met kookeiland, steamer en heet waterkraan. 

Wat kun je met een keuken?

Lekker kokkerellen, maar ook snel een pak koekjes of een glas drinken inschenken. In de keuken leeft het altijd. Dat in de keuken vlekken ontstaan is geen probleem, het hoort er allemaal bij. Doordat de keuken elke dag gebruikt wordt, is het erg leuk om de keuken aan te kleden met accessoires die het leven in de keuken nog gezelliger maken. 's Ochtens voor het ontbijten brood uit de broodbak halen, 's middags tijdens het bakken van een appeltaart het suiker wegen en 's avonds na het avondeten een kopje thee uit de waterkoker. Keukenaccessoires genoeg. 

Een greep uit de collectie:

  • Gekleurd en met printjes bestek van Present Time
  • Zomerse etageres met vogels
  • Voorraadbussen van Wesco met kijkschermen
  • Broodbakken waar brood ook na een dag nog vers is
  • En weegschalen die elke keuken gezellig maken.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up