ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

Droogrekken

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Wasrek Inklapbaar - Landelijk - Hout - HK Living - Wasrek Inklapbaar - Landelijk - Hout - HK Living
  69,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Wasrek Inklapbaar - Landelijk - Hout - HK Living Wasrek Inklapbaar - Landelijk - Hout - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/348548/th2/wasrek-inklapbaar---landelijk---hout---hk-living[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  Dit wasrek inklapbaar hout van HK Living is een fijn exemplaar voor in huis. Het wasrek is niet alleen bestemd om was te laten drogen, maar ook quilts, dekens en plaids krijgen er een mooie plek. Het wasrek van HK Living kunt u bovendien zowel in huis als in de tuin plaatsen. En het is helemaal niet gek om het wasrek te laten pronken in de woonkamer. Met tijdschriften eroverheen krijgt het wasrek dan ineens een heel andere functie!

 • Best verkocht
  Nieuw
  Ciclone Droogtoren - 40m - Silver - Tomado - Ciclone Droogtoren - 40m - Silver - Tomado
  80,55
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Ciclone Droogtoren - 40m - Silver - Tomado Ciclone Droogtoren - 40m - Silver - Tomado //cdn.lil.nl/upload/22/products/627630/th2/ciclone-droogtoren---40m---silver---tomado[0].jpg Te koop voor 80,55. in_stock Het Tomado Ciclone droogrek kan gelijktijdig de capaciteit van 2 wasmachines drogen dankzij 40 meter drooglijnen. Flexibel en moduleerbaar, het droogrek is voorzien van 6 onafhankelijke vleugels voor het drogen van lakens, gordijnen en grote handdoeken. Op de Ciclone is het ook mogelijk om klerenhangers te hangen. Makkelijk voor kleine ruimten. Half geopend past de Ciclone in kleine ruimten zoals de badkamer of de linnenkamer. De Ciclone vouwt zich snel op en past gemakkelijk in een kleine ruimte van 10 cm breedte. De Tomado Ciclone is een robuuste droogtoren en toch licht te hanteren. De droogtoren is gemaakt uit de materialen aluminium en een antistatische Epotherm coating. Epotherm is een exclusieve behandeling van de oppervlakte die aan de producten een betere stevigheid en houdbaarheid geeft, zelfs wanneer ze buiten staan. De producten barsten niet, roesten niet en pellen niet af. Als je het Ciclone droogrek opent, neemt het een ruimte in van 78x72x137 cm. Opgevouwen is het 78x7,7x137 cm. Na buiten gebruik, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Made in Italy. - 40 meter drooglengte - Half of geheel open te gebruiken - Ideaal voor kleine ruimten - 2 kleerhangerhouders als extra accessoires - Roest-en UV bestendig - 5 jaar garantie Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Best verkocht
  Nieuw
  Capri droogrek 20 m - zilver grijs - Tomado - Capri droogrek 20 m - zilver grijs - Tomado
  23,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Capri droogrek 20 m - zilver grijs - Tomado Capri droogrek 20 m - zilver grijs - Tomado //cdn.lil.nl/upload/22/products/627631/th2/capri-droogrek-20-m---zilver-grijs---tomado[0].jpg Te koop voor 23,99. in_stock Het Tomado Capri Tec is een vleugeldroogrek. Op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding is het Tomado Capri droogrek met 20 meter drooglengte zeker een aanrader, en ook één van onze bestsellers. Het droogrek is door onze klanten als praktisch en gebruiksvriendelijk gekwalificeerd. Het droogrek is voorzien van een veiligheidssluiting voor kinderen. Het Tomado Capri droogrek behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door een zilverkleurige antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststof onderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat. De afmetingen van het Capri droogrek zijn 206/106x55x105 cm als je het gebruikt en opgevouwen is dit slechts 6x105x55 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 20 meter drooglengte - Eén van onze bestsellers - Veiligheidssluiting voor kinderen - 2 jaar garantie Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Droogtoren Tec - 30m - 3 verdiepingen - op 4 grote wieltjes - Epotherm - Zilver - Tomado - Droogtoren Tec - 30m - 3 verdiepingen - op 4 grote wieltjes - Epotherm - Zilver - Tomado
  52,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Droogtoren Tec - 30m - 3 verdiepingen - op 4 grote wieltjes - Epotherm - Zilver - Tomado Droogtoren Tec - 30m - 3 verdiepingen - op 4 grote wieltjes - Epotherm - Zilver - Tomado //cdn.lil.nl/upload/22/products/627661/th2/droogtoren-tec---30m---3-verdiepingen---op-4-grote-wieltjes---epotherm---zilver---tomado[0].jpg Te koop voor 52,99. in_stock De Tomado droogtoren, met een droogoppervlakte van 30 meter, is makkelijk verplaatsbaar dankzij de 4 wielen. Deze droogtoren heeft 6 vleugels. Aliseo is half of geheel open te gebruiken en kan dus gemakkelijk in kleine ruimten of tegen een muur gebruikt worden. De Aliseo droogtoren behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door een harde zilvergrijze Epotherm coating die het droogrek roestvrij en UV- bestendig en antistatisch maakt, in combinatie met satijnzwarte kunststofelementen. De afmetingen van deze droogtoren zijn in gebruik 76x68x154cm. Afmetingen wanneer gevouwen 76x8x154 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Made in Italy. - 30 meter drooglengte - Gemakkelijk plooibaar - Duurzaam materiaal Epotherm - Roest- en UV bestendig - 5 jaar garantie Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Tilburg Radiator/Balkon Droogrek -12m -Grijs - Tomado - Tilburg Radiator/Balkon Droogrek -12m -Grijs - Tomado
  22,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Tilburg Radiator/Balkon Droogrek -12m -Grijs - Tomado Tilburg Radiator/Balkon Droogrek -12m -Grijs - Tomado //cdn.lil.nl/upload/22/products/627663/th2/tilburg-radiator-balkon-droogrek--12m--grijs---tomado[0].jpg Te koop voor 22,99. in_stock Het Tomado Tilburg hangdroogrek met 19 lijnen en 12 meter drooglengte is handig in gebruik omdat je aan beide zijden het rek kunt openklappen. De hangbeugels van het rek kun je op 2 breedtes gebruiken; van 0 tot 6 cm en van 6 tot 11,5 cm. Je hangt dit rek aan een deur, een radiator of aan het balkon. Het is ook ideaal voor gebruik op de camping of caravan. Het Tomado Tilburg droogrek is compact, met inklapbare armen en vleugels. Dicht is dit slechts : 68x55x3cm. Als je het Tilburg hangdroogrek opent, neemt het een ruimte in van 59x101 cm. Het rek heeft een harde Epotherm coating die het droogrek roest-en UV-bestendig en antistatisch maakt. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 3 jaar garantie. Made in Italy. - 12 meter drooglengte - Breedte van 0 tot 6 cm - Breedte vanaf 6 tot 11.5 cm - Roest-en UV bestendig - 3 jaar garantie Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Favonio droogrek 3 m - zilver grijs - Tomado -
  14,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Favonio droogrek 3 m - zilver grijs - Tomado Favonio droogrek 3 m - zilver grijs - Tomado Te koop voor 14,99. in_stock Het Tomado Favonio Tec droogrek is met zijn 6 lijnen en 3 meter drooglengte ideaal om extra was te drogen. Je kunt hem binnen of buiten gebruiken. De Favonio past op verscheidene structuren zoals op een balkon, aan een radiator of op een deur. Het hangdroogrek Favonio is ook handig voor camping en caravan. Met zijn inklapbare armen neemt het nauwelijks opbergruimte in. Er worden ook twee plastic knoppen meegeleverd, die de structuur beschermen waarop het droogrek wordt gefixeerd. Het Favonio droogrek behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door een zilverkleurige antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststof onderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat. Als je het Favonio droogrek gebruikt zijn de afmetingen 51x38x17 cm. Opgevouwen is dit slechts 51x4x40 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 3 meter drooglengte - Op een balkon, een deur of een radiator gebruikbaar - Handig in gebruik Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Elba Droogrek -18m -Grijs -
  22,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Elba Droogrek -18m -Grijs Metaltex Elba Droogrek -18m -Grijs Te koop voor 22,99. in_stock Het Metaltex Elba vleugeldroogrek klap je eenvoudig aan beide zijden uit om in totaal 18 meter drooglengte te creëren. In gebruik heeft het Elba droogrek de volgende afmetingen 106/177x110x51 cm. Na gebruik klap je het droogrek makkelijk in. Dicht is het Elba staand droogrek slechts 127x55x4 cm en vraagt weinig bergruimte. Het materiaal bestaat uit zacht geplastificeerd staaldraad, dat je droogrek ook tegen roest beschermt. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 18 meter drooglengte - 2 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Denhaag Radiator/Balkon Droogrek -9m -Wit - Tomado - Denhaag Radiator/Balkon Droogrek -9m -Wit - Tomado
  24,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Denhaag Radiator/Balkon Droogrek -9m -Wit - Tomado Denhaag Radiator/Balkon Droogrek -9m -Wit - Tomado //cdn.lil.nl/upload/22/products/627674/th2/denhaag-radiator-balkon-droogrek--9m--wit---tomado[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock Het Tomado Den Haag hangdroogrek met 13 drooglijnen en 7 meter drooglengte is handig in gebruik omdat je aan de voorkant een kleine vleugel kunt uitklappen. De hangbeugels van het rek kun je op 2 breedtes gebruiken; van 0 tot 6 cm en van 6 tot 11,5 cm. Je hangt dit rek aan een deur, een radiator of aan het balkon. Het is ook ideaal voor gebruik op de camping of caravan. Het Tomado Den Haag droogrek is compact. Met inklapbare armen en een vleugel is het opgevouwen slechts : 68x55x3 cm. Wanneer je het Den Haag hangdroogrek opent, neemt het een ruimte in van 55x82 cm. Het rek heeft een harde Epotherm coating die het roestvrij, UV- bestendig en antistatisch maakt. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Made in Italy. - 7 meter drooglengte - Breedte van 0 tot 6 cm - Breedte vanaf 6 tot 11.5 cm - Epotherm - Roest-en UV bestendig - 5 jaar garantie Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Vulcano droogrek 18 m - zilver grijs - Tomado -
  20,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Tomado Categorie: Vulcano droogrek 18 m - zilver grijs - Tomado Vulcano droogrek 18 m - zilver grijs - Tomado Te koop voor 20,99. in_stock Het Tomado Vulcano Tec vleugeldroogrek heeft een drooglengte van 18 meter. Het Vulcano droogrek is geschikt voor het drogen van korte en lange kleding, handdoeken en dekens. Het Tomado Vulcano droogrek is ook voorzien van een veiligheidssluiting voor kinderen. Als je het Vulcano droogrek aan beide zijden eenvoudig uitklapt heeft hij de volgende afmetingen: 55x180/106x100 cm. Na gebruik ruim je het droogrek gemakkelijk in een kleine opbergruimte: 55x6x130 cm. Het Tomado Vulcano droogrek behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door een zilverkleurige antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststof onderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 18 meter drooglengte - Veiligheidssluiting voor kinderen - Grote stabiliteit - Ideaal voor kleine ruimten Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Vento Droogrek -30m -Grijs -
  49,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Vento Droogrek -30m -Grijs Metaltex Vento Droogrek -30m -Grijs Te koop voor 49,99. in_stock Met het Metaltex Vento droogrek uit de Tec collectie heb je 30 meter drooglengte. Het grootste staande vleugeldroogrek uit de Tec collectie. De beide zijvleugels kun je in hoogte verstellen zodat je ook bijvoorbeeld broeken gemakkelijk kunt drogen. Het Vento rek heeft een harde zilvergrijze Epotherm coating die het droogrek roestvrij, UV-bestendig en antistatisch maakt. De zwarte plastic hoeken zorgen ervoor dat het rek stabiel staat. De afmetingen van het Vento droogrek zijn open: 67x117x110 cm. Opgevouwen is het slechts 66x6x116 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 3 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 30 meter drooglengte - Frame mat zilver, plastic elementen satijnzwart - Epotherm - 3 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Hydra Plus Droogrek -18m -Grijs -
  29,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Hydra Plus Droogrek -18m -Grijs Metaltex Hydra Plus Droogrek -18m -Grijs Te koop voor 29,99. in_stock Het Metaltex Hydra Tec droogrek. Met zijn 2 uitklapbare vleugels heeft het Hydra droogrek een drooglengte van 18 meter. Het Hydra droogrek wordt geleverd met 2 houders voor bijvoorbeeld washandjes of sokken. Het Hydra droogrek is heel stabiel, een beetje hoger en breder dan standaard droogrekken. In gebruik zijn de afmetingen van 179x56 x105 cm en opgevouwen is dit slechts 56x4x106 cm. Het Metaltex Hydra droogrek behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door een zilverkleurige antistatische Epoxy coating in combinatie met satijnzwarte kunststofonderdelen. De Epoxy coating is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 18 meter drooglengte - 2 extra sokkenhouders - 2 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Bries radiator/balkon Droogrek -6m - Grijs -
  18,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Bries radiator/balkon Droogrek -6m - Grijs Metaltex Bries radiator/balkon Droogrek -6m - Grijs Te koop voor 18,99. in_stock Het Metaltex Bries droogrek met 6 meter drooglengte is jouw ideaal droogrek als je een klein en handig droogrek zoekt. Je kunt het binnen of buiten gebruiken. De Bries past op je balkon, op een radiator of op een deur. De Metaltex Bries heeft verstelbare zijkanten waardoor het overal op past. Het droogrek is inklapbaar en laat zich prima opbergen. Een exclusieve behandeling van de oppervlakte door Metaltex beschermt het droogrek tegen ongunstige weersomstandigheden. De harde grijze Epotherm coating maakt het rek roestvrij, UV-bestendig en antistatisch. De afmetingen van het Bries droogrek uitgevouwen zijn: 62/38x61 cm. Opgevouwen is het: 62x38x4 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Made in Italy. - 6 meter drooglengte - Op je balkon, deur of radiator gebruikbaar - Handig in gebruik - Verstelbare zijkanten - Epotherm - 5 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Faro Droogtoren -38m -Grijs -
  44,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Faro Droogtoren -38m -Grijs Metaltex Faro Droogtoren -38m -Grijs Te koop voor 44,99. in_stock De Metaltex Faro Plus Tec droogtoren met 38 meter drooglengte is ideaal voor kleine ruimten. Je kunt kiezen of je alle rekken gebruikt of alleen een paar. In dat geval kun je de droogtoren half openen en deze tegen de muur plaatsen. Maar je kunt hem ook geheel openen en er bijvoorbeeld een lange badhanddoek aan laten drogen. Dankzij de 4 wielen is de toren makkelijk te verplaatsen. De Faro Plus droogtoren behoort tot de Tec collectie welke zich kenmerkt door zilvergrijs geplastificeerd staaldraad met een sterke zachte coating in combinatie met satijn zwarte kunststof onderdelen. De afmetingen van de Metaltex Faro Plus zijn: in gebruik 64x69x171 cm, gevouwen: 71x3x169 cm. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie. Made in Italy. - 38 meter drooglengte - Half of geheel open te gebruiken - Ideaal voor kleine ruimten - 4 wielen - 2 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Hurricane droogrek XXL - 24 meter - grijs -
  79,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Hurricane droogrek XXL - 24 meter - grijs Metaltex Hurricane droogrek XXL - 24 meter - grijs Te koop voor 79,99. in_stock Het Metaltex Hurricane droogrek is indrukwekkend dankzij zijn hoogte en handige accessoires. Het was nooït zo eenvoudig om lakens en dekens te laten drogen. Het droogrek klap je eenvoudig aan beide zijden uit om in totaal 24 meter drooglengte te creëren. De Hurricane heeft een open constructie waardoor je in het midden grotere was kunt hangen. Ook heeft de Hurricane 4 wieltjes, 2 aparte schoenenhouders, aan beide kanten een sokkenhouder en een speciaal tasje voor de wasknijpers. Met open vleugels heeft het Hurricane droogrek de volgende afmetingen 197x65x115 cm en met gesloten vleugels 115x65x115cm. Na gebruik klap je het droogrek makkelijk in. Het Hurricane droogrek vraagt weinig bergruimte. Het Hurricane droogrek behoort tot de Trend collectie welke zich kenmerkt door een zilvergrijze coating in combinatie met satijnzwarte kunststof elementen. Dit rek heeft een Epoxy coating ; dit is een materiaal dat het elektrostatisch worden van de kleding tegengaat en het roesten van het rek voorkomt. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 2 jaar garantie zijn inbegrepen. Made in Italy. - 24 meter drooglengte - 2 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden ; voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Thunder droogtoren - 22 meter - grijs -
  64,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Thunder droogtoren - 22 meter - grijs Metaltex Thunder droogtoren - 22 meter - grijs Te koop voor 64,99. in_stock De Thunder is een compacte verticale droogrek, dat overal in huis past. Eenvoudige toegang tot de plooibare vleugels voor een optimale flexibiliteit. De Metaltex Thunder Tec droogtoren met 22 meter drooglengte is ideaal voor kleine ruimten. De Thunder heeft 3 etages. Je kunt kiezen of je alle rekken gebruikt of alleen een paar. In dat geval kun je de droogtoren half openen en deze tegen een muur plaatsen. Maar je kunt hem ook geheel openen en er bijvoorbeeld een lange badhanddoek aan laten drogen. De 2 bovenste armen dienen om klerenhangers aan te hangen. De Metaltex Thunder is heel stabiel. De Thunder droogtoren behoort tot de Trend collectie welke zich kenmerkt door een zilvergrijze coating in combinatie met satijnzwarte kunststof elementen. De Metaltex Thunder droogtoren heeft de harde Epotherm coating. Epotherm is een exclusieve behandeling van de oppervlakte die aan de producten een betere stevigheid en houdbaarheid geeft, zelfs wanneer ze buiten staan. De afmetingen zijn 58x54x123 cm en gesloten 58x6x123 cm dus makkelijk opbergbaar. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Metaltex Design & Quality. Made in Italy. - 58x54x123 cm - 22 meter drooglengte - Half of geheel open te gebruiken - Ideaal voor kleine ruimten - 5 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
 • Nieuw
  Metaltex Gale droogrek voor deur - 11m - Epotherm - Grijs -
  39,99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Metaltex Categorie: Metaltex Gale droogrek voor deur - 11m - Epotherm - Grijs Metaltex Gale droogrek voor deur - 11m - Epotherm - Grijs Te koop voor 39,99. in_stock Het Metaltex Gale droogrek kun je over de deur of douchewand hangen. Het Gale rek heeft 3 roosters met in totaal 11 meter drooglijnen. De afmetingen zijn 57x31x98 cm. Met dit rek heb je een ruimtebesparende oplossing. Het Gale droogrek behoort tot de Trend collectie welke zich kenmerkt door een zilvergrijze coating in combinatie met satijnzwarte kunststof elementen. Het Metaltex Gale hangdroogrek heeft de harde Epotherm coating. Epotherm is een exclusieve behandeling van de oppervlakte die aan de producten een betere stevigheid en houdbaarheid geeft, zelfs wanneer ze buiten staan. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 5 jaar garantie. Metaltex Design & Quality. Made in Italy. - Hangdroogrek - 3 roosters - 11 meter drooglijn - Epotherm - 5 jaar garantie Metaltex ontwikkelt, produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik in diverse sectoren van het huishouden : voor koken en tafelen, voor drogen en strijken en van keuken -en badkameraccessoires tot opbergartikelen en shoppers aan toe. De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen. Metaltex ; Intelligent housewares.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up