Prullenbakken

Handig voor in badkamer of wc
Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra

Prullenbak Touch Blauw - met draaiende deksel Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken,..

> Bekijk meer Prullenbakken 0 - 9 liter
In diverse prints of kleuren
Pedaalemmer Decobin - 50 lt - New York zwart - Curver

Droomt u van een reis naar New York? Of heeft u mooie herinneringen aan uw reis naar New York? Deze pedaalemmer Decobin heeft een inhoud van 50 liter en ee..

> Bekijk meer Prullenbakken 50 - 59 liter
Groot groter grootst
Prullenbak Bullet Open Top Can - 60 lt - Simplehuman (SALE)

De Prullenbak Bullet Open Top Can van Simplehuman is een prullenbak gericht op efficiëntie. Deze design afvalverzamelaar heeft namelijk een open bovenkant. Hier..

> Bekijk meer Prullenbakken groter dan 59 liter

Elke dag worden ze gebruikt en onbewust vaker dan we denken: prullenbakken. Lang niet iedereen scheidt alles en gooit dan alles bij elkaar in een prullenbak. Prullenbakken zijn altijd handig of u nu afval scheidt of niet. Vandaar de ruime keuze aan prullenbakken voor in de keuken, slaapkamer en waar u ook een prullenbank wil neerzetten. Deze prullenbakken zijn om jarenlang te gebruiken en al uw afval in weg te gooien. 

Filters
Prijs
Levertijd
Model
Sale

Prullenbakken zijn voorwerpen die uw afval verzamelen. Over het algemeen wordt er een zak in de prullenbak geplaatst waarin het afval wordt opgevangen. Prullenbakken zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn grote prullenbakken met een inhoud van 35 of 40 liter. Deze afvalverzamelaars zijn ideaal voor in bedrijven en grote openbare ruimtes. Daarnaast zijn er ook kleinere varianten voor in de keuken, toilet en de badkamer. Deze hebben vaak een kleinere inhoud en zijn compacter van vorm. Tevens bestaan er ook nog eens prullenbakken met een handige voetpedaal, maar ook prullenbakken met een druksysteem. Tevens zijn er met een geluidsloze deksel of prullenbakken met een open deksel zodat het afval er direct in kan worden geworpen.

 

Wat is een prullenbak?

Volgens het woordenboek: prullenbak 

prullenmand, afvalbak.

De prullenbak

Waar de prullenbak in de eerste plaats voor dient, is al het afval te bewaren totdat de zak vol is en deze weggegooid kan worden. Een prullenbak is essentieel voor een opgeruimd huis. Geen rondslingerende snoeppapiertjes, bananenschillen, lege boterhamzakjes of pakjes drinken op de grond of op een hoop, maar allemaal netjes in de prullenbak. 

Wat kun je met prullenbakken?

Prullenbakken, worden ook wel afvalbakken genoemd, en zijn erg belangrijk voor elk huis. Iedereen heeft wel afval dat hij of zij kwijt moet. En waar kan dat nu anders dan in een prullenbak. De meeste prullenbakken staan in de keuken, omdat daar het meeste weg wordt gegooid. Doosjes, pakjes, zakjes, alles verdwijnt binnen enkele tellen in de prullenbak. Daarnaast staat een prullenbak ook in de keuken, omdat het zo hoort. Het is geen gezicht als de prullenbak in de woonkamer staat, we zijn het niet gewend. Het prullenbak is vandaag de dag lang niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Door de vele prullenbakken die er te vinden zijn, is er altijd wel een prullenbak bijpassend bij uw huis. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up