ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

2 Laags Etageres

2 laags etageres hebben twee lagen waar u van alles op kunt leggen, op een 2 laags etagere kunt u vooral lekkere koekjes en chocolaatjes leggen. 2 laags etageres maken een high tea compleet, maar ook verjaardagen of feestjes worden met 2 laags etageres een vrolijk festijn. 2 laags etageres zijn er om het lekkers te laten zien, maar ook om uw interieur een frisse en vrolijke uitstraling te geven.  

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -5%
  Etagere - 2 lagen - Zwart - Kitchen Trend - Etagere - 2 lagen - Zwart - Kitchen Trend
  13,-
  13.71
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Etagere - 2 lagen - Zwart - Kitchen Trend Etagere - 2 lagen - Zwart - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/346990/th2/etagere---2-lagen---zwart---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 13,00. in_stock 4.8

  Rond theetijd, natuurlijk met een kopje thee maar ook met lekkere gebakjes, rond de tafel zitten. Dit is het idee van een high tea. Een high tea is de trend van dit moment en gezellig voor jong en oud. Met vriendinnen of met familie een middagje kletsen en roddelen om zo even op de hoogte te blijven van wat er in de omgeving gebeurt. Wat daarbij niet mag ontbreken is een handige en mooie etagère om al het lekkernij op te leggen. Deze etagère 2-laags zwart is geschikt voor twee borden. Met deze etagère kunt u helemaal uw eigen stijl bepalen en genieten van heerlijke middagen high tea-en. 

 • Best verkocht
  -14%
  Etagere - 2 lagen - Wit - Kitchen Trend - Etagere - 2 lagen - Wit - Kitchen Trend
  14,57
  16.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Etagere - 2 lagen - Wit - Kitchen Trend Etagere - 2 lagen - Wit - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/346988/th2/etagere---2-lagen---wit---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 14,57. in_stock 4.0

  Heerlijke koekjes, cakejes en chocolaatjes op een mooie etagère. Kopje thee of kopje koffie erbij, misschien nog wat sandwiches en smoothies, en uw high-tea is geboren. Samen met vriendinnen of familie kletsen en roddelen. De etagère maakt het allemaal een stuk stijlvoller en gezelliger. Het is aan u om ervoor te zorgen dat uw etagère persoonlijk, uniek en bijzonder wordt. Kiest u voor verschillende borden of dezelfde, deze etagère zal altijd mooi staan in uw tuin of interieur. 

 • Best verkocht
  Etagére 2 laags - Aluminium - Mars & More - Etagére 2 laags - Aluminium - Mars & More
  99,-
  Leverbaar vanaf 15-03-2017
  Merk: Mars & More Categorie: Etagére 2 laags - Aluminium - Mars & More Etagére 2 laags - Aluminium - Mars & More //cdn.lil.nl/upload/22/products/483327/th2/etagare-2-laags---aluminium---mars-and-more[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  De prachtige Etagére 2 laags - Aluminium - Mars & More is een echte eye catcher! Leuk om uw spullen op te serveren met bijvoorbeeld een verjaardag of u kunt het gebruiken als een decoratie stuk! De etagere is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u deze op uw interieur kunt afstemmen. 

2 laags etageres bevatten twee lagen waar u de allerlekkerste gebakjes, koekjes, cakejes en snoepjes op kunt leggen. De 2 laags etageres zijn erg leuk om op tafel te zetten met een high-tea, maar ook met verjaardagen, baby showers, huwelijken en een middagje op de bank hangen zijn deze 2 laags etageres te leuk om te verbergen. Er zijn verschillende 2 laags etageres. Zo zijn er etageres waarop u zelf nog borden kunt plaatsen om uw eigen persoonlijke etagere te creëeren. Daarnaast zijn er ook etageres die zo zonder eigen creatie prachtig staan op tafel. Ook zonder snoepgoed, maar met kaarsen staan deze etageres het hele jaar door voor een gezellige en warme sfeer in uw huiskamer of slaapkamer.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up