ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Broodplanken

broodplanken
Broodplanken

Broodplank, hapjesplank of tapasbord, broodplanken worden al lang niet meer gebruikt voor het snijden van het brood maar steeds vaker voor het serveren van hapjes.  LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige broodplanken in verschillende soorten en maten. 

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Handgreep
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living - Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living Broodplank Teak - Rond - Large - 58,5x50cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/241694/th2/broodplank-teak---rond---large---585x50cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 4.7

  De broodplank Teak L van HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met zijn afmeting, 58,5x50cm, kunt u alle kanten met deze broodplank op. Zo is de broodplank gemaakt van teakhout ideaal om brood of pizza op te snijden, maar kunt u de broodplank ook voor de sier gebruiken. Plaats de broodplank op een keukenplank, serveer er toastjes op of leg er waxinelichtjes op en zet de broodplank op tafel. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker!

 • Best verkocht
  -11%
  Broodplanken Teak - set van 3 - HK Living - Broodplanken Teak - set van 3 - HK Living
  35,99
  40.60
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplanken Teak - set van 3 - HK Living Broodplanken Teak - set van 3 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463428/th2/broodplanken-teak---set-van-3---hk-living[0].jpg Te koop voor 35,99. in_stock

  De populaire broodplanken in een set van 3 zijn terug bij HK Living, maar nu helemaal vernieuwd. De planken worden geleverd met een lederen bandje en zijn gemaakt van teakhout. Leuk ter decoratie voor op het aanrecht of om uw brood op te snijden en te serveren.

  Afmetingen: 
  Large:  47cm
  Medium:  38cm
  Small: 31cm

 • Best verkocht
  Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living - Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living
  26,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living Broodplank Teak - Rond - Medium - 37,5x32cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/241693/th2/broodplank-teak---m---rond---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,00. in_stock

  De broodplank Teak M van HK Living heeft zijn intrede gedaan. Niet alleen functioneel, maar vooral decoratief. Zo kunt u deze broodplank Teak van HK Living met afmeting 37,5x32cm gebruiken om brood op te snijden, maar kunt u ook gebruiken als serveerplank of ter decoratie. Zet de broodplank op tafel met kaarsen erop of geef de plank een plek in de keuken op een plank of het aanrecht. Een ding is zeker, de broodplank is altijd handig en ook geschikt als cadeau.

 • -5%
  Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living - Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living
  33,20
  34.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living Broodplank - Rond - Wit - Large - 58cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344270/th2/broodplank---rond---wit---large---58cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 33,20. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank Acacia hout - S - HK Living - Broodplank Acacia hout - S - HK Living
  17,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - S - HK Living Broodplank Acacia hout - S - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344245/th2/broodplank-acacia-hout---s---41x145-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - S
  Broodplank S van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.
   

 • -27%
  Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living
  8,75
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Olijfgroen - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344250/th2/broodplank---rond---olijfgroen---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 8,75. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -24%
  Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living - Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living
  26,50
  34.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living Broodplank Mango - Hout - Set van 3 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/241688/th2/broodplank-mango---hout---set-van-3---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,50. in_stock 5.0

  Door het mooie hout en de functionele vormen doen deze broodplanken niet alleen dienst om brood op te snijden, maar zijn de planken ook decoratief. Hang de broodplanken aan de wand of zet ze neer op het aanrecht, de broodplanken kunt u overal voor gebruiken. De broodplanken van HK Living zijn ook leuk als cadeau.

 • -11%
  Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor - Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor
  19,50
  21.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: House Doctor Categorie: Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor Broodplank - Kaasplank - Wit - Marmer - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/313774/th2/broodplank---kaasplank---wit---marmer---house-doctor[0].jpg Te koop voor 19,50. in_stock

  Het kaasplankje ontworpen door het merk House Doctor is stijlvol en ook nog eens erg handig. Zo is de snijplank aan twee kanten te gebruiken. Het kaasplankje is voor meerdere doeleindes te gebruiken, zo is hij geschikt voor het serveren van zowel kaas als brood.

  Broodplank Acacia hout - L - HK Living - Broodplank Acacia hout - L - HK Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - L - HK Living Broodplank Acacia hout - L - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344243/th2/broodplank-acacia-hout---l---34x32-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - L

  Broodplank L van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 


  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

   

 • -29%
  Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living - Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living
  11,95
  16.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living Broodplank Acacia hout - Sm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344246/th2/broodplank-acacia-hout---s---375x165-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - S

  Broodplank XS van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

 • -45%
  Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living
  6,-
  11.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Geel - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344252/th2/broodplank---rond---geel---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 6,00. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -32%
  Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living
  8,09
  11.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Donkergroen - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344254/th2/broodplank---rond---donkergroen---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 8,09. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

 • -16%
  Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living - Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living
  7,50
  8.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living Broodplank met handvat - 22x29 - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/533841/th2/broodplank-met-handvat---22x29---hk-living[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Broodplank met handvat gemaakt van mango hout. Perfect in combinatie met het bordenrek AKE1010. Bestel de borden voordelig in combinatie met het bijbehorende bordenrek van HK Living! Niet alleen functioneel maar ook zeker een decoratieve toevoeging aan de keuken of de woonkamer. Mooi te combineren met het overige houten servies van HK Living. 

  Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living - Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living
  39,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living Broodplank Acacia hout - XXL - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344241/th2/broodplank-acacia-hout---xxl---84x28-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Broodplank Acacia hout - HK Living

  Broodplank XXL van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

  Broodplank Acacia hout - M - HK Living - Broodplank Acacia hout - M - HK Living
  23,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - M - HK Living Broodplank Acacia hout - M - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344244/th2/broodplank-acacia-hout---m---40x20-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 23,95. in_stock

  Broodplank Acaciahout HK Living - M
  Broodplank M van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.
   

 • -46%
  Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living - Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living
  7,50
  13.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living Broodplank - Rond - Blauw - Small - 25cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344248/th2/broodplank---rond---blauw---small---25cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Broodplank HK Living Rond 25 cm 
  De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Een super trendy en hippe broodplank die zowel functioneel als decoratief is.

  Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  ! Wij raden aan de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken.

 • -3%
  Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) - Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE)
  19,45
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) Broodplank - Rond - Blauw - Medium - 36cm - HK Living(SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/344262/th2/broodplank---rond---blauw---medium---36cm---hk-livingsale[0].jpg Te koop voor 19,45. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living - Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living Broodplank - Rond - Grijs - Medium - 36cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344264/th2/broodplank---rond---grijs---medium---36cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living - Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living Broodplank - Rond - Wit - Medium - 36cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344266/th2/broodplank---rond---wit---medium---36cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock 5.0

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living - Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living Broodplank - Rond - Grijs - Large - 58cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344268/th2/broodplank---rond---grijs---large---58cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living
  33,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Grijs - Large - 45x63cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463422/th2/broodplank---vierkant---grijs---large---45x63cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 33,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
  Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood - Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood
  14,95
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/463427/th2/broodplank-hole---met-gat---50x20cm-fsc---woood[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Broodplank Hole - met gat - 50x20cm [fsc] - Woood

  Stevige massief eiken broodplank met gat. Knoop leuk touw door het gat en je kunt de plank ook ophangen. De plank is gemaakt van stroken verlijmd eikenhout (vingerlas) en wordt onbehandeld geleverd. De plank is dan ook bedoeld voor decoratie. Het blanke massieve eikenhout geeft een naturel look in huis. Zie ook de andere modellen van de broodplank van WOOOD.

 • -27%
  Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor - Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor
  32,20
  43.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: House Doctor Categorie: Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor Snijplank / Broodplank - Bruin Naturel - Hout - Set van 2 - House Doctor //cdn.lil.nl/upload/22/products/496327/th2/snijplank---broodplank---bruin-naturel---hout---set-van-2---house-doctor[0].jpg Te koop voor 32,20. in_stock 3.0

  De snijplanken van House Doctor is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Niet alleen als snijplank zelf, maar ook ter decoratie doen deze planken goede diensten. Stoer, robuust en plaatje voor bij u in huis. De snijplanken kan ook als serveerplank worden gebruikt. De snijplanken van House Doctor zijn niet verkrijgbaar in een ander variant.

 • -6%
  Broodplank Arin - Marmer - Rechthoek - Wit - La Forma - Broodplank Arin - Marmer - Rechthoek - Wit - La Forma
  14,-
  14.95
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer - Rechthoek - Wit - La Forma Broodplank Arin - Marmer - Rechthoek - Wit - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721212/th2/broodplank-arin---marmer---rechthoek---wit---la-forma[0].jpg Te koop voor 14,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Wit
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer )

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.
   

 • -34%
  Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living - Broodplank - Rechthoek - L - Grijs - HK Living
  23,75
  36.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living Broodplank - Rechthoek - Large - 45x90cm - Grijs - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/241692/th2/broodplank---rechthoek---l---grijs---hk-living[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock 5.0

  Met deze broodplank rechthoek L grijs van HK Living is het nooit saai in de keuken. De broodplank heeft een afmeting van 45x90cm en kan niet alleen functioneel, maar ook decoratief gebruikt worden. Door de broodplank op de keukenplank te zetten en te combineren met de andere broodplanken van HK Living creëert u een prachtig geheel. En wilt u de broodplank gebruiken, dan kunt er niet alleen brood op snijden maar ook op serveren. De broodplank is aan twee kanten te gebruiken en kan opgehangen worden. Fijn!

 • -44%
  Broodplank Cross - Kruis - Wit - Marmer - 42x20cm - Langwerpig - HK Living - Broodplank Cross - Kruis - Wit - Marmer - 42x20cm - Langwerpig - HK Living
  25,-
  45.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Cross - Kruis - Wit - Marmer - 42x20cm - Langwerpig - HK Living Broodplank Cross - Kruis - Wit - Marmer - 42x20cm - Langwerpig - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/306089/th2/broodplank-cross---kruis---wit---marmer---42x20cm---langwerpig---hk-living[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Broodplank Cross wit is langwerpig van vorm en heeft een lengte van 42 cm, is 20 cm breed en 1,5 cm dik. Ideaal voor het snijden van brood, groenten of vlees, maar ook zeer geschikt om hapjes op een smaakvolle manier te presenteren aan uw gasten. De broodplank is gemaakt van marmer wat een exclusieve uitstraling geeft. Voor meer bijzondere marmere producten bekijk ook eens gehele serviescollectie van HK Living.

   

  Broodplank Acacia hout - XL - HK Living - Broodplank Acacia hout - XL - HK Living
  26,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Acacia hout - XL - HK Living Broodplank Acacia hout - XL - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/344242/th2/broodplank-acacia-hout---xl---44x32-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 26,95. in_stock

  Broodplank Acacia hout - HK Living

  Broodplank XL van het merk HK Living is een echte aanrader voor in huis. Met deze broodplank kunt u alle kanten op. Zo is de broodplank gemaakt van acaciahout en heeft een leren touwtje. Het hout is onbehandeld. De broodplank is ideaal te gebruiken om brood of hapjes op te serveren, maar u kunt 'm ook voor de sier gebruiken. Leuk is deze houten broodplank van HK Living zeker! De broodplank is in meerdere maten verkrijgbaar. Let op! Wij raden aan om de broodplank niet in combinatie met vettige producten te gebruiken. 

  De Acacia hout van HK Living zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten en zijn zowel functioneel als decoratief te gebruiken, combineer verschillende voor een speels effect.
  Om deze broodplank te gebruiken in combinatie met vettige producten raden wij aan om de broodplank in te oliën met bijvoorbeeld olijfolie.

  Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) - Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE)
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) Broodplank - Rond - Olijfgroen - Medium - 36cm - HK Living(SALE) //cdn.lil.nl/upload/22/products/344260/th2/broodplank---rond---olijfgroen---medium---36cm---hk-livingsale[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Hoe leuk zijn deze vernieuwde broodplanken van HK Living? De broodplanken hebben een aangepast handvat met een metalen ring. Het hout van de broodplank is onbehandeld en alleen de onderkant is geschilderd. Gebruik de broodplank om hapjes te serveren of zet 'm neer in de keuken; een eyecatcher is het zeker! Tip; de broodplank is in verschillende kleuren én formaten te verkrijgen. Ook leuk om cadeau te doen!

  Broodmes met Stokbroodplank - Zwart - Laguiole Style de Vie - Broodmes met Stokbroodplank - Zwart - Laguiole Style de Vie
  26,13
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Laguiole Style de Vie Categorie: Broodmes met Stokbroodplank - Zwart - Laguiole Style de Vie Broodmes met Stokbroodplank - Zwart - Laguiole Style de Vie //cdn.lil.nl/upload/22/products/463415/th2/broodmes-met-stokbroodplank---zwart---laguiole-style-de-vie-sale[0].jpg Te koop voor 26,12. in_stock

  Dit zwarte broodmes van Laguiole Style de Vie wordt geleverd met stokbroodplank in een luxe verpakking. Met behulp van deze snijplank snijdt u gemakkelijk uw stokbroden in mooie sneetjes.Het gekartelde lemmet is gemaakt van 420 roestvrij staal en is geschikt voor de vaatwasser. Het heft is gemaakt van zwart ABS, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Broodmes met Stokbroodplank - Parelmoer - Laguiole - Broodmes met Stokbroodplank - Parelmoer - Laguiole
  27,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Laguiole Style de Vie Categorie: Broodmes met Stokbroodplank - Parelmoer - Laguiole Broodmes met Stokbroodplank - Parelmoer - Laguiole //cdn.lil.nl/upload/22/products/463416/th2/broodmes-met-stokbroodplank---parelmoer---laguiole[0].jpg Te koop voor 27,50. in_stock

  Dit broodmes met stokbroodplank van Laguiole Style de Vie is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en ABS. Laguiole Style de Vie staat voor kwaliteit en u kunt er zeker van zijn dat dit mooie mes tijden meegaat. Het mes heeft een totale lengte van 39,5 cm en is ook verkrijgbaar zonder broodplank. Het heft heeft een fraaie parelmoer afwerking, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Wit - Medium - 26,5x24cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463419/th2/broodplank---vierkant---wit---medium---265x24cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
  Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Grijs - Medium - 26,5x24cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463420/th2/broodplank---vierkant---grijs---medium---265x24cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
 • -10%
  Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living - Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living
  30,65
  33.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living Broodplank - Vierkant - Wit - Large - 45x63cm - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463421/th2/broodplank---vierkant---wit---large---45x63cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 30,65. in_stock Deze vernieuwde versie van de oude HK Living broodplanken collectie hebben een aangepast handvat met een metalen ring. De onderkant van de plank is geschilderd en verder is het hout onbehandeld. Wij raden aan om de broodplank niet te gebruiken in combinatie met vettige producten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.
  Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living - Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living
  24,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living Broodplank - keramiek - blokjes - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463423/th2/broodplank---keramiek---blokjes---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Geef u heden uw dagelijks brood op deze te gekke broodplank van HK Living! Gemaakt van witte keramiek met zwart geschilderde horizontale en verticale lijnen is deze hippe broodplank een must in elke trendy keuken. Met zijn afmetingen van L:33,5 x B:21 x H:0,7 cm en slijtvastheid bent u verzekerd van een trendy broodplank die heel lang mee zal gaan.
  Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living - Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living Broodplank - keramiek - half geschilderd - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/463424/th2/broodplank---keramiek---half-geschilderd---hk-living[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock Geef u heden uw dagelijks brood op deze te gekke broodplank van HK Living! Gemaakt van witte keramiek met een zwart geschilderde bovenkant is deze hippe broodplank een must in elke trendy keuken. Met zijn afmetingen van L:33,5 x B:21 x H:0,7 cm en slijtvastheid bent u verzekerd van een trendy broodplank die heel lang mee zal gaan.
  Broodplank olijfhout - ophangkoord - 40x20x2cm - Storebror - Broodplank olijfhout - ophangkoord - 40x20x2cm - Storebror
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Storebror Categorie: Broodplank olijfhout - ophangkoord - 40x20x2cm - Storebror Broodplank olijfhout - ophangkoord - 40x20x2cm - Storebror //cdn.lil.nl/upload/22/products/533835/th2/broodplank-olijfhout---ophangkoord---40x20x2cm---storebror[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Broodplank olijvenhout, ongeveer 40x20cm "board olivewood" Unieke broodplank van olijvenhout. Iedere broodplank is uniek en kan in vorm verschillen. Zie ook de verzamelafbeelding. Gemaakt van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben.

  Breedte: ongeveer 20 cm
  Lengte : ongeveer 40 cm
  Hoogte: 2cm

  Foodsafe. Kan niet in de vaatwasser. Even afwassen met wat warm water en een beetje afwasmiddel. Droogwrijven. Als het artikel te "droog" wordt of ruw, even insmeren met een beetje olijfolie.

  Broodplank elzenhout eco - natural - 30-35cm - Storebror - Broodplank elzenhout eco - natural - 30-35cm - Storebror
  18,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Storebror Categorie: Broodplank elzenhout eco - natural - 30-35cm - Storebror Broodplank elzenhout eco - natural - 30-35cm - Storebror //cdn.lil.nl/upload/22/products/533837/th2/broodplank-elzenhout-eco---natural---30-35cm---storebror[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock

  Broodplank eco elzenhout natural 30-35cm "board with bark"
  Deze prachtige naturel broodplank is gemaakt van elzenhout dat gevonden wordt in de bossen van midden Europa. Het hout is dus niet gekapt. Voorzien van stoer oranje ophangkoord en brandmerk. Iedere plank is uniek, dus de maten kunnen iets verschillen...

  30-35cm

  Foodsafe. Schoonmaken met koud water en afspoelen met warm water.

  Broodplank marmer - 31x18cm - uniek - Storebror - Broodplank marmer - 31x18cm - uniek - Storebror
  29,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Storebror Categorie: Broodplank marmer - 31x18cm - uniek - Storebror Broodplank marmer - 31x18cm - uniek - Storebror //cdn.lil.nl/upload/22/products/533839/th2/broodplank-marmer---31x18cm---uniek---storebror[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Broodplank van marmer 31x18cm, "forest marble board" - Storebror

  Unieke broodplank van bruin marmer. Dit marmer ontstaat op plekken waar bossen stonden, dat geeft de bepalende natuurlijke structuur en bruine kleur.

  Breedte: 18 cm
  Lengte : 31 cm
  Hoogte: 1,3cm

  Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x15 - Nordal - Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x15 - Nordal
  24,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x15 - Nordal Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x15 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556011/th2/plankje---hout---licht-bruin---s---2x15---nordal[0].jpg Te koop voor 24,00. in_stock
  Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x20 - Nordal - Plankje - Hout - Licht bruin -L - 2x20 - Nordal
  50,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x20 - Nordal Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x20 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556013/th2/plankje---hout---licht-bruin--l---2x20---nordal[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock
  Plankje - Hout - Licht bruin - 78x20 - Nordal - Plankje - Hout - Licht bruin - 78x20 - Nordal
  76,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Plankje - Hout - Licht bruin - 78x20 - Nordal Plankje - Hout - Licht bruin - 78x20 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556017/th2/plankje---hout---licht-bruin---78x20---nordal[0].jpg Te koop voor 76,00. in_stock
 • -28%
  Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x25 - Nordal - Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x25 - Nordal
  32,99
  46.00
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x25 - Nordal Plankje - Hout - Licht bruin - S - 2x25 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556019/th2/plankje---hout---licht-bruin---s---2x25---nordal[0].jpg Te koop voor 32,99. in_stock
 • -10%
  Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x32 - Nordal - Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x32 - Nordal
  37,-
  41.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Nordal Categorie: Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x32 - Nordal Plankje - Hout - Licht bruin - L - 2x32 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556021/th2/plankje---hout---licht-bruin---l---2x32---nordal[0].jpg Te koop voor 37,00. in_stock
 • -16%
  Broodplank - Hout visgraat - Creme - 43x32 - Nordal - Broodplank - Hout visgraat - Creme - 43x32 - Nordal
  45,59
  54.00
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Broodplank - Hout visgraat - Creme - 43x32 - Nordal Broodplank - Hout visgraat - Creme - 43x32 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556026/th2/broodplank---hout-visgraat---creme---43x32---nordal[0].jpg Te koop voor 45,59. in_stock
  Broodplank - Hout visgraat - Creme - 57x44 - Nordal - Broodplank - Hout visgraat - Creme - 57x44 - Nordal
  82,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: Nordal Categorie: Broodplank - Hout visgraat - Creme - 57x44 - Nordal Broodplank - Hout visgraat - Creme - 57x44 - Nordal //cdn.lil.nl/upload/22/products/556031/th2/broodplank---hout-visgraat---creme---57x44---nordal[0].jpg Te koop voor 82,00. in_stock
 • -15%
  Snijplank Stokbroodplank - Kitchen Trend - Snijplank Stokbroodplank - Kitchen Trend
  17,-
  19.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Snijplank Stokbroodplank - Kitchen Trend Snijplank Stokbroodplank - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/574008/th2/snijplank-stokbroodplank---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 17,00. in_stock
  Broodplank Rond - Medium - Nude - 36 cm - HK Living - Broodplank Rond - Medium - Nude - 36 cm - HK Living
  19,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Broodplank Rond - Medium - Nude - 36 cm - HK Living Broodplank Rond - Medium - Nude - 36 cm - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/674335/th2/broodplank-rond---medium---nude---36-cm---hk-living[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  De nieuwe broodplanken uit de HK Living zijn nog altijd even decoratief als dat ze al waren! Het handvat van de broodplank is voorzien van een metalen ring met daar door heen een koord om de plank aan op te hangen. De plank is prima te gebruiken om bijvoorbeeld hapjes te serveren, maar ook zeker een eye-catcher voor in de keuken! De broodplanken van HK Living zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten, leuk om mee te combineren en om als cadeau te doen op bijvoorbeeld een house-warming of verjaardag! 

 • -2%
  Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma - Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma
  18,-
  18.40
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721214/th2/broodplank-arin---marmer-hout---wit---rechthoek---la-forma[0].jpg Te koop voor 18,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Wit/Bruin
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer ) en hout

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.

 • -1%
  Broodplank Arin - Marmer - Wit - Rond - La Forma - Broodplank Arin - Marmer - Wit - Rond - La Forma
  16,-
  16.10
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer - Wit - Rond - La Forma Broodplank Arin - Marmer - Wit - Rond - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721216/th2/broodplank-arin---marmer---wit---rond---la-forma[0].jpg Te koop voor 16,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Wit
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer )

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.

  Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma - Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma
  23,-
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma Broodplank Arin - Marmer/Hout - Wit - Rechthoek - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721218/th2/broodplank-arin---marmer-hout---wit---rechthoek---la-forma[0].jpg Te koop voor 23,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Wit
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer ) en hout

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.

 • -3%
  Broodplank Arin - Marmer/Hout - Groen - Rechthoek - La Forma - Broodplank Arin - Marmer/Hout - Groen - Rechthoek - La Forma
  20,-
  20.70
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer/Hout - Groen - Rechthoek - La Forma Broodplank Arin - Marmer/Hout - Groen - Rechthoek - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721220/th2/broodplank-arin---marmer-hout---groen---rechthoek---la-forma[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Groen/Naturel
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer ) en hout

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.

 • -2%
  Broodplank Arin - Marmer/Hout - Grijs - Rechthoek - La Forma - Broodplank Arin - Marmer/Hout - Grijs - Rechthoek - La Forma
  26,-
  26.45
  Leverbaar vanaf 25-11-2017
  Merk: LaForma Categorie: Broodplank Arin - Marmer/Hout - Grijs - Rechthoek - La Forma Broodplank Arin - Marmer/Hout - Grijs - Rechthoek - La Forma //cdn.lil.nl/upload/22/products/721222/th2/broodplank-arin---marmer-hout---grijs---rechthoek---la-forma[0].jpg Te koop voor 26,00. in_stock

  Broodplank Arin 

  Kleur: Grijs
  Materiaal: Steen/Keramiek (marmer ) en hout

  De Arin serie broodplanken zijn nieuw in de collectie van het Spaanse merk La Forma.. een aanwinst voor iedere keuken. De decoratieve broodplanken zijn gemaakt van marmer of een combinatie van hout en marmer en verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. De Arin broodplanken zijn voorzien van een trendy ophangkoord/touw, waaraan die eenvoudig kan worden opgehangen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram